Obcas cakam kto ma zavola , obcas zavolam ja a obcas neprijmem pozvanie ked chcem mat klud a nezaclenovat sa do typickeho stylu, ze kazdy piatok sa ist najebat a oslavovat ze je Piatok
nejak nevidim ako sa obe skupiny navzajom vylucuju, asi to nechapem spravne myslim ze zapadam do oboch, a sice:
Clovek, ktory prijima proste to, co sa mu dava, stale len cakajuci kto ho kam zavola a dufajuci, ze vobec niekto, a ked niekam ide zavola aj ostatnych svojich priatelov, avsak ked odmietnu tak sa neurazi, pretoze ma priatelov ktorym sa nemusi pchat do zadku, pretoze vztahy funguju na vzajomnom respekte a ucte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
B-cko = Clovek, ktory je nuteny prijat proste to, co sa mu dava, stale len cakajuci kto ho kam zavola a dufajuci, ze vobec niekto.
ALEBO: Jedinec, za ktorym sa chodi len z nudy alebo z potreby.
Ak B-cko odmietne pozvanie, rok ho nikam nezavolaju
Ale skutocni priatelia chapu, ze ak niekam nejdes mas svoje dovody
Inak fakt .....@5 aj ja som uz nadaval kde je ten koment , birdz je nedockavy
Clovek, ktory prijima proste to, co sa mu dava, stale len cakajuci kto ho kam zavola a dufajuci, ze vobec niekto, a ked niekam ide zavola aj ostatnych svojich priatelov, avsak ked odmietnu tak sa neurazi, pretoze ma priatelov ktorym sa nemusi pchat do zadku, pretoze vztahy funguju na vzajomnom respekte a ucte.
iný koment nečakajte, bol by som sprostý...