bo ja som teraz nedavno zazila taky flesh...2 hodiny som o sebe nevedela..nic kde som,s kym som..len som vnimala hlasy okolo seba...bola som niekde inde..vo vlastnom svete..az po par hodinach som mala naladu..haluz..ale co to bolo predtym??
A preto je najlepse fajcit kvalitne outdoooriky... Usmev na tvari styry hodiny... Ziaden utlm... A tie staviky su fakt najkrajsie... A nie tie ultra mega supy lampy z kerych sa po sluku zastavi mozog a nic ine mi nezostava ako si lahnut do postele a spat... Ale zasa len vec nazoru...
pocujem hlasy, ktore neexistuju a smejem sa im... obcas pri tom aj zaspim, ale minule ked som mala kvalitny stav ma chytil hlad viac ako kedykolvek pred tym a isla som do pizzerie, ani neviem ako som tam dolsa a rozpravala som sa s casnickou vtedy ked ona ani nebola v podniku, ale v mojej hlave sa so mnou rozpravala a zapisovala si pizzu...ale nakoniec to bola objednat kamoska
mne sa to nestalo. ale mali sme raz takú akciu. boli sme u kamarátky. a dve kamarátky to prehnali. jedna ležala na zemi zkrútená ako banán a kričala stále niečo dookola, čo jej nebolo rozumieť. niečo ako vodu deku alebo Zdenko. a tá druhá... tak to bolo zlé. sedela v kúte. strašne zelená a myslela si, že nás chcú zabiť. ale fakt bola zelená. a hovorila, že to bolo príšerné.
tha ja newem ci na holky lepsie..bo jeden kamos sa cudoval jako som mohla byt tak v pici po trave,ze on este nebol...o hodinu sme si vymenili miesta pri balkonovom zabradlii
mishelax..keby mi powedal niekto ze mu bolo tak zle z travy neverila by som...ale videla som ho...newem preco nam bolo tak zle..je prawda ze to zapil alkoholom
Po trave je cloveku zle len ked uz ma pred tym dost vypite, ak je to este v norme da sa to zvladnut, ale rozbity clovek + trava = tyc, v 99% pripadov.
Este sa to moze stat aj v pripade ze sa clovek predavkuje samotnou travou (ale to musi zhulit fakt vela + zalezi na tolerancii a inych okolnostiach) potom tiez tyc alebo velka nevolnost a black-out.
no nvm ja ked som sa naposledy zhulil co bolo este niekedy v novembri...strasne snezilo vtedy a boli sme v takej garazi a najprv sme zacali chlastat - piva + nejake flaska a na to sme si dali ganju a dalsie piva...to bol asi najlepsi stav aky som kedy mal, vobec mi nebolo zle a ani kamosom ne a boli sme v tej garazi asi este dalsie dve hodine a uplne sme tam hucali, spievali a potom sme zrali sneh
ono to nieje len stastim, ked si zhuleny tak musis mysliet pozitivne, inak ti bude na hovno...par kamosou malo tiez stavy ze zomieraju a ja som sa na nich vzdy dobre ujebaval, ale raz som mal stav ze mam v puse travu (tu co rastie na lukach) a to bolo dost nechutne, my z toho bolo dost zle
minuly tyzden sme aj my boli u kamarata a hulili sme ..ale my mame fajku na vodny tabak a ked tam primiesame gras tak trebars z pytla pre troch sa daju minimalne 5 ... bola to haluska som pocuval radiohead a bol som v inej dimenzii ... no uzil som si stavy
ja som mal najvacsie flipi ked som bol zahulit prvy krat . dali sme styria jedneho speka za duj. Potom asi za 10 min sme dali dalsieho za tu istu cenu, ale horsiu kvalitu. Asi za 20 min sme stocili polku a potom sme dali este dalsieho weeda za duj z tej kvality (nejake skunky ci so to bolo). Chvilu, asi 10 minut som zomieral ale potom mi tak brutalne zabavilo... som mal pocit ze sa mi nafukla hlava a ze sa mi v nej toci diskotekova gula a hraju mi v nej farby. A brutalne som sa so vsetkeho smial, ale tak jak este nikdy. Sme prisli do podniku a kamaratky sa ma pytaju ze som pil a ja ze sme styria dali plosku a potom som sa im brutalne zacal smiat do ksichtu . Potom v telke davali nejaku reklamu so snehuliakom... tiez som sa tak smial ze nikto nechapal... .ale najvacsi zachvat som dostal ked kamarat zapotil ze "kur** ved mne ani nic neni, idem si kupit tatran" a pri tom vstal z gauca. Viem ze sa to teraz nezda vtipne ale vtedy som sa tak smial ze som sa ani nadychnut nevedel .
