Občas kreslím, občas mixujem, občas pečiem, aby to dajako vyzeralo a fotím skoro každý deň, ale len občas to nejako vyzerá. Len písanie môžem označiť za niečo, čo mi údajne fakt ide.
snažím sa maľovať, niekto spomínal pečenie, tak pečiem teda torty (nie profesionálne) baví ma ich konečná úprava a stanovenie si aky má mať dizajn ,,,,a v budúcnosti sa chcem naučiť na klavíry ak by to bolo možné
@antifunebracka kazdy kto nieco tvori je kreativec.kreativec sa moze rovnat umelec. nevidim na tom nic zle..zase je pravda ze kto raz za rok nieco nakresli alebo si zabrnka na gitare je dost odvazny sa nazvat umelcom.(nepokladam sa za umelca a predsa si na aute nosim nalepku artist z pohody
@lukashe kreativec je este pomerne citovo nezafarbene slovo. ale umelec uz vyjadrue pozitivnu qalitu. ked povies "som umelec" znamena to, ze hovoris "som dobry". a to by si nemal. nie kazdy, kto sem-tam nieco nacarbe, je umelec, to priznavas i sam. moze povedat, ze je maliar, ale nie, ze je umelec. to by o nom mali posudit ini.
nechtovy dizajn - ten pravy, ziadne hnusen tuctove gelaky (bavilo by ma navrhovat aj oblecenie, alebo dizajny na vsetko mozne) a potom pisanie textov (hlavne v anglictine)
@tenario , @kesuoriesok , @kamic ale aj ostatný - ak niekto tvorí umenie, je to istým spôsobom umelec. to že nieste Picaso či Mozart to neznamená, že nieste umelci. Toto sú uznávaný umelci, a vy zatial nieste, ale napriek tomu ak máte talent na niečo taketo, ste umelci. Je to môj názor a môžete nesúhlasiť, ja sa nechcem hádať, ale aj ten kto hráva basketbal len za školu je športovec (nielen Hamšík že je slávny futbalista) . chápete???
@miaja istým spôsobom?...lenže slovo umelec je už trochu na vyššej úrovni. Umelec je podľa môjho názoru niekto, kto už niečo dosiahol vo svojom odbore, v živote...proste niekto kto už je vyššie...možno chodím na umeleckú školu ale to neznamená, že som umelec!....a keď to niekto o sebe tvrdí, príde mi to trúfalé...
@kamic ale istým spôsobom umelec. ako inak nazveš človeka ktorý tvorí umenie a nie je ešte slávny??? ak je na to výraz tak ma s ním oboznám. aspoň sa niečo nové priučím možno je umelec ozaj prisilné slovo. ale iné na tvorcu umenia nepoznám
tancujem , hrám na klavír gitaru a dychy , som herec - a inak v ankete mi tanec chýba prečo tam neje aj to je istý druh umenia a vyjadrenia svojich pocitov nie ?
ahoj. No umelec to tazko som, ale venujem sa vypaľovaniu na preglejku, robim portrety z fotky aj ine vypalovane obrazy aj z dodanych predloh.Ale umelec ziadny nie som len ma to bavi
Hrám na klavír, organ, trošku na flautu a chodila som rok na spev. A občas ma pobaví aj kreslenie, aj keď neviem pekne kresliť, jednoducho načarbem debiliny na 100 papierov denne.
A ešte rada čítam a skladám si básničky alebo príbehy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
- nekreslim najhorsie
- nepisem najhorsie (myslim seriozne pisanie, komenty pisem bez diakritiky, casto bez interpunkcie a tak)
- hudobne nastroje celkom dobre, z husiel mam par striebier a bronzov z celoslovenskych sutazi
ale zeby som bola umelec, to nie.. je to len hobby.. a ta hudba ani nebola hobby
Pozri umelec je už niekto na profesionálnej úrovni....to je keď sa tomu človek venuje dlhšiu dobu....
Okrem toho umenie sa netvorí tvorí sa dielo....
skús si nájsť definíciu slova umenie x) google, wikipédia a tak
A ešte rada čítam a skladám si básničky alebo príbehy