takto... minuly semester som ani nevedeu čo chcem ohladom študijneho oneho, len to že prejsť... ale teraz chcem nič neopakovať... až na 2 predmety ktoré proste som odmietla...(ale moc neskoro no
a nechcem E
@likjul aj podla mna na nic to je na tom najhorsie ale ten pocit stoji za to
a dostat sa na dobru skolu znamena spravit prijmacky, takze sa tam dostat ani nemusim, aj kebyze mam same 1...to je ta sranda
@anneau Ten pocit určite stojí za to. Škoda, že ja také pocity nemávam. Neverím tomu, že nezoberú na školu skôr toho čo má jednotky, ako niekoho kto má napr. trojky aj keď urobili prijímačky narovnako. Možno sa mýlim, ja si to tak myslím.
@likjul bohuzial, myslis sa! samozrejme, naskor si zobru tych poprednych co maju vopred na svojom tajnom liste (rodina, znami, uplatky) a potom pojdu na rad tí, co urobili prijmacky - na znamky sa nepozru ani z rychlika....ale jasne, ze nie na vsetkych skolach ale tam kde chcem ist to tak je
tohto roku mi je to už jedno, predmety čo ma bavia sú v pohode, odpor k tomu, čo ma nebaví dávam celkom jasne najavo.. ale snažím sa to vykryť, aby mi to nepokazilo priemer.. :/
No ja mám taký sen byť neurochirurgom ale nemám potrebné vedomosti, nie preto, že som sa nedokázal naučiť ale preto, že som sa neučil. Niekde som už písal, že vtrepanie vedomosti do hlavy mi nerobí problém ale to, že je potrebné sadnúť si k tomu. Možno raz sa mi to splní. Teraz pre moju hlúposť študujem grafiku. Nieje to také, že by ma tá grafika nebavila alebo niečo s počítačmi ale radšej by som bol ten neurochirurg. To keby sa mi splnilo bol by som naozaj rád.
@anneau Zase pracovať nechcem, lebo aj keby som sa časom náhodou doučil všetky potrebné veci tak neverím tomu, že by sa mi chcelo ísť ešte potom do školy.
@likjul sranda ale tak nikdy nie je neskoro! ja som tiez chcela byt lekarka, ale potom som od toho nejak upustila...je to dost narocne studium, ty mas este aj tu vyhodu, ze sa v pohode naucis, co je pri medicine dost dolezite, pretoze tam su kvanta uciva...ale aj grafika je zaujimava
dolezite je fakt robit co ta bavi... aj ked najst si tu cestu trva dlho
@anneau Určite sa budem o to pokúšať. Nebudem už nič ďalej rozpisovať o mojom štúdiu keď sme v téme o známkach. Držím ti palce na škole akú si si vybrala, nech sa ti darí. Dobre sa mi tu s tebou debatovalo. Aj keď debata neprebiehala dlho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
S vyznamenaním tohto roku určite nebudem :happy: :letim:
a nechcem E
a dostat sa na dobru skolu znamena spravit prijmacky, takze sa tam dostat ani nemusim, aj kebyze mam same 1...to je ta sranda
dolezite je fakt robit co ta bavi... aj ked najst si tu cestu trva dlho