Uqlylaw ehm.......prepač ale neprehlidla si nahodou to slovo v zatvorke......iba MUŽOOOV!!!!!!!§...........inač ženy tušim anie nieje taky zoznam ale šak to newa
prvy je johny depp a pattinson je druhy a ecte tady franco je prvy podla ineho...cize podla mna s tym deppom som spokojna je krasny ..a pattinson je tiez krasavec.... mne sa paci este aj zac efron ten je pekny... taky stylovy ... a celkovo asi he hej...bredley cooper sa mi tiez luby ten sa tiez umiestnil takze ano....
nie som spokojna ja nikdy nie som s nicim spokojna
a tak teraz neviem ktory myslis lebo tusim je ich aj viac.. ale tak vzdy su tam nejake mena ludi ktori su bud prilis stari alebo sa pytas ze co tam preboha robia, ved vyzeraju hrozne
akoze sorry ale kde je Johnny?? to ma byt co?? akoze je tam chlpac Patizon a Johnny Depp nie?? a k tomu zoznamu ako suhlasim s tromi, styrmi ale inak vobec, vacsinu ani nepoznam taze...akoze u mna vyhrava Johnny Depp, Hugh Jackman, Ryan Reynolds a Jake Gyllenhaal, a nie nejaka gorila..no tolko moj nazor ako..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A kto je žena? Cheryl Cole či Kate Backinsale? Ak Kate som ak tá druhá nejsom!
1. James Franco
2. Robert Pattinson
3. Bradley Cooper
4. Hugh Jackman
5. Josh Duhamel
6. Ryan Reynolds
7. Jake Gyllenhaal
8. Christian Bale
9. Channing Tatum
10. Orlando Bloom
11. James Marsden
12. Brad Pitt
13. Jamie Foxx
14. Gerard Butler
15. Joseph Gordon Levitt
16. Zac Efron
17. Chris Pine
18. Dwayne "The Rock" Johnson
19. Jonathan Rhys Meyers
20. Jay Hernandez
a tak teraz neviem ktory myslis lebo tusim je ich aj viac.. ale tak vzdy su tam nejake mena ludi ktori su bud prilis stari alebo sa pytas ze co tam preboha robia, ved vyzeraju hrozne
a Hugh Jackman mohol byt vyssie aj Orlando.
Inak ma to netrapi.