Ani nie na Históriu ako na Dejiny som hrdý na Dejiny našeho národa Historia je odvodená od slova hisTÓRA čo sú vlastne dejiny cudzieho židovského národa zatlačené do našich dejín a prekrútené na falošné udalosti... A ty ktorí nie sú hrdí na svoje dejiny a ktorí tvrdia apaticky že nemajú prečo byť hrdí lebo sa nijak nepričinili mali by začať konečne rozmýšľať slobodne a samostatne a nie sugestívne a bez kúska hrdosti lebo otvoriť ich myseľ a prejsť evolúciou vedomia bude pre nich kritické.. Lebo ľahko sa povie nič som nespravil nemám na čo byť hrdý a ťažko sa pridáva ruka k dielu...
Som hrdý len na pár ľudí, ktorí to nevzdali a dokázali podrgať tých druhých a presvedčiť ich, že sa môžme mať lepšie. Toto myslím hlavne maďarizácia ap. Inak niet načo byť hrdými, sme malí štát je nás málo, a tých pár ľudí brať ako nejakú históriu, na ktorú mám byť hrdý tak to nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Podľa mňa je v našej histórii aj dosť pozitívnych vecí, ale hrdosť je ťažko pocit, ktorý sa s nimi má spájať.