Tak, birdzáci, pochváľte sa ako to vo vašej izbe vyzerá!
Všetko je tip- top ako u MONK-a alebo si svoje oblečenie hádžete na stoličku, pokým sa neprevráti? Koľko nepotrebných vecí sa vám povaľuje po stole (To viete, práve by som si mala upratovať iz
Som nehorázne poriadkumilovná. Neznesiem nedokonalosti ako napríklad - zle narovnaný paplón, pokrivená žalúzia, knihy zoradené všelijak.. Som tak mierne mešuge
U mna je to na vlnach. Isty cas udrziavam v izbe poriadok. Potom pride obdobie kedy lietam kade tade, som vycerpany a nemam uz energiu na pratanie, pomaly sa izba zaplna az sa v nej neda normalne zit. Vtedy upracem tak ako pisala cocca-colla. Momentalne to u mna vyzera ako u Monka.
Ako priznám sa nemám to tak že nenormalne miliontristo vecí na kope , sema ta sa mi stane ze sa mi nechce vysavat a ze len tak tak s metlličkou poupracem aby mama nekričala ale videla som dosť horšie prípady a to už naozaj nechapem ako sa tak niekto mmože spravať k svojej izbe a mať na zemi chlieb z pred 2-3 týždnov a prach na poličke nehovorím :/ .. s prachom take niečo u mna nie je , lebo som alergička takže prah u mna asi nenájdete ..
ale čo to trepem nájdete ale az na poličkou či skrinou
Poriadkumilovná som, ale keďže mám izbu spolu s bratom, tak nie je v mojich silách udržať tu poriadok 24/7.
Ale čo sa týka mojej časti izby, tak tu poriadok mám, pretože nepostlanú posteľ, knihy, učebnice a zošity v úhľadných štósoh na stole a krabice na zemi nepovažujem za prejav neporiadku.
raz som na intraku dostala zapis..kedze nam boduju izby a raz dosla hinta do nasje izby a pak bol na nastenke len ze: 724 velky bordel vpravo, nula bodov..takže si domysli
vôbec nie neprekáža mi 20 pohárov na stole, obaly od keksíkov, učebnice a oblečenie všade po zemi, posteľ neustieľam absolútne nikdy, vysávam len v prípade najväčšej nutnosti a prach na policiach mi tiež moc neprekáža.. je trošku smutné, ako vyzerá izba mladej baby, ale čo už
vidno ze v mojej izbe normalne fungujem, malokedy je v takom stave ktory nazyvam bordel (mama stale)......ale mam urcite hranice, ktore ked prekrocim citim sa v izbe zle tak nieco potom musim spratat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale čo to trepem nájdete ale az na poličkou či skrinou
Ale čo sa týka mojej časti izby, tak tu poriadok mám, pretože nepostlanú posteľ, knihy, učebnice a zošity v úhľadných štósoh na stole a krabice na zemi nepovažujem za prejav neporiadku.