Ste netrpezliví pri čakaní na zelenú na priechode pre chodcov, aj keď sa nikam neponáhľate?
Vadí vám, keď musíte dlho čakať na zelenú?
...Mne sa často stáva, že keď svieti zelená, schválne spomalím, aby za tú dobu, kým prídem k priechodu už bola červená. Hlavne vtedy, keď vidím, že tam stojí veľa ľudí. Vytáča ma totiž, keď sa nejako nemož
nie ale "zboznujem" tu pri nasej skole... ked som este 20 metrov od prechodu tak je zelena a kym k nemu dojdem, je cervena a potom musim cakat... a to sa deje kazdy den prosim pekne nie len raz!
cez semafor ktorý použivam najčastejšie,smrom od našej školy,to ja najdivnejši semafor aky som videl
za čas,ktory svieti zelena,nestihneš prejst cez prechod
auta aj chodci maju dlhu dobu vždy naraz červenu,tak na to semafore sa nikto nepozera aka svieti pre chodcov,ale aka svieti pre auta,či už maju červenu
Ale vies co neznasam ja (teda skor nechapem)? Ze po skonceni hodiny/prednasky sa vsetci strasne ponahlaju, ze ja ani nestihnem registovat este a uz som posledna aj s oblecenim a vecami porozkladanymi na stole. Alebo ked sme robili prednedavnom take merania v skole, tak uplne vsetci sa ponahlali ako o zivot. Jednoducho som si vsimla, ze ludia sa pri strasne vela veciach ponahlaju len tak zo zvyku, bez toho aby mali na to nejaky racionalny dovod. A preto som ja vsade a vzdy posledna. Fakt je, ze ja to robim tiez ked niekam idem, proste rychla chodza to je moje ale inokedy ked nemusim, tak sa neponahlam, ved to je normalne ze o nervy... Sa mi ozaj zda, ze je svet az neprirodzene uponahlany. Aj ked nie je tomu tak vsade.
Nie niesom, a pretože niekedy idem aj na červenú keď sa ponáhlam ale to je málokedy a len keď sú autá ešte daleko
a inak mi to je jedno ale nenávidim to, keď čakám (vačšinou je to račianské mýto ) a autá si drzo idú aj keď je zelená vrrr vraždila by som vtedy )
alebo keď sa čaká na zelenú ( celá večnosť (ach) ) a zrazu naskočí , ludí ktorý idú cez prechod je viac než dosť a ani niesú v polke cesty a už je červená :S
keď sa nikam neponáhľam tak nie....ale keď vidím, že oproti mi ide autobus do školy a viem, že ho už nestihnem a budem musieť čakať ďalších 15-20 minút na ďalší a prídem neskoro na vyučovanie, tak vtedy som nervózna a netrpezlivá (väčšinou ten autobus i tak nestíham lebo vždy zázrakom naskočí červená keď prídem ku prechodu :p)
nie, vôbec. väčšinou sledujem ľudí v autách a potom sa zabudnem, že mám zelenú a musím čakať na ďalšiu, lebo ju premeškám. a ani to mi nevadí, lebo môžem znova sledovať ľudí v autách
ale blbé je, že ja sa málokedy neponáhľam, pretože ja sa tak "neponáhľam", kým sedím doma, že potom väčšinou všade meškám aj polhodinu a musím bežať.
A už vôbec nechápem keď sa 30 mojich spolužiakov natrepe do šatne 3 x 10 metre. idú sa tam pozabíjať keď sa obliekajú. niektorí z nej doslova vybehnú. Ja si v kľude počkam, potom sa v pokoji oblečiem, idem na obed do jedálne, cestou stretnem na zastávke 15 spolužiakov, vraciam sa z obeda, zo traja tam ešte stále stoja
podľa okolností.. ak sa ponáhľam tak ma fakt dosť výtáča že nie je zelená....a v tom prípade idem občas aj na červenú... ale snažím sa ľudí neblokovať.. hlavne keď vidím, že sa ponáhľajú....
Co ja viem ako kedy. Zalezi aj podla toho co mam obute alebo od casovho planu, ale ked nestiham tak sa ponahlam, teda nie ze by som sa zrovna vrhala pod kolesa .........!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
za čas,ktory svieti zelena,nestihneš prejst cez prechod
auta aj chodci maju dlhu dobu vždy naraz červenu,tak na to semafore sa nikto nepozera aka svieti pre chodcov,ale aka svieti pre auta,či už maju červenu
Ale vies co neznasam ja (teda skor nechapem)? Ze po skonceni hodiny/prednasky sa vsetci strasne ponahlaju, ze ja ani nestihnem registovat este a uz som posledna aj s oblecenim a vecami porozkladanymi na stole. Alebo ked sme robili prednedavnom take merania v skole, tak uplne vsetci sa ponahlali ako o zivot. Jednoducho som si vsimla, ze ludia sa pri strasne vela veciach ponahlaju len tak zo zvyku, bez toho aby mali na to nejaky racionalny dovod. A preto som ja vsade a vzdy posledna. Fakt je, ze ja to robim tiez ked niekam idem, proste rychla chodza to je moje ale inokedy ked nemusim, tak sa neponahlam, ved to je normalne ze o nervy... Sa mi ozaj zda, ze je svet az neprirodzene uponahlany. Aj ked nie je tomu tak vsade.
a inak mi to je jedno ale nenávidim to, keď čakám (vačšinou je to račianské mýto ) a autá si drzo idú aj keď je zelená vrrr vraždila by som vtedy )
alebo keď sa čaká na zelenú ( celá večnosť (ach) ) a zrazu naskočí , ludí ktorý idú cez prechod je viac než dosť a ani niesú v polke cesty a už je červená :S
Ale tak napríklad keď sa mi podarí čakať v NR pri Mlynoch, tak tam zväčša stojí nejaký pekný, dlhovlasý chalan, tož by som čakala aj do súdneho dňa
ale blbé je, že ja sa málokedy neponáhľam, pretože ja sa tak "neponáhľam", kým sedím doma, že potom väčšinou všade meškám aj polhodinu a musím bežať.
A už vôbec nechápem keď sa 30 mojich spolužiakov natrepe do šatne 3 x 10 metre. idú sa tam pozabíjať keď sa obliekajú. niektorí z nej doslova vybehnú. Ja si v kľude počkam, potom sa v pokoji oblečiem, idem na obed do jedálne, cestou stretnem na zastávke 15 spolužiakov, vraciam sa z obeda, zo traja tam ešte stále stoja
To sa zdravým rozumom snáď asi ani nedá chápať
neznasam ludi, ktori sa tlacia cez prechod a vrazaju do ludi, sta by hrali rugby,
neznasam starych dochodcov, ktori sa pretlacaju vozikmi v nakupnych retazcoch,
neznasam spoluziakov, ktori su zbaleni uz 15 minut pred skoncenim poslednej hodiny, aj ked idu domov hrat pocitacove hry,
neznasam ludi, ktori vam nadavaju za vasu pomalu chodzu,
neznasam soferov, ktori letia cez mesto 120
a mnoho dalsieho
btw konecne anketa bez gramatickej chyby