Začalo sa to nejak takto:
Pri čítaní pravidiel používania tohoto fóra som narazil na jednu zaujímavú vec.
5. Je prísne zakázané zakladať diskusie propagujúce vieru, náboženstvo, Boha, cirkvi, politické strany alebo hnutia, politické smery a ideológie (ako napr. komunizmus, fašizmus, nacizmus...), alebo zneužívať BIRDZ na šírenie akejkoľvek inej propagandy. Rovnako je zakázané zneužívať fórum na reklamu alebo spam.
Toľko citát z pravidiel fóra.
Keďže som veriaci dosť nepríjemne sa ma dotklo,že Boh a viera sa v jednom odstavci spájajú s fašizmom ap. Od hlavného admina som sa dozvedel, ako sa veci majú, ale tiež, že on sám nieje proti tomu( čo ale nič neospravedlňuje).
Keď tak čítam toto vaše chvastanie sa čo vy už ste všetko vyskúšali a ako vy ste tí čo to tu všetko chápu, lebo drogy im otvorili oči a blabla.. je mi zle. Zle aj z toho, že mám pocit, že to tu celé zle skončí(myslím všetko, nielen toto fórum).
Totiž niekoľko krát som bol urážaný v diskusiách práve pre to, že som veriaci. A to sa mi (ako ani nikomu) nepáči.
Aby to náhodou niekto neprekrútil na to, že píšem o niečom čomu nerozumiem tak ujasním,že o drogách mám jasnú predstavu.
Na záver jedna otázka na uvažovanie? Kto je väčším prínosom pre svet sv. Ciril a Metod, alebo drogy?
Tupé poznámky si nechajte pred zrkadlo.
Skutočne si myslím, že by bolo na mieste to tu zrušiť. Čím ťažší prístup na svet majú také myšlienky, aké sa tu šíria, tým lepšie pre ľudí.
PRE LEPŠIE POCHOPENIE (Než ma budete súdiť)SI PROSÍM PREČÍTAJTE NAPR. TÉMU PIKO ALEBO TRAMAL V SEKCII DROGY. V ZAČIATKU BOLI MOJE KOMENTÁRE URČENÉ LEN ĹUĎOM NAVŠTEVUJÚCIM TÚTO SEKCIU, PRETO SA VÁM MOŽU ZDAŤ NIEKTORÉ KOMENTÁRE ĆUDNÉ. SÚ TOTIŽ PÍSANÉ TAK ABY IM ROZUMELI HLAVNE DROGAMI OĆARENÝ ĽUDIA(teda sú trochu mimo realitu) IDE MI O TO ABY, AK JE TU ZÁKAZ PROPAGOVAŤ BOHA A VIERU, BOLO ZAKÁZANÉ ŚÍRIŤ AJ MYŠLIENKY AKÝM SA DARÍ PRÁVE V SEKCII DROGY.
@camo ja som tiez veriaci človek
drogy sú hnus, ale este väcsi hnus su rodicia tych detí co drogujú.
nevedia sa dostatočne postarať a ustrážiť si svoje dieťa, ktoré všetko samozrejme vyskúša.
rodičia si nevedia rady z deťmi. nač si potom robili decko keď nič pre jeho zdravý vývin neurobia?
nie sú to len drogy, ale aj sex a podobne co sa tu rozoberá. deti si to rozdajú už v trinástich rokoch. no je to normálne? nie!
To že sa tu rozpytvávaju drogy nie je vina birdzu, je to vina rodičov, ktori nevedia vychovávať deti a potom tie deti nesú sem reči o drogách a preto je aj táto téma samostatne vyčlenená ako DROGY, pretože deti o tom písali a @tomas to chcel mať iba pekne roztriedené.
Tým ze sa zruší sekcia DROGY nezabrániš tomu aby deti o tom písali.
cloveku je z dnesnej generácie zle- teda aspon mne.
nechapem ta :/ @tomas ma fakt pravdu ked si pozres hlasovanie vcera si hlasoval... takze nechapem ta!!! a podla mna tu to nic nema s vierou... si len nieco potrebujes dakde dokazat..
