@n0win0u ja tiež , pravidelne si ju kupujem v čínskej reštauracii čo mám 3 metre od domu kde teraz žijem, ako druhý chod si dávam kuracie maso sladkokyslé a zapíjam to kolou.
Ale vieš čo ma serie, že ked si chcem dať k tomu hranolky , musím si priplatiť.... podla mna je to jebnuté.... príloha by mala byť v cene fixná a mala by byť vybratelná....
napr. že dostaneš na výber či chceš americké zemiaky, hranolky, ryžu,zeleninovú prílohu pre zdravo žijúcich atd....
@zakladatelfora jj inac hento hneva aj mna, si das thaiske maso a ryzu si musis k tomu dokupit zvlast, je to divne.. kazdopadne ta polievka je na tom aj tak cela najlepsia jednoducho
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h poznám ľudí čo si tiež mysleli že na 99% vyhrajú a tak do toho dali slušnú sumu no a nejak sa nepošťastilo je to v určitej miere zábava pre ľudí ktorým nechýbajú tie peniaze ked o ne prídu . tak to beriem ja
a uz teda ked sme si tak dobre pokecali @zakladatelfora tak stavkoval som parkrat, vytvaral som si bot-a, ktory by vedel riesit dostihy a zarabat za mna, bohuzial casovo to nevychadzalo tak sa to nedoriesilo
@dragonfly1 ano ale ked máš informaciu z prvej ruky, napríklad najlepší strelec Senice v sobotu nenastúpi , tak to má velkú cenu ver mi Také veci media oznamujú najčastejšie len pár hodín pred zápasom
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ved ja proti tomu nič nemám . aj ja by som stávkovala keby mám šťastie len som tým chcela povedať že človek musí mať skill aby mu to vyšlo
v poslednej dobe len lyžovanie, biatlon, snooker a NFL...slovenské ligy bez úrovne skoro vôbec...občas zaviac keď sa v šatni pred zápasom dohodnú, čo je u nás bohužiaľ realitou...ale rád pozerám šport, čo podám na toto tu sa dívať nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale vieš čo ma serie, že ked si chcem dať k tomu hranolky , musím si priplatiť.... podla mna je to jebnuté.... príloha by mala byť v cene fixná a mala by byť vybratelná....
napr. že dostaneš na výber či chceš americké zemiaky, hranolky, ryžu,zeleninovú prílohu pre zdravo žijúcich atd....
Nebol by svet lepší ?
ale pýtam sa hlavne preto, že strašne vela mladých stávkuje, vidím to na každom kroku a zaujímalo by ma, ako sú na tom birdzáci.
@hawaitypek presne tak