Len tak pre číru zvedavosť, stávalo sa Vám, že keď ste napr. dopozerali/dočítali film/knihu, mali ste pri takých ako je napr. HP potrebu/nutkanie zobrať "paličku" (rozumej štetec, ceruzku...) a začať "čarovať"????
@fluptak nie, nie si divný lebo potom by som bola aj ja.
a my sme kedysi v škole tak bojovali cez prestavky ale to bolo takých dobrých 7r dozadu a sme na seba vrhali zaklínadlá, a raz v jeden pamätný den spolužiak namiernil na školnika a vyriekol neodpustitelnu kliatbu "avada kedavra"...to bolo vtedy
raz som s neterou pozeral Barbie vílu... keď sme to dopozerali zobral som jej (neteri) prútik s takou hviezdou na konci dal som si sponky do vlasov behal po dome a vykrikoval kúzla z HP ale bola sranda no
najlepšie hodiť "kúzlo" sektumsempra a vtom pribehne "snape" s tým jeho "bornenrum arenta" proto niekedy máme svoje maniere, a opakujem dialógy a hrajeme scény
@sandrushiceq pokojne môžeš, budeš Hermiona alebo Ginny, môžeš si vybrať.....a nakoľko mám okuliare, vyhlasujem sa za Harryho Pottera ......ešte musíme pozháňať pár ľudí.......najťažšie bude zohnať Voldyho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nie zatial nestalo ale z nudy som uz vela veci robil
@poke založíme klub "čarodejníckych súbojov"???
a my sme kedysi v škole tak bojovali cez prestavky ale to bolo takých dobrých 7r dozadu a sme na seba vrhali zaklínadlá, a raz v jeden pamätný den spolužiak namiernil na školnika a vyriekol neodpustitelnu kliatbu "avada kedavra"...to bolo vtedy
a jasné môžme, ja poznám už aj nové kúzla
najlepšie hodiť "kúzlo" sektumsempra a vtom pribehne "snape" s tým jeho "bornenrum arenta" proto niekedy máme svoje maniere, a opakujem dialógy a hrajeme scény
keď som bola malá, tak áno. písala som si aj učivo, ktoré v knihách preberali do zošita a podobne.