@3 dobre povedane...dodam asi len tolko ze najviac hlasov dostal podla vsetkeho od prvovolicov a clenovia v strane su velmi pochybne osobnosti s nevyspytatelnymi sklonmi k extremizmu
@silviaaa jasné to ti verím viem si predstaviť presne ako moja babka vravela že keby išla voliť tak jedine smer lebo jej zvyšili dôchodok nakoniec nešla voliť
@10 jezisi kriste. Stavim sa ze si v zivote madara nevidel. A stavim sa, ze nemas sajnu o volebnych programoch a kandidatoch a vlastne o nicom, skoda reci...
@method Ja si myslím že nemá daleko od pravdy. Nato a únia sú samí podvodníci atd najväčšia pičovina. Takisto ved Američania sú najväčšími strojcami vojen a pod. Prečo byť s nimi ? Aby sme neboli v "tom" sami ? Teraz budeme v každej chobotine pichnutý ? Okrem iného kotleba dobre povedal, zákony únia sú nadriadené nad zákonmi slovenskej. No pod do mna zhejtuj ma aký som kkt
@pe3x Len si nevedomy a nemas realnu predstavu o svete, ako veci funguju. Slovensko NEMA na to byt samostatny rebel vo svete a nadradenost medzinarodnych zmluv nad vnutrostatnymi zakonmi tu bola vzdy, to ze smernice EU su tiez nadradene je jednoducho tak, toto vobec nieje najvacsi problem Slovenska. Cela EU by sa rozpadla, keby tomu tak nebolo. Ohrna sa kradnutim politikov, na tom si zalozil kampan to je najjednoduchsie ale realne neponuka riesenia.
A za riesenie skutocne nepovazujem obnovenie hranic, vystupenie z NATO a EU. Mas ty predstavu vobec.... (prepac nemas) co by to urobilo s podnikatelskym prostredim a aky by to malo celkovy dopad na ekonomiku ? To niesu srandicky uz. Nejake stazovanie sa nejakeho studentika, ze vsetko je skorumpovane, vsak keby mal jednofarebnu vladu tak by polozil republiku. Este ze sa to nikdy dufam nestane, to uz ovela radsej smer. Vsak tam su sami pochybni ludia o ktorych nikto nic nevie. Jasne ze NATO a USA nieje nic moc a kto ma lepsiu pamat vie ze ja som tu par krat eu kritizoval, ale odtial - potial... pozri sa na Sulika - kritizuje EU, ale nejde vystupovat. Kritizuje Smer, ale ponuka realne ekonomicke riesenia!
To je trochu rozdiel oproti vykosenym hlavam pane boze. Naco je nam posilnovat hranice ? Vies kolko km hranic ma Slovensko ? Taku armadu nevybuduje nikto aby sa tie hranice cele ochranili aj tak. Toto chces, viac investovat do vojska ? Toto ma pomoct ludom ? ... wake up
Hitler sa dostal k moci demokratickym sposobom. Tiez hovoril veci co ludia chceli pocut.
Som plny rozpakov z toho co bude nasledovat, este nakoniec budeme na Fica spominat ked sa dostanu k moci individua ako Osusky, Nicholsonova, Kuhn, Poliacik spolu s Matovicovymi zidmi
Nepochopím, ako môže niekto voliť Kotlebu. Asi iba tí, ktorí sa do politiky nevyznajú. Tiež som bol v komisii, ale ako som pozeral, niektorí prišli voliť len zo srandy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vsak to normalny clovek nemoze mysliet vazne obnovovat statne hranice, vystupit z EU, NATO , posilnit armadu, vy ste ozaj slepi ? Oslavovat Hitlerove narodeniny, spochybnovat Holokaust.
Ked budu opakovane volby a ziska viac, ujdem zo Slovenska, dovi.
Niesom spokojný, no Kotlebu tam chcem.
A za riesenie skutocne nepovazujem obnovenie hranic, vystupenie z NATO a EU. Mas ty predstavu vobec.... (prepac nemas) co by to urobilo s podnikatelskym prostredim a aky by to malo celkovy dopad na ekonomiku ? To niesu srandicky uz. Nejake stazovanie sa nejakeho studentika, ze vsetko je skorumpovane, vsak keby mal jednofarebnu vladu tak by polozil republiku. Este ze sa to nikdy dufam nestane, to uz ovela radsej smer. Vsak tam su sami pochybni ludia o ktorych nikto nic nevie. Jasne ze NATO a USA nieje nic moc a kto ma lepsiu pamat vie ze ja som tu par krat eu kritizoval, ale odtial - potial... pozri sa na Sulika - kritizuje EU, ale nejde vystupovat. Kritizuje Smer, ale ponuka realne ekonomicke riesenia!
To je trochu rozdiel oproti vykosenym hlavam pane boze. Naco je nam posilnovat hranice ? Vies kolko km hranic ma Slovensko ? Taku armadu nevybuduje nikto aby sa tie hranice cele ochranili aj tak. Toto chces, viac investovat do vojska ? Toto ma pomoct ludom ? ... wake up
Hitler sa dostal k moci demokratickym sposobom. Tiez hovoril veci co ludia chceli pocut.
Nemám slov.