ako ked som medzi ludmi tak som slusny, ale ked som sam, tak som ja mojsejka z pereša... alebo tiez ked som s blizkymi ludmi (kamosmi) .. pred mamou nenadavam
Inak ale srsly, odporúčam prečítať toto, veľmi pregnantne napísané - o kokote a piči v pravom (hm, dajme tomu, že konzervatívnom) slova význame » krkavec.wordpress.com/2012/09/08/spat...
@ye6xncvl Dávaj si pozor. Spolužiak tiež nadáva po anglicky a keď bol na dovolenke v zahraničí, spustil sériu nadávok na verejnosti... Všetci na neho pozerali v úplnom zhrození. Trocha sa pozabudol, že by mu tam mohli rozumieť @nespiacakraska Ale aspoň by si mohla zachrániť svet pred Sadámom Husajnom
dosť. ale viem dobre odlíšiť kedy ano a kedy to nerobit. najcastejsie nadavam ked som sama. uz sa obmedzujem trochu aj pri kamosoch, ale aj tam stale. inak pri rodine a cudzich ludoch nie
Sem tam, medzi kamošmi mi nejaké to slovíčko ujde... ale snažím sa mať nejakú úroveň a dosť ma odrádza, keď sú ľudia (zvlášť v prípade ináč sympatických bab) vulgárni.
snazim sa nie, zavisi od spolocnosti, s frajerom to vobec neriesime, pri inych ludoch si davam pozor, ale v anglictine to az tak neriesim, tu nadava kazdy
Akože... Mne to príde také, že keď sa niekto roznadáva, tak mu to už ide prirodzene potom. Ja osobne nenadávam nikdy. Vždy keď sa mi v hlave zrodí chuť vysloviť nadávku, tak ju nahradím slušnejšou alternatívou. Samozrejme občas sa mi pritrafilo, ale potom som bola sama prekvapená ako to znie z mojich úst.
akoze dost moc nadavam, ale ked mne to pride uplne jak citoslovce, uplne to ozivi moj nudny prejav, ale samozrejme, viem sa zdrzat. ale aj tak mi to pride nadludsky vtipne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
(Ale dnes mám z nejakého dôvodu na jazyku slovné spojenie "t*rdá m*dačka", tak ho sem teda dávam.)
A:"what the FUCK is going on?"
B:"hele proč jsi tak sprostý?"
A:"prečo?! no lebo som sa taký narodil do piče!"
» krkavec.wordpress.com/2012/09/08/spat...
@nespiacakraska Ale aspoň by si mohla zachrániť svet pred Sadámom Husajnom
ale inak vobec nenadavam
-Pan farar hovori sa o vas za skaredo nadavate
- Pičovina!