nikdy nefetujte znici vam to vsetko co mate radi a prideto len tak z nicoho nic len bum a si troska mne sa to tiez stalo este pred rokom som si hovoril raz tizdene neuskodi teraz som nafetovany a jedine co stoho mam ze nerozmyslam nad samovrazdou kym to slape to uz nie je dojazd to uz mam tak furt viem ze ani tri mesiace abstinencie ma stoho nedostanu volakedy na to stacil jeden den
Ale dosť dlho ma držalo hranie automatov a mala som obdobia keď som si denne musela hodiť do kajotu "aspoň desiatku" ... už ma to prešlo viac menej, bol to nejaký skrat v psychike
Ten cukor asi vážne...vyslovene musím mať niečo sladké každý deň, nestačí mi ovocie alebo tak...ak nemám sladkosť tak som nervózna, až nepríjemná voči svojmu okoliu
Kofeín ( káva, čaj, guarana) a celkovo mám veľmi rada veci, ktoré "nakopnú" . A tiež cukor. Nevydržím dlho aspoň bez ovocia, inak som nervózna , depresívna a mám zimnicu.
Tak, ťažko to nazvať závislosťou, ale zistil som, že potrebujem každý deň počúvať muziku...mám rád pivo a občas si hodím päťku do automatu ,ale chvalabohu to zacál do skutočnej závislosti neprerástlo
Keď som mal 13 mal som závislosť na PC hry ale teraz už ani nie
Cigareta , alkohol , drogy .. - NIKDY SOM TO NESKÚŠAL A ANI NEBUDEM , RADŠEJ NEBUDEM MAT KAMARÁTOV AKO SA DOSTAT DO ZLEJ PARTIE
Čau všetci tu prítomní. Ako riešite keď na vás príde absťák - či už z alkoholu, drog alebo nenaplnenej lásky. Prosím o radu lebo ja sa citím na samovraždu.
Ďakujem Maja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale dosť dlho ma držalo hranie automatov a mala som obdobia keď som si denne musela hodiť do kajotu "aspoň desiatku" ... už ma to prešlo viac menej, bol to nejaký skrat v psychike
a sladkom
takže hej, som
na sebe
Cigareta , alkohol , drogy .. - NIKDY SOM TO NESKÚŠAL A ANI NEBUDEM , RADŠEJ NEBUDEM MAT KAMARÁTOV AKO SA DOSTAT DO ZLEJ PARTIE
Ďakujem Maja