Hubicky som mal uz vela vela krat, zial LSD mi osud akosi nedoprial. Doteraz som mal vsak len tie slovenske lysiny. Ale uz buduci mesiac mi kamos donesie take tie peruanske. No a k otazke. Vsade na internete najdes kopu zazitkov. Co sa tyka fyzickych prejavov vacsinou mi byva najprv zle od zaludka.. ale len trochu, horsie su vazokonstrikcie ktore mam niekedy aj hodinu. ked si na to zahulim tak je to pohoda No a teraz to zaujimavejsie.. objekty sa zvacsuju zmensuju, ked ich zjem vela tak sa mi svet zda chvilami kresleny. Vnimanie casu je pozmenene. Myslel mam v prirovnani k trave celkom jasnu. Je tam urcite aj euforia. Dalej asi najdolezitejsi vizualny prejav su patterny a pozmenene farby.. Vidim neopisatelne farby.. maju vacsi kontrast a na roznych povrchoch sa tvoria vzorce(ako ked mas vzor na svetri) tak e pravidelne vzorce v trave na obycajnej bielej stene.. na oblohe.. Lepsie mi to pise v noci.. v tmavych tmavych miestach si mozog lahsie dokresli.. so zatvorenymi ocami tiez celkom zaujimave vzorce.. Paranoje som zatial nemal nikdy.. Ale tak asi toto vsetko zavisi od typu osobnosti Hubicky su fajn.. ale v spojeni s koleckom to je proste najlepsie na svete... skus a uvidis.. hlavne skusaj vtedy ked je na to vhodna situacia.. ked si s dobrymi ludmi a nieje nieco co by ta v danom momente velmi trapilo.. ale to snad vies to su take zaciatocnicke rady(teda ak to chces skusat)
Cas praska a realita tecie po stenach. Asi tak.
Ale daj si pozor na to, aby si mala naozaj ciste LSD a nie nejaky speedovy, alebo iny derivat, pretoze dnes sa na trhu pod "tripmi" predava skutocne cokolvek. A ako tu uz odznelo, nechod do toho vtedy, pokial prezivas zrovna nejake blbe obdobie, alebo whatever.
@wosush Bracho niektore derivaty kyseliny lysergovej su lepsie ako samotne LSD samozrejme nemam na mysli tripy speedove ale prave zluceninky kyseliny lysergovej a vermi ze si ich mal aj ty pretoze Dietylamid kyseliny lysergovej sa nachadza mozno len v par percentach tripov co su na trhu.A hlavne koly tomu ze su jednoduchsie na vyrobu asi od osemdesiatych rokov minuleho storocia takmer ziadny trip neobsahuje priamo Dietylamid kyseliny lisergovej.
cawte potrebujem poradit, som mlady maliar a cital som o LSD uz vela ,aj to ze vdaka nemu dokazeme VIDIET HUDBU A POCUT FARBY , s drogami nemam ziadne skusenosti a ani nechcem mat ale citim ze toto chcem vyskusat ,uz od mala ma uchvacuje myslienka zachytit hudbu (a hlavne vaznu hudbu) na platno . Poradte pls ake su pri tom stavy si by som dokazal malovat a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale daj si pozor na to, aby si mala naozaj ciste LSD a nie nejaky speedovy, alebo iny derivat, pretoze dnes sa na trhu pod "tripmi" predava skutocne cokolvek. A ako tu uz odznelo, nechod do toho vtedy, pokial prezivas zrovna nejake blbe obdobie, alebo whatever.
ked budes skusenejsia a poriadne intoxikovana, tak mozes aj cely