Nemali by sme vystupit a skor by sme mali byt radi ze sme este stale tam, pretoze s takou vladou a jej praktikami, s takymi skandalmi, s takym rozkradanim verejnych financii a s takou korupciou tam uz davno nemame co robit.
@feelh8
ty si jedna z tých, čo si moje slova zle vykladá, nikdy nikde som netvrdil o konci sveta!
som veriaci a Biblii verím, tu sa o konci sveta nepíše...
ak máš nejaky dôkaz o tom drahá, že cigánim, potom to sem posuň...
a napokon, ja som neni veštec, v tom sa tiež mýliš...
Som skôr za reformáciu EU, čo sa ale nestane, ved kto by to už len reformoval, Juncker so Schulzom? Unia sa pri súčasnom systéme a "riešeniach" typu dvojrýchlostná Europa rozpadne, krajiny ako Grécko v nej vôbec nemali byť, naschvál sa falšovali niektoré údaje,len aby bolo Grécko do únie prijaté, a podobné "kreatívne úpravy" sa diali aj v prípade Slovenska. Musíme sa teda pripraviť nato,že to jedného dňa celé padne, čo sa ale na politickej scéne príliš nedeje, každý sa len trasie na eurofondy, aby konečne došli a každý mohol zabezpečiť "svojich ľudí", ved toľko parazitov je na tom nalepených, že nemôžu nič iné len sa hlboko pred Bruseloum klaňať a potichu čakať,kedy konečne ten keš dôjde, aby si z toho urobili súkromné biznisy. S takouto garnitúrou budeme pekne v prdeli, ked to raz celé rachne a bude treba vymyslieť nejakú novú cestu, oni už budú za vodou, konkrétne asi za Atlantikom niekde v Karibiku, a my tu na lazoch menom Slovensko zase raz pekne odrbaní.
@riddler a to sa furt hovorí že eurofondy čerpáme pomaly a nedostatočne,neviem si a radšej ani nechcem predstaviť ako by vyzeralo keby ich začali brať na plný výkon
EU bola dobrá myšlienka, verím že ešte stále je. Veď EU ako jedinné spoločenstvo dokázalo skrotiť, takzvané všemohúce giganty ako Google, Facebook, atd., napríklad tá niekoľko miliardová pokuta, ktorú dostal Google . Navyše EU je aj protiváha všemohúcim Spojeným Štátom, keby nie EU, tak američania si tu robia čo chcú. Keby nie EU, tak väčšina Európy by bola závislá na USA, Číne a Rusku, vlastne by sme sa vrátili opäť do studenej vojny medzi západom a východom. Ale samozrejme EU sa musí reformovať, viac demokratizovať, napr. aby sa dali voliť aj predseda e. komisie, e. parlamentu, atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
naposledy teraz v oktobri ci septembri minuleho roku ci kedy to bolo
ty si jedna z tých, čo si moje slova zle vykladá, nikdy nikde som netvrdil o konci sveta!
som veriaci a Biblii verím, tu sa o konci sveta nepíše...
ak máš nejaky dôkaz o tom drahá, že cigánim, potom to sem posuň...
a napokon, ja som neni veštec, v tom sa tiež mýliš...