druhý najlepší výrok po prezidentovi "Na druhej strane si myslím, že Slovensko niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, že na Slovensku predsa len tá pracovná sila je ešte stále lacnejšia a teraz, chvalabohu, že je lacnejšia."
ja neuznávam neviem prečo som raz taká sloboda mi stačí a moji dobrí kamárati aj ked neraz som odkopla chlapov ktorých som mala rada dávali mi návrhy ale mám kamárata rozmýšlam že by som s ním aj viac mala ale stále akosy nechcem tak ja neviem ale preferujem voľnosť
prosim vas ludia ked neviete citat aspon nepiste kraviny vobec si neodporuje akurat ze asi ta sklamem takych vela nieje...vacsinou su to panny/panicovia alebo nejaky zvlastne orientovany ludia alebo fetisisti alebo psychicky poskodeni ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
skapte, ničíte mi život! :/
@17
som slobodna(nezadana) a nechcem sa zatial viazat,ani zadat,bo mi to momentalne vyhovuje.
vyhovuje mi to preto,bo nepoznam chlapa,s ktorym chcem stratit tu slobodu(nezadanost) a zviazat sa.
takze nie som ako ty.