akoze, objektivne hej, postupujem vysoko a rychlo.
subjektivne mam coraz vacsi pocit, ze som mal byt stolar or some shit. cim dalej tym viac ma serie, ze vysledkom mojej prace nie je nic. uz ani len blby kod, odkedy som presiel skor k architekture
Nad moje ocakavania kedze som sa nikdy nejako extremne nesnazila proste normalka skor som isla s tym co prislo a som dost nesebavedoma a insecure co sa prace tyka, neverim si velmi hlavne na velkych meetingoch a tak. jedine co som z vlastnej iniciativy spravila bolo ked som pred rokom vtedajsej sefke najebana pri pive povedala ze to co robim ma moc nebavi a nech so mnou velmi nerata do buducna, a ze je to ine nez som si podla pohovoru predstavovala.. mega risk no na druhy den si ma zavolal head of department a ponukol mi uzasnu poziciu presne pre mna priamo pod nim a odvtedy to robim a je to dokonaleee, ten drunk talk pri pive bola naj vec aku som spravila
A kedze je to nieco v com som sa uplne nasla tak prirodzene mi to ide a posuvam sa, zase idem kusok menit poziciu a dostanem pod seba prveho cloveka a tak same to ide uz
Našla som sa v odbore, o ktorom som si myslela, že sa mu budem oblúkom vyhýbať. A smerovať som ešte len začala, ak spravím prípravu na výkon v zdravotníctve, tak to bude taký prvý krok k tomu správnemu smeru.
ano, islo to velmi dobrym smerom, dostala som sa k technickym veciam a v korporate na velmi dobre pozicie (vzdy som si vedela osefovat to, aby ma korporat nezdieral), ale priority sa zmenili a o chvilu to bude rodina a deti, takze uz nepocitam, ze by som dovtedy dosiahla nejaky karierny milnik alebo co
anyway, to co robim si neviem predstavit robit do dochodku, cize asi budem musiet najpravdepodobnejsie pocas materskej pekne poriadne porozmyslat, comu sa budem dalej venovat.
Som spokojná s rozhodnutiami ktoré som aj v tejto oblasti spravila a s tým že aj keď mám niekedy pocit že všetko ide proti mne stále sa nájde nejaký zdroj príjmu ale inak je to na hovno no bude lepšie.. dúfam už čoskoro
No, kariera... Neda sa povedat, ze by sa u nas dala budovat kariera, pretoze, ked je clovek sikovny, len ma viac povinnosti, nic viac No, citim sa komfortne, vykonavam to uz bez nejakej extranamahy, nechce sa mi zaucat niekde inde a najradsej by som tiez celu karieru oprdela a sla na matersku...
Mam super robotu, ale kariera pre mna nikdy nebola dolezita. Dolezity je kolektiv, ze ma to bavi a kes. Keby mam robit svoje vysnene povolanie tak ucim, ale to si nikdy nekupim byt a nechodim po dovolenkach ( je to smutne, vybrala som si kes a stabilitu nad vysnenou pracou.... Ale je to tak. Moja praca je super, ale naj bolo ked som ucila... To bol uzasny pocit....
Cize dobrym smerom? Financne hej, nikdy som necakala, ze to co xarobim v uk zarobim aj tu po dost kratkej dobe a ze aka som dobra v tejto praci, ale co sa tyka naplnenia... O tom hovorit nebudem radsej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
subjektivne mam coraz vacsi pocit, ze som mal byt stolar or some shit. cim dalej tym viac ma serie, ze vysledkom mojej prace nie je nic. uz ani len blby kod, odkedy som presiel skor k architekture
A kedze je to nieco v com som sa uplne nasla tak prirodzene mi to ide a posuvam sa, zase idem kusok menit poziciu a dostanem pod seba prveho cloveka a tak same to ide uz
anyway, to co robim si neviem predstavit robit do dochodku, cize asi budem musiet najpravdepodobnejsie pocas materskej pekne poriadne porozmyslat, comu sa budem dalej venovat.