dneska nad tym prave uvazujem, ze uz potrebujem nejaku razantnejsiu zmenu, lebo zacnem byt negativne naladena a to neplodi nic dobre a tak. ale tak v globale spokojna som, len tu zmenu
Uz ma nebavi zo vsetkeho obvinovat seba. Uz ma nebavi zo vsetkeho obvinovat druhych. Uz ma nebavi zo vsetkeho obvinovat Boha. Uz ma nebavi zo vsetkeho obvinovat Vesmir. Chvilami som teda indiferentny, chvilami stastny, chvilam nestastny. Ale uz tomu nedavam mena, len sledujem a snazim sa nic nesudit. Problem vsak je, ze kto strati schopnost sudit, strati aj vkus a podobne rozlisovacie schoponosti, ktore pripisujeme cloveku, ako samozrejmy atribut. Vyskusal som vsetky extremy, ktore pripadali do uvahy, ostavam pri svojej Strednej ceste - ziadne extremy, prosim.
Človek nikdy nebude úplne spokojný so svojím životom, vždy bude nejaky problém, niečo na zlepšenie, zmenu.... Vo všeobecnosti som spokojná so sebou a svojim prístupom k životu. Aspoň teda spokojná s ochotou niečo robiť. Občas.
V určitých oblastiach áno, v určitých nie. Nedá sa to jednoznačne povedať. Záleží to od toho s čím sa porovnám - ak sa porovnám s bohatými zdravými ľuďmi, ktorí majú všetko tak môj život stojí za hovno, ak sa dám do kontrastu s chudobnými deťmi, ktoré umierajú na hlad, tak si žijem kráľovský život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale heeej.
Nie som spokojný s mnohými aspektami môjho života, ale aspoň mám dôvod sa o niečo snažiť.
ale ja aj ked mam pohodovy den sa zdeptavam nad vecami a stane z toho den na slucku...