chcelo by to dajakú osvetu v tom, že sa dajú reklamy vypínať.
čo sa týka toho, že ak sa zobrazí reklama tak za ňu sú peniaze čo idú birdzu, tak je to také ošemetné. Idú za ňu peniaze, to je pravda. Ale v podstate , ak si ja nekúpim ten produkt, ktorý je v reklame, tak je jedno, či tú reklamu vidím alebo nie. Lebo peniaze sa tej firme nevytvoria.
Mám extrémne pomalý internet a mi ho brzdí potom mi to o 5 minút začne hrať a ja neviem čo sa deje...no proste na nervy...ale chápem že reklama je nevyhnutná len tie automaticky prehrávané videá a vyskakujúce reklamy sú neskutočne otravné
tak ja som čistý príklad toho že tá reklama nemá zmysel lebo otravuje ma celý deň, ale až teraz vďaka tejto diskusií som si všimol že ide o nejaký Mentos... otravné, nedomyslené.. 0 bodov páni z marketingového
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
chcelo by to dajakú osvetu v tom, že sa dajú reklamy vypínať.
čo sa týka toho, že ak sa zobrazí reklama tak za ňu sú peniaze čo idú birdzu, tak je to také ošemetné. Idú za ňu peniaze, to je pravda. Ale v podstate , ak si ja nekúpim ten produkt, ktorý je v reklame, tak je jedno, či tú reklamu vidím alebo nie. Lebo peniaze sa tej firme nevytvoria.
Neriešte to prosto.