Záleží od búrky , keď je nejaká priemerná, tak sa v pohode pozerám... Ale keď je búrka kategórie tej včerajšej, tak to už nie . A mám panický strach s búrok, keď sa nachádzam vonku...
milujem burky , ked vidim ze sa burka blizi, tak nic nerobim len hladim ako sa priblizuje, normalne mi burka moze aj zlepsit naladu som maniak na burky
Na okne ani nie, skôr 40cm od okna pretože tak mám uložený komp. Som elektrotechnik takže búrky sa nebojím pretože poznám správanie sa elektriny a fyzikálne zákony.
mne vždy hovoria aby som nestála v okne lebo ma trafí blesk...neviem či to nejaké kuzlo pritahuje blesky do okien ak tam niekto stojí, ale rada pozreám búrku...lepšie sa mi v noci spí ak počuje ako sa blízka a ako padá dážď na plechovú strechu
@carbonevo mal som tych fotiek viac a z roznych miest, ale ked som migroval zo stareho pc na novy stroj, niekde sa stratili toto je jedine co mi ostalo
ta 3. sa mi lubi najviac..ako sa blizia tie mohutne mracna a obloha je akoby rozdelena na dve casti (temnu a svetlu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja sa bojím búrok.
a ked mam pri sebe fotak, snazim sa zachytit udery bleskov
Minule ma v škole vysmiali, pretože som čakala dve hodiny, kým sa prestane blýskať
kto ide so mnou na Kamzik (BA) ?
inac presne , ta atmosfera ako v tej tretej ... uplne dokonale
ta 3. sa mi lubi najviac..ako sa blizia tie mohutne mracna a obloha je akoby rozdelena na dve casti (temnu a svetlu)