Žily mi to netrhá, sledujem to len ako vyplnenie voľného času. Ale ak mám povedať svoj názor, aspoň to bolo viac-menej také vyrovnanejšie, teraz keď tam ostal Chodúr, je jasné, kto to vyhrá... ( ikeď ja osobne by som ho vyhrať nenechala)
a všetci sa báli, že tam ostanú len slováci ale vidím to na chalanské finále slovensko-české, čiže nabudúce vypadne asi stará a potom bude pravé medzinárodné finále (ako keby tvorcovia chceli, aby do finále postúpili čech a slovák
Podla mna mal vypadnut Smajda.... Jano Bendik na rozdiel od neho vedel celkom dobre spievat, ale Smajda si dokaze len trhat koselu pred faninkami a robit vlastnorucnu trvalu na hlave.... podla mna by sa bol schopny aj vysrat do stredu podia keby vdaka tomu postupil
tiež si myslim že mal vypadnúť Šmajda, Jan Bendig (nie Bendik ) podla mna spieval unikatne , je to sice iba moj osobny nazor ale mne sa pacil najviac zo vsetkych a podla mna bol absolutny vitaz, konkurenciu mu robil Chodur ale Bendig ma podla mna zaujimavejsi hlas. Ani jednu pesnicku nepokazil, vzdy zaspieval najlepsie ako vedel a nezasluzil si vypadnut. Zato Šmajda pokazil každú pesničku možno okrem posledných dvoch kôl čo sa začal ako tak snažiť ale aj tak to nestálo za nič a stále tam oxsiduje. Naozaj si začínam myslieť že je to celé zmanipulované..
Inak ked som tvrdil ze mojsejovci (no a co pozeraval to kazdy hovorte si co chcete ) su falsovani tak ze si mam svoje teorie nechat pre seba no dobre A nakoniec sa to ukazalo.....
Neverim uz len z principu ze tieto sutaze su fer....
No co sa tyka Bendiho skoda..... ale nebude mi vadit ani ak to vyhra Chodur.... Dufam ze nie Smajda spieva krasne , ale myslim ze v hereckej brandzi by sa uplatnil lepsie (ak viete kam narazam) a Stara podla mna pojde do finale z uz vyzsie uvedenych dovodov Uvidime
doteraz mi bolo jedno, že Šmajda tam spevácky onanuje pri každom vystúpení, ale keď pre to vypadol Bendig, tak ma to nasralo.
Bendig (ak si ho pamätáte z kastingu) bol jeden nervózny, strémovaný chalan čo nevedel zaspievať dokopy 5 slov, dali mu šancu, on ju poriadne využil a spieval úžasne. myslím, že aj lepšie ako Chodúr, lebo on fakt spieva VŠETKO na jedno kopyto.
Bendiga je škoda, mal byť vo finále.
Teraz sa tam snáď namiesto neho dostane Stará, ak nie, tak to bude pekný trapas :/
zas zaúradovali nadržané babenky.... ... no čo už, snáď nevyhrá Chodúr ani Šmajda...teda nič proti nim, ale Chodúrov štýl sa už okukal a Šmajda .. myslím, že nie je na výhru...takže..superstar bude Slovenka .. (teda pokiaľ všetkým deckám do 18 rokov zoberú mobily...áno, no tak sa obetujem..aj tak nehlasujem
ked bol chodur v divadle a zaspieval supreme od robieho willimasa povedal som uz vtedy hisstoricku vetu. "Tento to vyhra". A aj vyhra. Spomente si potom na mna
Bendig ten urevany buzerant. Dobre, ze tahal prec. Smajdalf nech tiez ide do pice a stara tiez. Codur bol jasny vitaz uz od zaciatku. A nepomozu ani tie detske SMS. Niekto vyssie to vsetko ovlada a na sms len zaraba
MAL VYPADNUT MIRO SMAJDA LEBO BENDIG SPIEVAL SKEVLE. URCITE BY SOM VIAC CHCELA ABY VYpadol Chodúr lebo je mi maximalne nesympaticky. a navyse je Cech a mi podporujeme Slovakov. ale bendig bol fakt sympaticky a zlaty a aj vedel spievať. narozdiel od šmajdu. A nechápem ako mohol Ondrej Hejma a Marta povedat na vypadnutie DOminiku Staru. bude to asi tym že je Slovenka.. ona skvele spieva držím jej palce a bendig nemal vypadnut lbeo podla mna je oovela LEPSI AKO CHODUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@2 tiež suhlasim.. kokot ma hrozne vlasy a jeho hrud vyzera .. no nic moc vsak to uz aj ja som vypsortovanejsia myslim si že teda v posilnovni travi dost malo casu hrozne a tie jeho vlasy a tá čelenka včera skoro som hodila šablu
@33 JA MAM PROTI NEMU to že bolo ovela viac lepsi spevakov ktori ak by sa slo podla spevackych vykonov mali zostať v sutazi dlhsie thakze! chapes uz konecne littleeva?
