Nemám rád konzervatizmus A to hlavne pri mojej starkej, ktorá ach ... proste nemôžem z toho jak ju jebe že suseda (biela jak albinka) si našla černocha z francúzska a majú malú mulatku (inak zlatá je ) proste nad takým sa pozastavovať ach a proste nehovorím že by sa mali rušiť tradície a sviatky ako mi niektorí ľudia vyčítajú, keď im poviem, že som liberál a nemusím konzervatizmus ale proste pokrok nezastavíš a lipnúť na starom je podľa mňa krok späť .. a som rád že čím mladšia generácia tým zväčša viac liberálne názory Len no.. kedže sa detičiek rodí menej tak aj mladí už netvoria takú veľkú časť populácie Čítal som, že keby bolo viac mladých, tak by napr. nebol Brexit, vyhrala by Hillary a pod. veď aj iniciatormi nežnej revolúcie boli študenti.... Netvrdím, ani si to nemyslím, že starší ľudia by nemali mať volebné právo alebo že mám niečo proti ním... ale proste veľa z nich zrejme zažíva nostalgiu za totalitou, má potrebu si dokazovať, že starí sú lepší než tí mladí (tu si spomínam, ako nejaké čúzy čo sa kamaratili ešte z Nefertiti si nahlas vyprávali na Slovinskej, aby som pekné počul, ako oni za mladá šlapali na pešo z Trnavského mýta na Zlaté piesky a tí dnešní mladí by to nezvládli, že teraz si tam chodia električkou, autobusom alebo autom. ), alebo takí starčekovia čo majú psychický blok ozvať sa ku mladému vo vlaku/električké/autobuse, keď ma sluchátka, lebo si neviem čo myslí, že ja by som ju kusol, zabil, urobil jej zoči alebo ju dal na priznania, že do mňa buchne aby som sa prebral a sa ma slušne opýtala, či jej neuvoľním miesto, lebo tá náhrada bedrového klbu sa už asi vstrebala a má v taške tažké hrnce z predajnej akcie, ktorej letáky davali do schránky a prišla na ňu len preto, lebo tam boli švedské stoly zdarma.... A proste radšej pojde za sprievodcom po mne pičovať, že mladý sa nechce ostupiť a potom som za kokota... ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Este ani uhorky nezavaram. Ale akoze domace zavarane jem.
Popracujem ešte na svojom správaní, nech v živote dosiahnem vyššie štandardy.