ako mas 15 rokov, cely zivot pred sebou, tak sa na to pozeraj z tej stranky, pozeraj sa na to tak, ze co vsetko mozes zmenit...
dobre, ani mna to tu obcas nebavi, ale nemozem to vzdat, lebo verim v tom, ze raz bude vsetko dobre, ze nie nadarmo robim veci, ktore robim...
proste si vsetky veci, ktore nemas rada pozri aj z ineho hladiska, hned budes mat iny nazor...
ver mi, ze nikto z nas to nema na svete lahke a vzdy sa nam problemy ineho zdaju lahsie, jednoduchsie...ale najskor musime zvladnut svoje, ptm mozeme riesit nase
Som stastna, uzivajuca si zivot, tesiaca sa z pritomnosti, plna ocakavani do buducnosti a uvedomujuca si, ze zivot mi dava asi este viac ako si zasluzim
karkulka je nahnevana necudujem sa..svet je a prd..ale kazdy si spravte svoj aj tak v nom zijete..nie v realite ale v blbostiach ktore si nechavate tlacit do hlav...clovek moze nenavidiet len to co kedysi miloval...
Nie.Svet je krááááááááááááááááásny.Len si ľudia zvykli vidieť iba to zlé.Napríklad,stčí malá nepríjemnosť a nenávidíš celý svet,ale ani kopisko šťastia niekomu nestačí aby ho mal rád.That´s it...
unavená a vystresovaná určite som. ale škola, ktorou si momentálne prechádzam a ktorá to všetko spôsobuje bola moja voľba, takže sa snažím to nejako prekonať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ale keby som nebola v tomto stave, tak by som napísala, že som tu celkom rada
mne už vynecháva mozog
dobre, ani mna to tu obcas nebavi, ale nemozem to vzdat, lebo verim v tom, ze raz bude vsetko dobre, ze nie nadarmo robim veci, ktore robim...
proste si vsetky veci, ktore nemas rada pozri aj z ineho hladiska, hned budes mat iny nazor...
ver mi, ze nikto z nas to nema na svete lahke a vzdy sa nam problemy ineho zdaju lahsie, jednoduchsie...ale najskor musime zvladnut svoje, ptm mozeme riesit nase
@21 no ked myslis
Pod vlak sa ale hádzať nemienim !
inak ANO
@30 domi ani nevies ako ti zavidim
tak ako to je naozaj?