Nie. Mal som rad svoju vlast cele detstvo, ale postupne som prestal mat rad.
Slovaci su zavistlivi a nenavistni narod, ktory nikomu nic dobre nepraje, dokonca ani samym sebe. Ved aj prislovia to hovoria: Ked mi zdochne koza, prajem si nech zdochne aj susedova. Alebo ako sa to hovori...
Je tu zle, lebo ludia su strasne zli, zavistlivi. Ako vsade na svete su ludia zli, ale u nas je to priam narodna vlastnost
ja som hrdá, že som Slovenka, ako na krajinu, no je pravda, čo píše tomas, je to aj inde ale, len s tým rozdielom, že inde je VIAC ľudí, ktorí tieto nechutné vlastnosti potlačujú, sú milší a viac pozitívne založení... včera ma už zdiaľky vítal Joe z baru, už vedel, že si idem po pizzu, vzadu kuchárka na celý bar sa mi zdravila s úsmevom väčším než vzdialenosť moskva blava... vždy sú ľudia, ktorí vedia náladu vykompenzovať,lebo iste, všade je to nedokonalé, takže by som bola radšej, keby Slováci boli viac pozitívne založený národ, o spontánnosti radšej sa vyjadrovať nebudem, to by som si priveľa priala, no a menej konzervatívny a nadutý a stresový
@michaello89 ma pravdu,,, ja som stastny ze som slovak ze som sa tu narodil a ze mozem zit na slovensku... to aki su tu politici a ludia myslym ze nema nic spolocne stym ci som tu stastny alebo nie.. tak mozno to ma svoj vplyv.. ale po 1000 rokov sme boli pod nadvladou rakusko-uhorska, prezili sme si 2 svetove vojny, spojili sme sa a utvorili jeden narod z cechmi a prezili 40 rokov komunizmu.. boli sme slobodnym a suverennym narodom do 1.5.2004 ked sme zas vstupili do niecoho podobneho ako komunisticky blok... len nam miesto cervenej vlajky veje vsade modra z hviezdickami... uz nemame ani vlastnu menu, zapredali sme ju za euro.. cize sme stratili dalsi nas narodny symbol ...
ludia ktori nieste spokojni zo svojou vlastou.. otvorene hovorite ze sa za nu hambite a je vam z nej zle a ako je v zahranici fajne oproti nam.. by mali byt zbaveni statnosti a vyhnani za hranice pretoze takito ludia len posobia koroziu spolocnosti, vnasaju nepokoj a infikuju svojimi zvastami ostatnych...
schavlne nespokojni slovaci kolko z vas pozna historiu slovenska?
kolko z vas ju vie porovnat z inymi statmi?
kolko z vas rozsiruje nepravdy o zivote a ludoch na slovensku v zahranici?
kolko zahranicnych ste poculi tak hanebit ociernovat svoju vlastnu krajinu?
ále zas sme všetci závistliví, nič nevieme, len kritizujeme. tým že to niekto hovorí, ukazuje aký je "typický slovák", vie len lamentovať, kritizovať.
možno som ešte moc malá aby som videla do nejakých politických problémov ale predsa každý rozumný človek sa dokáže povzniesť nad kraviny a žiť svoj vlastný život v krajine, ktorá je podľa mňa jedna z najkrajších
@dhampir suhlasim s kazdym slovom, co si napisal.. Slovensko vzdy bolo a bude mojou vlastou, nech to tu vyzera akokolvek. aj ked vela ludi ma opacny nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Slovaci su zavistlivi a nenavistni narod, ktory nikomu nic dobre nepraje, dokonca ani samym sebe. Ved aj prislovia to hovoria: Ked mi zdochne koza, prajem si nech zdochne aj susedova. Alebo ako sa to hovori...
Je tu zle, lebo ludia su strasne zli, zavistlivi. Ako vsade na svete su ludia zli, ale u nas je to priam narodna vlastnost
bY...
bY som bYval...
pardón na opravu...
ja som hrdá, že som Slovenka, ako na krajinu, no je pravda, čo píše tomas, je to aj inde ale, len s tým rozdielom, že inde je VIAC ľudí, ktorí tieto nechutné vlastnosti potlačujú, sú milší a viac pozitívne založení... včera ma už zdiaľky vítal Joe z baru, už vedel, že si idem po pizzu, vzadu kuchárka na celý bar sa mi zdravila s úsmevom väčším než vzdialenosť moskva blava... vždy sú ľudia, ktorí vedia náladu vykompenzovať,lebo iste, všade je to nedokonalé, takže by som bola radšej, keby Slováci boli viac pozitívne založený národ, o spontánnosti radšej sa vyjadrovať nebudem, to by som si priveľa priala, no a menej konzervatívny a nadutý a stresový
a ja ju nemam moc rad moju vlast.... radsej by som sa narodil vo finsku
ludia ktori nieste spokojni zo svojou vlastou.. otvorene hovorite ze sa za nu hambite a je vam z nej zle a ako je v zahranici fajne oproti nam.. by mali byt zbaveni statnosti a vyhnani za hranice pretoze takito ludia len posobia koroziu spolocnosti, vnasaju nepokoj a infikuju svojimi zvastami ostatnych...
schavlne nespokojni slovaci kolko z vas pozna historiu slovenska?
kolko z vas ju vie porovnat z inymi statmi?
kolko z vas rozsiruje nepravdy o zivote a ludoch na slovensku v zahranici?
kolko zahranicnych ste poculi tak hanebit ociernovat svoju vlastnu krajinu?
skuste si odpovedat na mnou polozene otazky....
možno som ešte moc malá aby som videla do nejakých politických problémov ale predsa každý rozumný človek sa dokáže povzniesť nad kraviny a žiť svoj vlastný život v krajine, ktorá je podľa mňa jedna z najkrajších
vid tomasov koment - ma pravdu
1. Mozme vela chlastat, a od utleho veku
2. Tym, aka sme mala a bezvyznamna krajina, z nas odpadlo nebezpecenstvo terorizmu
3. Podnebie skvele, ziadne hurikany, zemetrasenia, sopky....znova klud
4. Ani choroby tu nemame take ako su inde
5. Politika....bohuzial nemoze byt vsetko skvele
6. Mame najkrajsie dievcata")