Ste za to aby bol HTML, Java Script povolený v plnom rozsahu pri upravovaní aspoň svojho profilu ? Vyjadrite sa prosím.
Nech sa dajú používať úplne všetky tagy a funkcie. Možno zakázať nejaký ten redirect cez javascript a framy v html aby niekto nezačal zarábať na reklame cez svoj profil. Ale byť obmedzený len na nejaké vkladanie videí z yt a nejakých linkov je trocha nudn
nie, lebo javascriptovský redirect nemáš ako zakázať, maximálne tak ho môžeš pri uložení profilu zrušiť nejakým str_replace, ale aj to sa dá ojebať, a otvára to dvere hromade bezpečnostných dier (pre usera, nie server), ktoré sa skrátka zapchať nedajú, len tak že sa javascript nepovolí, to isté platí pre htmlko, boli by to zbytočné komplikácie, ktoré by 90% userov vôbec nepoužilo, lebo o nich ani nevie, 5% userov by z nich využilo úplné minimum, a 5% by ich zneužilo buď na totálne ohavnosti, alebo na kradnutie sessions/pokútne presmerovávania niekam.
no.. veď som si napísal komplet celú stránku, prerobil som si ju a zistil som že polovicu príkazov mi to ten editor nepovolí... trochu blbé.. tak teraz mám len takúto základnú webku sa mi s tým nechcelo už srať..
ja by som skor za to aby sa css-ka dali robit ovela jednoduchsie , nieco na sposob vlozit fotku orezat ju uz tu a stlacit tlacitko vlozit a uz by to bolo , nastavenie pisma atd , nieco taketo tu chyba , pretoze toto je moc zlozite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale som za
Za hento rozhodne nie som, ľudia by si na webky dávali pičoviny.
nie, lebo javascriptovský redirect nemáš ako zakázať, maximálne tak ho môžeš pri uložení profilu zrušiť nejakým str_replace, ale aj to sa dá ojebať, a otvára to dvere hromade bezpečnostných dier (pre usera, nie server), ktoré sa skrátka zapchať nedajú, len tak že sa javascript nepovolí, to isté platí pre htmlko, boli by to zbytočné komplikácie, ktoré by 90% userov vôbec nepoužilo, lebo o nich ani nevie, 5% userov by z nich využilo úplné minimum, a 5% by ich zneužilo buď na totálne ohavnosti, alebo na kradnutie sessions/pokútne presmerovávania niekam.
čiže nie
NIE