Dnes som už nešiel do práce, lebo som sa rozhodol, že si nájdem lepšiu prácu. A tak ma zaujíma či ste vy, ktorý pracujete spokojný so svojou prácou. Poprípade keby niekto vedel o nejakej práci v KE, PO dajte vedieť. dikes
po dlhej dobe sa da povedat ze som spokojna s mojou pracou aj ked dalo by sa lepsie ...ale ked zoberem pomery tu na Slovensku a v Ostereichu tak som spokojna
Jaaa som spokojny, aj s pracou a do istej miery aj s peniazmi. Ale to je vzdy tak, ze zaplatia vas dobre, ale casom vam to pride malo a chcete viac.. Takze ak by pridali par tisic (CZK) nebolo by od veci. Samozrejme doma v KE by to bolo vyrazne horsie..
@masiveattack no neviem chalan ale ja by som si našiel najskvôr novú prácu a potom v tej pôvodnej by som poslal všetkých do p.če....takto zostaneš bez chechtákov!
neviem čo robíš, že si to môžeš dovoliť takto riešiť........filip
odvážny chalan. len tak zo dňa na deň si zmyslieť, že už do práce nepôjdeš, lebo si nájdeš lepšiu... keď vidím, ako ťažko si poniektorí hľadajú v ba, nechcem vedieť, čo je v ke/po. ale veď ty si si vybral...
@tommyhot kto povedal, že chcem riešiť zamestnanecké veci? chcem nahlásiť, že nič neblokujú do pokladne, ceny im lietajú hore dole a prakticky si ich vymýšľajú
No tak pridam sa aj ja.Moja cerstva skusennost zo zamestnanim sa stala asi pred pol hodinkou.Max.nasraty som odisiel s prace a viete preco??Lebo som nechcel nahodit masinu za najebaneho kolegu,ktoreho krije majster a vzdy si vsetko zanho vyzeriem ja.Pardon za vyjadrovanie a mimochodom pracujem ako zoradovac obrabacich strojov.Majstrovi som tuto pracu odmietol,nakolko som bol preradeny na ine pracovisko osobne gen.riaditelom.Majster nerespektuje toto nariadenie a dokonca ma s kludnym svedomim posle domov,tak sa aj stalo siel som.Bol som aj za jeho nadriadenym ale neni do piatku v praci.Tak sam som zvedavy ako toto dopadne.Co vy na to,ma niekto podobne skusennosti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neviem čo robíš, že si to môžeš dovoliť takto riešiť........filip
ale zo svojou pracou co si robim doma som nadmieru spokojny
..kvak..
A z dlhodobeho hladiska som spokojny so svojou pracou, kedze som sam sebe panom.
v podstate súhlasím s @8
..kvak..