uz mi poniektori pripadaju, ze nevedia prezit, ze niekto z vychodu, z kosic je vo finale. aspon sa teraz ukazuje kto je aki slovak a vlastenec. nezebi boly rady ze slovak je vo finale, ale este nanho kydat budu, lebo je kosican.
ale hlavne ze sa taki pseudovlastenci budu buchat do prrrrs, aki su oni vlastenci a narodovci. ale ked nejaki kosican to niekde daleko dotiahne, tak hned nanho nadavat a kydat buduu. fakt ukaska kto je aki vlastenec a narodovec, smutne
hm myslím že finále je nanajvýš vyrovnané.... slovák a čech...tak to má byť.... a povedzme si uprimne, je jedno či vyhrá jeden alebo druhý...ak sú dobrí v hudobnom svete sa im podarí udržať...a mať titul superstar v dnešnom svete aj tak nič neznamená...pozrite sa na koščovú a meno tej druhej ani neviem....šak ani počuť o nich nie je..... takže počkám si na finále ale vyhrať by mal šmajda
@Nikeboy o com tocis? Mne je jedno ci je Smajda z vychodu alebo zapadu ja hovorim ze je kokot lebo tak vypada, nechapem ktorym holkam sa moze pacit ze mu posielaju hlasy a porotcovia ho tipovali na vypadnutie uz pred asi 20 kolami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ešteže si nevypadol, inak by som bol nespokojný!