Mozno by som toho prezidenta ako takeho aj chcel, ale zaroven si uvedomujem, ze by to bol klinec do rakvy samostatnym narodnym statom v Europe, kedze spolocna hlava statu by de facto bolo uznanim EÚ ako statu, nie iba nadnarodnej organizacie ako doteraz bola.
myslim ze by tu mal byt zjednotujuci prvok...europska unia by mala byt konkurenciou USA a ruskej federacii.. takze cim zjednotenejsi, tym lepsie si myslim...inac EU nema zmysel, bo otazka spolocnej politiky napr. v ekologii nie je to, co by mohlo spravit zo statov europy velmoci...
preco ste vsetci proti?urcite by sa zilo kazdemu lepsie keby bol europsky superstat.nebol by uz ziadny zapad vychod bola by europa.najvyspelejsi stat na svete.
@hrt11 trochu naivná predstava, nemyslíš? že by boli krajiny bývalého východného bloku rovnocenné západoeurópskym krajinám.. čas a rozdielne režimy medzi nami spôsobili prílišné rozdiely na to, aby sme ich my za 20 rokov dobehli.
@hrt11 o tom silno pochybujem. predstav si, ako by sa naša vláda, ktorá je stále viac a viac nacionalistická, vzdala svojich privilégií. to nie je pri súčasnej situácii možné predsa.
a finančná kríza.. ja ten ekonomický úpadok krízou veľmi nenazývam, je to len cyklický úpadok ekonomiky.. ale myslím si, že štáty v Z Európe sú na tom možno horšie než my. tak neviem, ako by nám vedeli pomôcť a podporiť nás a zmeniť ten stav.
@hrt11 Nemyslis si, ze toto je presne to co chcu aby si ludia mysleli? Stale sa viac a viac zjednocujeme.. Europa v eu, sev.amerika v usa a uvidime co bude nasledovat co sa tyka sev.ameriky... kde to skonci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
len prezident je hlúposť.
V ziadnom pripade nie!!!!Co bude nasledovat?Svetova ustava,svetovy prezident?Svetovy superstat?Kde budu vsetci rovnaki?Dakujem,neprosim...
a finančná kríza.. ja ten ekonomický úpadok krízou veľmi nenazývam, je to len cyklický úpadok ekonomiky.. ale myslím si, že štáty v Z Európe sú na tom možno horšie než my. tak neviem, ako by nám vedeli pomôcť a podporiť nás a zmeniť ten stav.