Ale tak aj keď teraz som ľahostajná, tak v danej (nepravdepodobnej) situácii by som vyliezla čo najvyššie na strom a preskočila na iný Potom by som sa aj tak zabila, ale aspoň by som niečo urobila
trochu nelogicke aby boli take tvori na jednom mieste a vsetky by sli len a len po tebe na strome, to je daky strom v zoo ci co? a po dalsie situacia je tiez postaveny na hlinenych nohach, kedze puma je dobry lezec na stromy a liezt vedia takisto aj lev a medved, jaguár prípadne tiež, takže by si davno bol aj mŕtvy, aj to za predpokladu, že by si nejak ohrozil tieto zvery, lebo len tak ťa nenapadnú... proste kravina
ale sak toto je len hadanka a nie anketa tak mi prosim nehovorte ze je to trapne a inac toto je moja prva anketa a newedel som co tu mam dat tak som dal hadanku ok?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jedneho zastrelim dalsieho hodim do hlavy tou zbranou a ostatnych neak pozabijam konarmi co su na strome
Ale tak aj keď teraz som ľahostajná, tak v danej (nepravdepodobnej) situácii by som vyliezla čo najvyššie na strom a preskočila na iný Potom by som sa aj tak zabila, ale aspoň by som niečo urobila