videli ste vy vôbec niekedy toho Bendiga? Toho čo by sa stratil medzi piatimi ďalšími ľudmi? Ako by on pre boha mohol zastávať funkciu SuperStar? By to dopadlo ako s Berkyovou, čo bola tiež ani ruka ani noha..
podla mna by mal chodur vypanut.... bars namysleny je.... smajda sice nespieva nauzasnejsie, je star uz len tym ze vie spravit show.... stara mi pride trosku nevyzarna.... a bendig.... nevadi mi ze vypadol.... ale radsej by som bola keby tam nebol chodur....
mne sa to dokonca aj snívalo mne sa presnejšie snívalo, že mirovi pošlú rockeri, dominike pošlú starí a slušní a chodúrovi zvyšok, pre bendiga mi nikto neostal
@35 sak kluuuud podla mna je tam smajda opravnene, len preto ze je rocker ho nemaju ludia radi lebo kto spieva rockovo ten spievat nevie :p trosku otvorit krabicku nezaskodi a pozerat out of the box takych ako bendig uz v superstar bolo. smajda je vcelku charakteristicky spevom aj show, tak co. a vie sa aj vyjadrovat narozdiel od bendiga.
@35 ale ta sutaz nieje o tom kto je akii spevak, ale je to len show. ostatne...kde su dnes byvaly superstaristi?! ani pes ponich nestekne!!!! a to z tou hrudou bolo dobree mas silikony ze? ale co cakat ze napise 14 rocne decko z blavi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ostali tam najlepší traja..
Som zvedavá ..
ale ostali tí ktorí mali.
Inak ked som tvrdil ze mojsejovci (no a co pozeraval to kazdy hovorte si co chcete ) su falsovani tak ze si mam svoje teorie nechat pre seba no dobre A nakoniec sa to ukazalo.....
Neverim uz len z principu ze tieto sutaze su fer....
No co sa tyka Bendiho skoda..... ale nebude mi vadit ani ak to vyhra Chodur.... Dufam ze nie Smajda spieva krasne , ale myslim ze v hereckej brandzi by sa uplatnil lepsie (ak viete kam narazam) a Stara podla mna pojde do finale z uz vyzsie uvedenych dovodov Uvidime
Aj s tym, ze finale bude asi Chodur vs Smajda
Bendig (ak si ho pamätáte z kastingu) bol jeden nervózny, strémovaný chalan čo nevedel zaspievať dokopy 5 slov, dali mu šancu, on ju poriadne využil a spieval úžasne. myslím, že aj lepšie ako Chodúr, lebo on fakt spieva VŠETKO na jedno kopyto.
Bendiga je škoda, mal byť vo finále.
Teraz sa tam snáď namiesto neho dostane Stará, ak nie, tak to bude pekný trapas :/
Bendig ten urevany buzerant. Dobre, ze tahal prec. Smajdalf nech tiez ide do pice a stara tiez. Codur bol jasny vitaz uz od zaciatku. A nepomozu ani tie detske SMS. Niekto vyssie to vsetko ovlada a na sms len zaraba
Tak jan, povedz nam par suvislych suveti o poslednej autogramiade.
bendig: hehee..hu..ha..huhli huhli. tohle sem necekal. hahahahahaha. chrr huhl hehehehehehe.
zmrd jeden nech ide spat do skolky a pride sutazit ked bude vediet rozpravat a oduci sa afektu.