Npr. ja viem skladat rubikovu kocku a zonglovat s 3 loptickami (ale ja sa nechvalim) A vzdy som sa chcela naucit zonglovat s loptou, ale to som sa nikdy nenaucila
Ja mam zrastene prsty, viem hybat usami, viem totalne suprovo ignorovat, viem ludi uuuzasne vytocit a mam najhasnejsi smiecha a krik...mno ma niekto na mna??
viem zonglovat s troma loptami hociakej velkosti (vynimajuc fit lopty)
viem zonglovat s hocicim-mincami,reprakmi,jahodami,jablkami,CDckami,dekou , satkami, no, hocico co pride do ruky
viem zonglovat s diabolom
viem zonglovat s flowerstickom
viem hrat povedzme trosku lepsie basketbal
keby som musel tak viem spravit nejaku webstranku
viem prdiet a grgat naraz
ovladam prvky pantomimy, povedzme ze pokrocile stadium
hovoria ze mam herecky talent
viem MAZAT FORA! MWUHAHAHA!
viem MAZAT BLOGY...A FOTKY... MWUHAHAHA!! (a nielen svoje
neviem toho vela, ale nehanbim sa za to (no, konecne taka tema, kde som sa mohol trosku pochvalit, no tak som one...neodolal...este toho viem viac, ale uz sa mi nechce
Mám z vás traumu a zo seba mám momentálne pocit že som výnimočná akurát v tom, ako sa mi darí pokašľať aj čo sa nedá (a vzápätí to zachraňovať ešte zázračnejším spôsobom... )
Nehovoriac o tom, že som ešte nepočula o nikom, komu by sa pri pomalej jazde na bicykli po normálnej rovnej cestičke podarilo skriviť si blatník tak, že sa zasekol medzi rámom a kolesom
A ešte ma napadlo, že viem točiť takú čudnú vecičku. To čím to s dvoma paličkami a šnúrkou. Len neviem, ako sa to volá. A viem to aj tak, že vyhadzovať, pokrútiť... Taká sranda. Škoda, že to nemám doma, dávno som to neskúšal už.
50: si príbuzná Eugena V. Toomsa? lebo on to vie určite
ja sa chváliť nebudem, to ma vyjsť z iných úst, no jo, som si vedomá niečoh a ľudia mi pomáhajú v tom, dúfam, že to tak bude naďalej, podpora je dôležitá.
ale s tou rubríkovou kockou... ja sa pochválim, mňa naučila kockovať Horolezkyňa z Mojsíkov , ona to vie celé poskladať, a ja som bojovala tiež, došla som len k dvom stranám, pekne, aj to som zabudla, a ešte som dostala do daru kocku od spolužiačky, lebo istú dobu sme si mali nosiť všetci ju na matiku, a ja som celé hodiny matiky sa hrala s ňou, tak prišlo jej ľúto mňa, že nemám takú doma a dala mi : PPPPPP, a matikárka, romanovová, čo sa zasa hraješ, bordel máš v lavici, šupka z banánu, romanovová, poď k tabuli krásne časy moja zlatá exnárka stará, teraz je už škaredá, fuj:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
skladat ju vie kazdy, spravne poskladat uz nie
VÁŽNE?!
potom sa dokážem aj hodiny obzerať v zrkadle
viem spať aj do tretej poobede
viem sa strápniť behom jednej sekundy
ja viem tak dobre donutit ludi do niecoho co chcem ja az to chcu aj oni :p
a ako jedina si viem vyskocit na cudzieho chrbat tak vysoko..a potom ma vozia..a ostatni su tupi lebo to nevedia
ešte viem dosť dobre po anglicky, to sa ráta?
a viem sa dobre niekedy pretvarovat
viem zonglovat s troma loptickami
viem zonglovat s troma loptami hociakej velkosti (vynimajuc fit lopty)
viem zonglovat s hocicim-mincami,reprakmi,jahodami,jablkami,CDckami,dekou , satkami, no, hocico co pride do ruky
viem zonglovat s diabolom
viem zonglovat s flowerstickom
viem hrat povedzme trosku lepsie basketbal
keby som musel tak viem spravit nejaku webstranku
viem prdiet a grgat naraz
ovladam prvky pantomimy, povedzme ze pokrocile stadium
hovoria ze mam herecky talent
viem MAZAT FORA! MWUHAHAHA!
viem MAZAT BLOGY...A FOTKY... MWUHAHAHA!! (a nielen svoje
neviem toho vela, ale nehanbim sa za to (no, konecne taka tema, kde som sa mohol trosku pochvalit, no tak som one...neodolal...este toho viem viac, ale uz sa mi nechce
ja viem tie triky, a este viem...sediet na stolicke
nie, s yo-yom som este nezacal... ale mam v plane...niekedy...
Inak píšem krásne listy Všetci mi ich chvália.
A na nič iné si nespomínam.
žonglovať ani s posratými dvoma loptičkami nie
a okrem toho začínam pri tejto diskusii nadobúdať isté náznaky komplexov takže sa asi budem tváriť, že som to tu nikdy nečítala...
Nehovoriac o tom, že som ešte nepočula o nikom, komu by sa pri pomalej jazde na bicykli po normálnej rovnej cestičke podarilo skriviť si blatník tak, že sa zasekol medzi rámom a kolesom
Rubikovu kocku viem poskladať aj ja, no kto by to nevedel???
Viem odpísať do blogu, čo napíšu druhí. To sa mnohí boja urobiť, ale ja mám dobré zdroje
ja sa chváliť nebudem, to ma vyjsť z iných úst, no jo, som si vedomá niečoh a ľudia mi pomáhajú v tom, dúfam, že to tak bude naďalej, podpora je dôležitá.
ale s tou rubríkovou kockou... ja sa pochválim, mňa naučila kockovať Horolezkyňa z Mojsíkov , ona to vie celé poskladať, a ja som bojovala tiež, došla som len k dvom stranám, pekne, aj to som zabudla, a ešte som dostala do daru kocku od spolužiačky, lebo istú dobu sme si mali nosiť všetci ju na matiku, a ja som celé hodiny matiky sa hrala s ňou, tak prišlo jej ľúto mňa, že nemám takú doma a dala mi : PPPPPP, a matikárka, romanovová, čo sa zasa hraješ, bordel máš v lavici, šupka z banánu, romanovová, poď k tabuli krásne časy moja zlatá exnárka stará, teraz je už škaredá, fuj:/
aj ja chcem občas tapetovať:/