a k tomu zomieraniu.... podla mna kazdy kto huli aspon raz zazil take stavy ze si myslel ze umrie.Ja som to zazil asi 3 krat.
ok, uz koncim bo si pripadam ako na odvikacom kurze pre drogovo zavislich (sedime v kruhu a hovorime svoje pribehy )
ja ked si dam kusa viac ta ma totalne vypina total vypadke ze netusim o sebe a neviem kde som... potom sa na chvilu zhatim a potom zasa..a raz na vylete som to kusa prehnal tiez osm myslel ze zomieram ako jarage ...lezal som v posteli cely zeleny a hovoril som ze po mna ide 112 no vtedy mi nebolo vsetko jedno no ale to sa mi take stavy stali prvy krat ze ma vypinalo tak osm sa strasne zlakol ale cele to trvalo asi len hodinu pootm pohoda som isiel flipovat...a niekedy mam aj taky stav ze jakeby sam i vsetko snivalo
no ja som uplne mimo.ja ked zapalim,tak mam strasne haluze.vecsinou byvam ticha co ma sere.niekedy ani nereagujem a skor nechapem a ked chapem tak pochopim niecomu inemu jak mi to bolo vysvetlene.strasne sa viem haluzit a prichadzat na nove veci.neuveritelne viem royobrat malinku vec na velku.chytam niekedy tazke paranoje,inokedy sa ujebavam .fakt zalezi co fajcim,ale inajk rada fajcim aj ked mavam stavy ake mavam,len zacinaju ma strasit s nepriaznivymi ucinkami
no tak to ja som mal haluze a to konkretne : farby laky fermes, hmlovky v riti, voda na cele, v kolene, zavrcal som a padol som na dve moje kula, preto som ja kulo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
inak, si rada dam trosku hasisa a idem spinkat, to je naaaaaj ( samozrejme s mierou)
pocujem hlasy, ktore neexistuju a smejem sa im... obcas pri tom aj zaspim, ale minule ked som mala kvalitny stav ma chytil hlad viac ako kedykolvek pred tym a isla som do pizzerie, ani neviem ako som tam dolsa a rozpravala som sa s casnickou vtedy ked ona ani nebola v podniku, ale v mojej hlave sa so mnou rozpravala a zapisovala si pizzu...ale nakoniec to bola objednat kamoska
ja som este nehulil, ale strasne by som to chcel skusit len sa bojim ze zle dopadnem
som pocul drby ze na holky to ucinkuje lepsie ako na chalanov co si o tom myslite?
škodááááááááá
Este sa to moze stat aj v pripade ze sa clovek predavkuje samotnou travou (ale to musi zhulit fakt vela + zalezi na tolerancii a inych okolnostiach) potom tiez tyc alebo velka nevolnost a black-out.
proste v ten den sa to bohovsky vydarilo
a k tomu zomieraniu.... podla mna kazdy kto huli aspon raz zazil take stavy ze si myslel ze umrie.Ja som to zazil asi 3 krat.
ok, uz koncim bo si pripadam ako na odvikacom kurze pre drogovo zavislich (sedime v kruhu a hovorime svoje pribehy )