@chingula@5 pretoze tuzim po dietati velmi, je to moj najvacsi sen. A neviem este, ci budem odkazana, ale... Urcite mi to kazdopadne pomoze. Viac ako tym bohatym firmam
Nie. Historia ukazala uz davno ze tieto komunisticke socialne sracky viac skodia ludom ako pomahaju. Ale kedze priemerni ludia su tupela tak sa to tazko vysvetluje.
Netuším, zatiaľ sa ma to netýka a ide to mimo mňa. Zrejme keď sa ma to bude týkať, bude určite iná vláda a ešte ktovie čo bude.. Radšej nebudem mať veľké oči, lebo už som sa premýšľaním len sklamal..
Dotovat dopravu je nezmysel pokial seres na infrastrukturu. Ked uz skvalitnit infrastrukturu. S jedlom sa plytva, co znamena ze je lacne takze dotovat jedlo je tiez nezmysel. Dotovat deti a rodiny je v podstate dobry a dolezity krok len to treba premysliet co si nemyslim ze takto narychlo sa to da a hlavne treba to robit systemovo a ne rozdat jednorazovo peniaze. A naco su prispevky na kruzky ked ucitelia su retardi a vychovavaju kriplov lebo tak to bolo dobre pred 300 rokmy?
@kobra@14 A nemáš to jedno? To, čo Fico stihol za 12 rokov, Matovič stihol za 2 a ešte to znásobil. Toto čo robí Matovič si Fico nedovolil ani spomenúť. Tak je úplne jedno, že sa vďaka nemu vráti.
@james98@29 Wtf? Matovič urobil zo Slovenska mafiánsky štát? Rozjebal súdnictvo a políciu a pomocou zločineckej skupiny diskreditoval oponentov? Svojou "politikou" zapríčinil smrť dvoch slušných mladých ľudí? A to je len to čo má teraz zo zadku napadne.
@kobra@30 To nie, ale hovorím napr. o postoji k novinárom, rozhadzovaniu peňazí. Matovič to dohnal do extrémov, aké sa Ficovi ani nesnívali. Využíva skrátené legislatívne konania, ktoré sa majú využívať úplne inak, na to, aby pretlačil veci, ktoré vymyslel za víkend. A podobne. A dalo by sa ísť krok po kroku, napr. mesiac po nástupe, ako sa riešili prednostovia a dosadzovanie si ľudí. Vytvoriť mafiánsky štát chvílku trvá, ale ak si pozrieš jeho kroky, veľa tých, čo robil Fico, robí v zrýchlenom režime.
@james98@31 však preto aj pôjde dole. Stále si však myslim že u neho je za tym skôr mesiašsky komplex a psychopatia. Fico s Pellem sú však jasne prespekulovaný, organizovaný hajzli
@kobra@32 A ešte na jednu rovinu som narážal. Fico začal kráčať po orbánovskej ceste v roku 2018, dovtedy mal silné proeurópske reči a podobne. Fico dosť naznačuje, že ak sa mu podarí vyhrať, tak tou cestou pôjde natvrdo. Posledné dni sa ale zdá, že Matovič ho chce predbehnúť a maďarskou cestou pôjdeme ešte skôr, ako k tomu bude mať príležitosť Fico. Henten už teraz preberá rétoriku LSNS a považuje ich za spojencov, čomu sa aj Fico bránil istý čas.
@6 Ja veľmi túžim po dome na pláži a som presvedčený o tom, že je vašou povinnosťou sa mi naň poskladať.
A inak, môžem tu rovno nechať svoju prihlášku? Myslím, že budem pre Komunistickú stranu veľkým prínosom.
@lostinthedark@36 skladali by sa len ludia pijuci tvrdy alkohol, hraci hazardu, Slovnaft a extremne bohate firmy, banky. Tie peniaze skutocne potrebuju viac deti, zdravotnici, ucitelia, ...
@38 To je úplne jedno, aj keby sa skladal len torpedo so zajkom. To je to kúzlo socializmu, že pozrite sa, tu vám dáme a nebojte, zaplatia to len tí zlí bohatí. Na začiatku.
Každopádne reagoval som na @5 a @6. Pokiaľ nemám na to, aby som sa postaral o svoje decko, žiadne si nespravím. Za moje problémy s matematikou nemôže Slovnaft.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Davalo by mi viac zmysel ak by sa podporila doprava, jedlo nieco taketo a nie rozdat..rozhadzat peniaze. Len to by uz nebolo take jednoduche.
Slovensko vdaka Matovicovi robi same unikatne opatrenia, ktore sa ale casom ukazu ze nefunguju. Radsej keby sa inspiruje nejakou susednou krajinou...
Aj nejake referendum by som podpisal keby je...
A inak, môžem tu rovno nechať svoju prihlášku? Myslím, že budem pre Komunistickú stranu veľkým prínosom.
ak treba niekomu pomoct, tak su to dochodcovia a dalsi, co nemaju na vyber.
Každopádne reagoval som na @5 a @6. Pokiaľ nemám na to, aby som sa postaral o svoje decko, žiadne si nespravím. Za moje problémy s matematikou nemôže Slovnaft.