Ja som so svojím krásnym menom nadmieru spokojná. Len priezvisko ho mierne dehonestuje... Ale veď to snáď nebudem mať naveky... Prípadne si ho dám zmeniť. Už aj viem ako...
@yorkshine Ty lama! Teraz som si všimla, že zakladateľ tejto diskusie má rovnaké priezvisko ako ja... Ty vieš, že som to tak celkom nemyslela. Len tie priezývky, ktoré z toho okolie tak rado vyvodzuje mi už lezú na nervy občas...
ja som s menom spokojna...len na zakladke mali problem s mojim priezviskom ale teraz uz neriesim...a som rada ze som sa narodila do takej normalnej doby lebo niektore mena co teraz rodicia davaju svojim detom su fakt strasne
Mama mi chcela dat meno Tomas (Eva ak by som bol ineho pohlavia), brat chcel Jozo.... no a prababka rozhodla a som Martin...Svoje meno mam rad, hoc priezvisko je take ruske
už som predýchala rómskeho inšpektora derricka, takže v pohode. už mi akékoľvek narážky na moje meno či priezvisko prídu strašne trapné, lebo to počúvam od škôlky
dokonca sa mi moje meno už aj páči, veľa Román v mojom veku teda nie je...
ale v detstve som mala iný problém brat je martin, lebo sa narodil v MT a mamka je odtiaľ, tak chcela mať na svoje mesto pamiatku... a mňa celkom urážalo, že sa nevolám považská bystrica...
No popravde mohlo byť aj lepšie ale kreativita typu "moje dieťa sa bude volať Adolf Hitler, veď na tom nič není len nechápem, prečo sa s ním ostatné deti nehrajú" mi nevyhovuje. Akurát predvčerom som sa pýtala jedného dievčaťa aké meno by sa mi hodilo, no odpoveď bola naozaj divná, takže nateraz svoje meno neriešim.
Mne sa moje meno páči....Síce niektorým ľudom robí občas problémy a skomolia mi ho..ale páči sa mi...Jediné čo mi trošičku prekáža je zdrobnenina mojho krstného mena - tú keby som mohla vymazať bolo by to ideálne...Mna totiž moje krstné meno vystihuje.a páči sa mi!
no som spokojna..som rada, ze som sa vyhla menu Terézia, ktore bolo povodne..alebo menu Gizela to by bol dvojity trest, kedze priezvisku sa uz nevyhnem..
pametam sa ze som si vzdy chcela svoje meno zmenit...nikdy sa mi niak nepacilo,vzd ysa mi pacili ine mena...ale zato vela ludi mi hovori ze moje meno je pekne,a asi som uz dospela,uz je mi to jedno a berem to tak ako to je...a zas lind nie je vela,takze mozno je to dobre som aspon trosilinku originalna...a po spanielsky to znamena pekna ..ale to ci to plati aj na mna,uz musia posudit ini..
Už to tu tuším niekto písal, tak dúfam, že po viacnásobnom pripomenutí si zapamätáš, že v nominatíve plurálu adjektív sa vždy píše iota. A áno, som. Manžel si bude musieť nechať priezvisko po mne.
jj som, Martin sa mi paci... a priezvisko nekomentujem radsej @scooty to mi doteraz ani nenapadlo ze mas ruske priezvisko... no ked tak premyslam, tak ciste COD (btw, "ja na to mam, tak si vyskocim..." )
Nie som spokojná s priezviskom, lebo si ho nikto nepamätá (alebo ho nevie napísať), plus mám menovkyňu, ktorú nemusím, a každý sa pýta, čo s ňou mám spoločné.
Krstné meno je v pohode, kým na mňa niekto nejde so zdrobnelinami, vtedy by som zabíjala.
Chcela by som nejaké normálnejšie priezvisko a zdvojené iniciály...
Mama chcela Tamaru, babka Gabiku, dedo ma nechcel vobec , tak rozhodol otec a volam sa Nikoleta. Celkom ujde. A neznasam, ked sa ma na priezvisko teraz na VS zacali vypitovat profaci"vyslovuje sa to mäkko, alebo tvrdo, kolegyna?" Blee. Nech si to skusi vyslovit mäkko, tak mu to dojde....!
mne sa moje meno paci ale iba do tej doby kym ma stale nim niekto dokolecka nevola,radsej mam vlas. prezývku to ma spravny šmrnc DDDDD
A sranda je ze vznikla poprehadzovanim mojho mena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
1.) ste spokojnÍ(!) (tí )
2.) » www.birdz.sk/forum/chcel-by-...
On je tiez Marián
to uz co ma byt, ze po sebe ludia pomenuvaju deti?
je to nechutne
dufam ze to stacilo napsiat dva krat..a tato tema sa uz nebude opakovat
dokonca sa mi moje meno už aj páči, veľa Román v mojom veku teda nie je...
ale v detstve som mala iný problém brat je martin, lebo sa narodil v MT a mamka je odtiaľ, tak chcela mať na svoje mesto pamiatku... a mňa celkom urážalo, že sa nevolám považská bystrica...
ale pohodka
@scooty to mi doteraz ani nenapadlo ze mas ruske priezvisko... no ked tak premyslam, tak ciste COD (btw, "ja na to mam, tak si vyskocim..." )
Krstné meno je v pohode, kým na mňa niekto nejde so zdrobnelinami, vtedy by som zabíjala.
Chcela by som nejaké normálnejšie priezvisko a zdvojené iniciály...
@scooty skusam to uz aj ja... je to velmi ale velmi zaujimave
A sranda je ze vznikla poprehadzovanim mojho mena