Ste domased, alebo milujete aktivity? Ja osobne zo všetkého najradšej milujem spánok, válanie sa v posteli a všetko s tým spojené Keby sa dalo, preležala by som v posteli celý život
Ale zas prídu dni, že keď žijem, tak žijem. Milujem párty a
som domased, stale za pc a nikdy nic nestiham...snazim sa vo volnom case brigadovat, inac stihat protokoly a ked sa najde kus volneho casu a nemam chut na brigadu tak skusam nieco tvorit...cez leto si vzdy najdem cas na prechadzku po hradzi na bajku alebo s partiou von, milujem hacky sackovanie to by som vydrzal aj tyzden v kuse ...
ako kedy. ale za posledný polrok som si zvykla na to, že cez týždeň poctivo makám a víkendy si naplno užijem. z piatkového koncertu sa vrátim s čistým svedomím v nedeľu a všetci vieme, že som tak najspokojnejšia
nepoznám slovo domased a občas mi chýba pocit leňošenia...ved cez týždeň práca, popri práci škola, aktívne šport, kamarátky tiež nezanedbávam, cez vikendy okrem tej školy a skúšok aj disco musí byť a je tu koniec týždňa, takže človek sa nemá čas ani nudiť !
@xennus : v poslednej dobe veci od Bioware, najmä DA a ME, okrem toho Sacred, Warcraft III, Assassin´s Creed (ktorý mi už samozrejme na notebooku nechce poriadne ísť ), Fallout a Robot Unicorn Attack
rad vyjdem von na pivko ( co je poslednou dobou dost casto ) a kedze vsetci vieme, co znamena pivko, tak mozem povedat, ze pol casu v krcme a bol casu v regeneracii
@nihili mno, polka tych hier je fajn ale druha polka ma nuti povedat "sux", ale za toho robot unicorna si ten titul Gamer zasluzis a vidis sacred by som si mohol zahrat... dobre ze spominas
no tak ked je teplo, tak som stále vonku ale teraz v zime cez prázdniny... čo ja viem no... na hodinku sa prevetrať a dosť :/ taká zima je tu :/ ale ked sa oteplí, padám preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
leto(teplo)-mimo domova
ale chodím veľa veľa do krčiem na pivo
rad vyjdem von na pivko ( co je poslednou dobou dost casto ) a kedze vsetci vieme, co znamena pivko, tak mozem povedat, ze pol casu v krcme a bol casu v regeneracii
..kvak..
V lete-mimo domu...