5. Je prísne zakázané zakladať diskusie propagujúce vieru, náboženstvo, Boha, cirkvi, politické strany alebo hnutia, politické smery a ideológie (ako napr. komunizmus, fašizmus, nacizmus...), alebo zneužívať BIRDZ na šírenie akejkoľvek inej propagandy. Rovnako je zakázané zneužívať fórum na reklamu alebo spam.
@tomas nedáva dohromady náboženstvo a fšizmus @tomas dal dohromady veci, ktoré sa nemajú propagovať, aby nevznikli hádky medzi názormi každého jedného kto navštevuje BIRDZ.
aby neprišlo k nezhodám, tak je to ZAKÁZANÉ a to že je to v jednom odstavci a čo? snáď nebude tomáš vypisovať každú jednu vec zvlášť?
Tu je jedna výstižná myšlienka, ktorú akosi mnohí prehliadate(najmä tí nachápaví):
Skutočne si myslím, že by bolo na mieste to tu zrušiť. Čím ťažší prístup na svet majú také myšlienky, aké sa tu šíria, tým lepšie pre ľudí.
@stephan
S prvým odsekom súhlasím. Pre další platí čo je hore.
o drogách sa "myslím" hovorí na lahkú váhu a veľa mladých si povie a čo veď skúsim a BUDE to brať na lahkú váhu je to podobne ako zo sexom hovorí sa o tom len tak jedným švahom ruky ako keby to nič nebolo, ale to nieje pravda, a preto to mladý aj berú tak nezodpovedne pretože proste sa naozaj o tom už aj hovorí diskutuje a je to menej tabu ...
@camo ak bude NIEKOLKO NASOBNE viac ludi (relevantnych, to jest clovek ktory chodi polroka a dlhsie na birdz ma vacsiu relevantnost svojho hlasu pre mna, ako clovek ktory chodi par dni na birdz) ktori budu ziadat zrusenie temy Drogy, tak ju zrusim. V tom pripade bude nabozenstvo a drogy na tej istej urovni v odstatci o fasizme, komunizme, politickych stranach....
@camo tvoje @8 tvrdenie je vagne.... jediny kto tu moze tvrdit, ze nejaka sekcia je viac statisticky navstevovana nejakou skupinou obyvatelstva, som tu ja, lebo ty ziadnymi statistikami nedisponujes. Ty sam si prikladom toho, ze navstevujes sekciu Drogy, lebo si v tej ankete hlasoval a pritom drogy neberies. Tvoje tvrdenie v bode @8 je vagne, povrchne a da sa povedat ze je zavadzajuce.
Ja to nechápem...zaregistruje sa tu ďaľší náboženský fanatik, je tu dva týždne a začne robiť bordel. Vždy a všade kam doleze niekto podobný začne robiť zmeny, všetko čo neni v Biblii treba zrušiť OMG!
Prečo sa potom nezruší aj "SEX a všetko o sexe","Masturbácia a onanovanie" lebo predsa masturbácia a sex pred svatbou sú neprípustné a tam sa iné ani nerozoberá...a prečo sa nezruší aj "Gay+Bi Fórum" a "Lesbian+Bi Fórum" veď tí idú do pekla nie ?
To je taký problém dať mu ban????????
@camo miesto svojej posadnutosti by si sa mohol venovať napríklad pravopisu lebo tie tvoje sračky sa nedajú čítať...
a k @8 ty si vážne narušený? Že tam chodia len k drogám naklonený LOL. Takže 80% hlasujúcich v tej ankete su feťáci len preto že s tebou nesúhlasia?
@tomas
Ty si rodený demagóg(ako Fico).
Tvoja cenzúra by sa dobre uplatnila v Sudáne, Venezuele alebo u komunistov. Ale ja som proti takýmto ,,sebavedomím,, moderátorom...
@camo@23 ale ved na BIRDZ je veľmi benevolentný prístup a BIRDZ podporuje množstvo názorov, veď ty sám si ten, kto chce sekcie zakazovať, sekcie, ktoré BIRDZ benevolentne ponechal...
