Toho by bolo .. Tak napríklad nemám rada svoj veľký zadok (no dobre zas taký veľký nie je ale mohol by byť menší) .. Lavé líce pretože tam mám 5 jaziev a dosť ich teda vidno.. A čo sa týka tých povahových tak výbušnosť, priamočiarosť..
nenavidím svoje telo, jediné dve časti, ktoré sa mi páčia sú moje očí a milujem môj dekolt, aj keď nemám extra veľké prsia a dosť často sa tam vyskytuje nejaká tá vyrážka v počte 1-3 kusy, môj dekolt je jednoducho dokonalý
nenavidim svoju naladovost,to ako mam jemnu papulku ze skoro nic nezjem (aj ked chcem jest tu zeleninu a ovocie,jednoducho to dam do ust a uz mi je na tycku),svoju podrazdenost pocas kramov a to ze si neviem obcas vydobit svoje,stat si za svojim slovom...
a fyzicky? moje makke brucho,stehna a zadok ( s prsiami som sa uz zmierila,lepsie to co mam,ako nic )
no tak toho by bolo viac ako na nejakú bakalársku prácu ale tak úplne najviac neznášam svoju pleť... a vlastnosť ako tu už bolo mnohokrát spomínané - lenivosť
volakedy mi vadil môj nos z profilu, lenže potom by nebol taký aký je spredu a spredu ho milujem a určite by som na sebe nič nemenila, aj keď je na mne nejaká nedokonalosť, veď to robí človeka zaujímavým nie?
jasné že hej,som tvrdohlavá,musím mať posledné slovo,drzá,nerozhodná,zavistlivá,žiarlivá a pomstychtivá...a tiež dosť nadávam
a čo sa týka tela tak by som chcela zdravšie vlasy ( :/) a mať konečne rovné zuby inak mi ostatné veci nejak nevadia,alebo som sa nimi už zmierila(napríklad s mojím nosom ...ale tak keby boli krajšie bolo by dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a áno s viaceríma
Z vlastností je to náladovosť..tú fakt na sebe neznášam
a fyzicky? moje makke brucho,stehna a zadok ( s prsiami som sa uz zmierila,lepsie to co mam,ako nic )
inak som skromna ^^
ano a veľky, keby som mal namiesto 32 zubov, 32 kokotikov medzi nohami a jeden zub v pusinke..........filip
a čo sa týka tela tak by som chcela zdravšie vlasy ( :/) a mať konečne rovné zuby inak mi ostatné veci nejak nevadia,alebo som sa nimi už zmierila(napríklad s mojím nosom ...ale tak keby boli krajšie bolo by dobre