ja som mal iba salviaovi caj mal som s toho srandu na chvilu ale iba fakt na chvilu to je skoda moj kamos toho skuril asi 4g ta sa ujebaval 10 min vkuse
Počul som že z dost velkeho množstva žihlavy sa da sfajčiť ale viete čo skuste ...z lisohlávok si spravne čajík asi tak liter z 1000 ks hubiciek dajte si tak po decku a krááása mal som to raz a dosť
zo sýpaneho zeleneho čaju sa da inač dobre naspeedovať, má tri krat viac kofejnu ako kava a ešte obsahuje neaku latku ktora uvedie myslenie do pohody...preto ho pijem každy den hned rano jak sa zobudím a má výhodu že má DETOXIKAČNÉ účinky !!! viete si predstaviť idealnejšiu drogu?
tuna nadomnou názor.. uf uf uf týpek asi lysohlavky ešte nemal lebo čaj z 1000 húb (blee) to by som fakt nikomu neprial, stačí šálka z 30 húb a stavy su peckove akurat ten nábeh je neprijemny
a šalvia divotvorna sa da normalne objednať z netu jeto legalne ale v jednej diskusii je to už tu opisované tak by som odporučal prečítať si pár rozumných príspevkov o tom ako to niekomu pasuje a niekomu nie, ja som si tu šalviu objednaval cez internet od neakeho typka ešte niekde mam jeho maili zapratané ale mne to veru nepasovalo, som sa cítil dosť divne a len som čakal kým mi to prejde, strašne tupý stav.
@ribo no hej,to je asi najdolezitejsie....jeden chlapik si dal salviu a v tom stave si myslel,ze to je ozajstny svet a to co on zije nie je realita,ze nic z toho neexistuje,jeho rodina a pratelia a nic co dovtedy poznal...a stale si to myslel aj ked sa z toho stavu dostal...trvalo mu to par mesiacov sa z toho dostat...
@ribo noo, tak vyskusaj ..len potrebujes najprv 4.800.800 € aby si si tolko mohol kupit, a potom mi daj vediet jak si zvladol 833.333 litrov toho cajiku naraz ale nee, inac pre chut sa da vypit, trochu tam tu aromu citit
@sorbiffer no ja som rozmyslal prave nad tym objemom kamarat mal ideu destilovat to ...no vsak ja to pijem len pre chut. bafkam z fajfky a popritom popijam cajik. co viac si v takej chvili moze clovek priat
hehe podla mna aj ked to destilujete vam to bude na hovno lebo to sa nabude dat fajcit a da sa skurit vobec s nejakeho caju? podalmna nie tak napiste svoj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zhulit sa neda ani s tohto
tuna nadomnou názor.. uf uf uf týpek asi lysohlavky ešte nemal lebo čaj z 1000 húb (blee) to by som fakt nikomu neprial, stačí šálka z 30 húb a stavy su peckove akurat ten nábeh je neprijemny
a šalvia divotvorna sa da normalne objednať z netu jeto legalne ale v jednej diskusii je to už tu opisované tak by som odporučal prečítať si pár rozumných príspevkov o tom ako to niekomu pasuje a niekomu nie, ja som si tu šalviu objednaval cez internet od neakeho typka ešte niekde mam jeho maili zapratané ale mne to veru nepasovalo, som sa cítil dosť divne a len som čakal kým mi to prejde, strašne tupý stav.
@v3nty 1000 lys?!?!?! OMFKG to ste museli teda vyzerat
@revolucion ak som dobre pocul, tak pri salvii si staci uvedomit, ze tie stavy niesu realita a pomoze to dost. Neviem, neskusal som este
@sorbiffer ale da som to minule pocital. Ked vypijes asi 3.333.333 plechoviek (papieroviek) tak mas v sebe 1G-cko cisteho THC
takze pozor na to..