Ste tu naozaj šťastny a myslíte si že vaše schopnosti sa v tomto meste plne vyuzijú . A aký mate pocit z využitia voľneho času v Ba . Veľa ľudí bez toho že by nemalo peniaze von ani nejdu a su schovany v byte . Aspon mam taky pocit čo som doposial spoz
mas pravdu moc sa toho v BA neda bez penazi robit, ale zas kedze tu kazdy radsej slope a fetuje ani sa necudujem. Ja rad chodim do muzea, divadla a vselijake akcie ale obcas si aj vypijem A stastny no neviem ci tu som, kedze BA degeneruje ludsku povahu a je tu viac kokotov na meter stvorcovy nez v new yorku proste keby tu nebola taka haved tak sa zije lepsie nez teraz.
BA degeneruje ľudskú povahu? Wow, to mi je novinka. Na tvoju otázku ti dokážem odpovedať jednou vetou - áno, som tam naozaj šťastná. Čo sa týka využitia schopností, tak to zistím až teraz, keďže tam nastupujem na VŠ a popritom chcem pracovať, tak uvidím...
A s voľným časom nie je problém, ja ho nemusím tráviť v Auparku či Avione...jediné na čo cez voľný čas výraznejšie míňam je kino...ale inak mi stačí 30minútový lístok, sadnúť na bus, zviesť sa do centra a s fľaškou vody a zmrzlinou sa poprechádzať...
Ja síce v BA len študujem,ale keď ostanem na víkend určite si zájdem na Kobylu alebo do lesparku či na iné miesta v okolí. Mesto ako také moc nemusím, obchody sú moja smrť a zabaviť sa dá aj v mlynskej. Nemyslím,že na príjemne strávený čas v BA sú potrebné veľké peniaze.Dá sa to aj s menším obnosom.
pracujem tu dennodenne... a čo ti na to poviem? Rada sa vraciam domov do menšieho mestečka, kde necítiš smog a výpary... a je tam tichšie... v každom prípade aj Bratislava je pekná, má určite svoje prednosti, kam chodím rada a kebyže viem, kde sa tu dá poriadne využívať voľný čas okrem nakupovania, jedenia, pitia a iného akéhokoľvek míňania peňazí, tak by som sa tam šla aj pozrieť ...
ja som stastna ze som v bratislave, je tu dost dobre kulturne vyzitie, muzea, divadlo a tak, mozem sportovat ci uz sa korculovat na hrazdi alebo dakde plavat a podobne.
je tu fajn....myslim že nemame nudzu o kulturu aj ked nevravim ze by nemohlo byť kultury viac..a aj bez prachov sa tu dá kdekolvek zabaviť..staci na to vhodny spolocnik a opijete sa len z toho že vam je spolu dobre
Ja by som bez ruchu nedokázal žiť. V Blave je všetko čo môžem mať. Mám tu po ruke obchody a keď sa mi v jednom niečo nepáči idem do druhého... Voľný čas sa dá využíť aj mimo flákania von a napr. taká prechádzka po meste s opačným pohlavim sa tiež dá... A nakoľko tu bývam blízko lesa, v výhladom na Rakúsko, ale stále blízko centra je tu super... Takže hej som tu šťastný aj keď by som rád chcel zažiť vôčší ruch ako napr. v New Yorku
ja praveze ked vypadnem z bratislavy som stasna, leze mi to tu na nervy v poslednom case, a je pravda ze ludia v BA su iny ako ludia z inokadial, ma to tu par vyhod ako su obchody a kultura ale inac...takze som tu stasna? nie
ja tu niesom stastna..nakolko som sem vobec nechcela ist.prestahovali sme sa a ja som si tu nenasla poriadnych kamosov..a mam pocit ze takych ani nenajdem..proste je to tu uplne ina mentalita ako niekde na dedine.viem ze su tu isto niekde aj uprimni,mili a otvoreny ludia..ale este som ich nenasla..snad casom..lebo ak ne tak asi zosaliem
Ja mozem povedat len tolko ze som bol zavisli na pervitine stratil som toho vela ale az tak.Spozoroval som zivot ktory je krasny a nevidel som ho pred tym.Urcite som ho videl pred uzivanim.Clovek ktory ma miloval a ukazal mi stastny pekny zivot.toho som zradil ze som sa oklamal chutami s pervitinu.Nicil som ho a on mi daval lasku.Prepac
skoda len ze je tu pomaly menej Bratislavcanov ako cpckarov
nic v zlom.. ale hodnotit obyvatelov Bratislavy sa uz vazne neda.. resp . cistych Bratislavcanov.. su to len predsudky..nic viac
v kazdickej vacsej firme mas doslova tych 85% cpckarov.. tak kto je tu vlastne ten "kokot" ak sa diskusia ubera tymto smerom?
k teme: som tu stastna, lebo mam hned za chrbtom les a ked mi je soufl idem sa tam skryt mam tu skolu, pracu, frajera, kamaratov, rodinu, psiska.. proste vsetko.. to co sa na rodne mesto patri ale hlavne je tu mnozstvo moznosti (aj ked praha a londyn sa stymto mestom nemozu porovnavat!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A s voľným časom nie je problém, ja ho nemusím tráviť v Auparku či Avione...jediné na čo cez voľný čas výraznejšie míňam je kino...ale inak mi stačí 30minútový lístok, sadnúť na bus, zviesť sa do centra a s fľaškou vody a zmrzlinou sa poprechádzať...
ona sa u nas, este ked sme byvali v rodinnom dome, zobudila na mekanie koz a kikirikanie kohuta v susedstve
nic v zlom.. ale hodnotit obyvatelov Bratislavy sa uz vazne neda.. resp . cistych Bratislavcanov.. su to len predsudky..nic viac
v kazdickej vacsej firme mas doslova tych 85% cpckarov.. tak kto je tu vlastne ten "kokot" ak sa diskusia ubera tymto smerom?
k teme: som tu stastna, lebo mam hned za chrbtom les a ked mi je soufl idem sa tam skryt mam tu skolu, pracu, frajera, kamaratov, rodinu, psiska.. proste vsetko.. to co sa na rodne mesto patri ale hlavne je tu mnozstvo moznosti (aj ked praha a londyn sa stymto mestom nemozu porovnavat!)