momentálne áno, síce má menšie nedostatky, ale za tie peniaze, čo sme mali k dispozícií, je to asi to najlepšie, čo sme mohli nájsť..
ale do budúcna by som chcela ísť do väčšieho a samostatne stojaceho domu.
dokonale spokojna okrem toho ze nemam balkon, ten velmi chyba ale inak uplne super citim sa tam skvele, je to jednoibzak ale uplne mi staci aj ked je u mna frajer netlacime sa.. byvam 7 minut peso od roboty a od fitka a byt ma aj vybornu polohu vramci Viedne. a mam mega nizky najom. a umyvacku. proste top
som spokojny, a najlepšie na tom je, že stale tu môžem niečo prerobiť toto leto sme prerabali kuchyňu, tuto zimu bude vstavana skriňa cez celu širku obyvačky , buduce leto by sme chceli prerobiť kuepľňu lebo ma len 1,5x15m a je tam vaňa, ktoru dam do prdele. a dalšie leto asi logiu dam spraviť..
čo by som ale menil, je asi poloha kde sme, nemyslim lokaltia v ramci mesta, lebo ta je mega super. 5 minut na stanice, do centra a 15 minut do prace
skôr by som to bral v rodnom meste takto..
spokojnosť tam je 8/10
Som spokojna ale kym sme to celé prerobili vybavili atď tak sa moje očakávania/nároky zmenili a už je to pre mňa nezaujímavé.
Teraz sa vyplakávam že chcem mať byt na 22 poschodí a obrovskou terasou a vírivkou
som velmi spokojna, je stary a skaredy, ale mam to tam velmi rada
stahovat sa chcem, lebo mam velku vnutornu potrebu byvat sama momentalne a mam to dost neprijemne daleko do roboty, ale realnejsie bude pre mna zmenit tu robotu ako byvanie
Nope. Keby môžem tak to tu polejem benzínom, zapálim a nonšalantne odtialto vypochodujem a odídem niekam ďaleko do preč. Ale ešte predtým ako slušný človek vylepím na chodbu v bytovke oznam, že budem dnes podpalovať byt.
uz som tu pomaly aj 4. rok, momentalne je to to naj,co mozem mat,lebo je to blizko centra,susedia su ok,najom je nizky a netlacime sa s frajerom,ale uz narasta tuzba zariadovat si vlastne alebo aspon mat funkcnu ruru a kupelku
V pohode, aj ked som ten byt kupila uplne yolo stylom, tak som spokojna hlavne s lokalitou a dostupnostou vsade. Jedine co sa meni je, ze som si povodne myslela, ze urco tento byt nebude na stalo, tak si zacinam uvedomovat, ze aj keby som si ho znova prerobila od podlahy, asi by ma to vyslo menej nez kupa noveho...lebo taka ultimate tuzba je kupit si fakt pekny byt v centre
mám veľkú izbu a je to byt v peknej a slušnej lokalite to je k tým pozitívam všetko...
platím dosť veľa, kuchyňa, kúpeľnaa je stará, takisto elektrina (minule sa mi podarilo vyhodiť poistky, ked som zapla naraz práčku a kanvicu).... navyše nado mnou býva rodina s deťmi, ktoré sú často dosť hlučné. Kebyže to je trochu lacnejšie, tak sa tak nesťažujem.
Sťahovať sa určite chcem... dočastne do niečoho lacného a potom do domu, kde budem mať kľud, tancovať, dupať, nahlas falošne spievať, učiť sa, spať a mať korelu, variť kedy chcem, prať kedy chcem, sprchovať sa kedy chcem....
Akože je tu veľmi veľa vecí čo sa mi páči, spomeniem asi pár:
1. LOKALITA
- je to v meste, ktoré mám rada, na okraji no zároveň zastávka pred domom, čiže pri hlavnej som za 15-20 min
- je to tichá oblasť
- je tu pekne, veľa prírody, okolo lesy, polia blízko, blízko potraviny...
2. SAMOTNY DOM
páči sa mi, že sme tu tak izolovanejší od susedov že jakkeby žiadny byt alebo radová zástavba čo mne dosť vyhovuje... máme tu dosť veľké záhrady a vysoký plot a celkovo tu nikto nelezie čo je úplne top xD (okrem mačiek)
a páči sa mi aj priestrannosť je tu fakt miesto na všetko. 2 kuchyne, 2 obývačky, 4 izby (ale zase keby nierčo, obývačka jedna sa dá premeniť na izbu ľahko)... a tak proste aj do budúcna je tu miesto na život, netlačíme sa
čižeee spoko veľmi :3 len by to chcelo niektoré veci opraviť a nie je na to čas ani nič...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale do budúcna by som chcela ísť do väčšieho a samostatne stojaceho domu.
keď budeme mať potomka určite by som chcela niečo väčšie
nepáči sa mi, že bicykel mám na nekrytom balkóne, je malý a nie je môj
hľadám niečo zaujímavé na predaj, ale zatiaľ ništ :/
čo by som ale menil, je asi poloha kde sme, nemyslim lokaltia v ramci mesta, lebo ta je mega super. 5 minut na stanice, do centra a 15 minut do prace
skôr by som to bral v rodnom meste takto..
spokojnosť tam je 8/10
Teraz sa vyplakávam že chcem mať byt na 22 poschodí a obrovskou terasou a vírivkou
stahovat sa chcem, lebo mam velku vnutornu potrebu byvat sama momentalne a mam to dost neprijemne daleko do roboty, ale realnejsie bude pre mna zmenit tu robotu ako byvanie
platím dosť veľa, kuchyňa, kúpeľnaa je stará, takisto elektrina (minule sa mi podarilo vyhodiť poistky, ked som zapla naraz práčku a kanvicu).... navyše nado mnou býva rodina s deťmi, ktoré sú často dosť hlučné. Kebyže to je trochu lacnejšie, tak sa tak nesťažujem.
Sťahovať sa určite chcem... dočastne do niečoho lacného a potom do domu, kde budem mať kľud, tancovať, dupať, nahlas falošne spievať, učiť sa, spať a mať korelu, variť kedy chcem, prať kedy chcem, sprchovať sa kedy chcem....
1. LOKALITA
- je to v meste, ktoré mám rada, na okraji no zároveň zastávka pred domom, čiže pri hlavnej som za 15-20 min
- je to tichá oblasť
- je tu pekne, veľa prírody, okolo lesy, polia blízko, blízko potraviny...
2. SAMOTNY DOM
páči sa mi, že sme tu tak izolovanejší od susedov že jakkeby žiadny byt alebo radová zástavba čo mne dosť vyhovuje... máme tu dosť veľké záhrady a vysoký plot a celkovo tu nikto nelezie čo je úplne top xD (okrem mačiek)
a páči sa mi aj priestrannosť je tu fakt miesto na všetko. 2 kuchyne, 2 obývačky, 4 izby (ale zase keby nierčo, obývačka jedna sa dá premeniť na izbu ľahko)... a tak proste aj do budúcna je tu miesto na život, netlačíme sa
čižeee spoko veľmi :3 len by to chcelo niektoré veci opraviť a nie je na to čas ani nič...