Ak by na BIRDZ bola cenzúra, už dávno by boli zmazané obidve tvoje fóra v ktorých kritizuješ BIRDZ. Ale na BIRDZ nie je cenzúra, BIRDZ je demokratický portál, ktorý má pár jednoduchých pravidiel, čím častejšie niekto nejaké pravidlo porušuje, tým prísnejšie sa s ním zaobchádza, ale nie preto, že by robil dačo čo sa nám nepáči, ale preto, že porušuje pravidlá, na ktoré bol upozornený dopredu.
@camo ty si asi proti všetkým a všetkému...jak vidím...keď fakt nemáš čo robiť, tak choď na ulicu a tam rozkrikuj, čo si myslíš...možno ťa budú počúvať, možno ti rozbijú hubu...ja som za to rozbitie huby
@11jahodka77 myslím si ze uzivatela s nickom @camo počasie absolútne nesere, pretože nereagoval v mojej diskusii, ktoru v tejto chvíli dávam do pozornosti
camo ty si skutocne pripad.... ako uz bolo povedane toto je demokraticky portal a dufajuc ze sa tym neprevenim voci bohu tvrdim ze NAJLEPSI AKY EXISTUJE !!! Chod na pokec a za taketo reci v momente dostanes ban. Ale pozrime ze ty tu stale si ? no vidis dokonca ani cloveka ktory to sem pride urazat nevyhodia .... co sa ti nepaci tvoje nazory su sice pekne myslene ale s cistym komunistickym podtonom ! Som proti drogam ! Ale nie proti tomu aby sa rusila tema pretoze ci uz sa ti to paci alebo nie kto si drogu chce zobrat ten si ju aj vezme a kto to nechce ten to nespravi ani keby tu bolo 10 krat viac diskusii na temu piko.Vitaj v slobode prejavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
suhlas
» www.birdz.sk/forum/ste-za-zr...
TY SÁM SI V NEJ HLASOVAL! Nevidím dôvod, aby si zakladal rovnakú tému, keď tu už taká bola (a ty o nej vieš, lebo si v nej hlasoval)
Pri čítaní pravidiel používania tohoto fóra som narazil na jednu zaujímavú vec.
Toľko citát z pravidiel fóra.
Keďže som veriaci dosť nepríjemne sa ma dotklo,že Boh a viera sa v jednom odstavci spájajú s fašizmom ap. Od hlavného admina som sa dozvedel, ako sa veci majú, ale tiež, že on sám nieje proti tomu( čo ale nič neospravedlňuje).
Keď tak čítam toto vaše chvastanie sa čo vy už ste všetko vyskúšali a ako vy ste tí čo to tu všetko chápu, lebo drogy im otvorili oči a blabla.. je mi zle. Zle aj z toho, že mám pocit, že to tu celé zle skončí(myslím všetko, nielen toto fórum).
Totiž niekoľko krát som bol urážaný v diskusiách práve pre to, že som veriaci. A to sa mi (ako ani nikomu) nepáči.
Aby to náhodou niekto neprekrútil na to, že píšem o niečom čomu nerozumiem tak ujasním,že o drogách mám jasnú predstavu.
Na záver jedna otázka na uvažovanie? Kto je väčším prínosom pre svet sv. Ciril a Metod, alebo drogy?
Tupé poznámky si nechajte pred zrkadlo.
PRE LEPŠIE POCHOPENIE (Než ma budete súdiť)SI PROSÍM PREČÍTAJTE NAPR. TÉMU PIKO ALEBO TRAMAL V SEKCII DROGY. V ZAČIATKU BOLI MOJE KOMENTÁRE URČENÉ LEN ĹUĎOM NAVŠTEVUJÚCIM TÚTO SEKCIU, PRETO SA VÁM MOŽU ZDAŤ NIEKTORÉ KOMENTÁRE ĆUDNÉ. SÚ TOTIŽ PÍSANÉ TAK ABY IM ROZUMELI HLAVNE DROGAMI OĆARENÝ ĽUDIA(teda sú trochu mimo realitu) IDE MI O TO ABY, AK JE TU ZÁKAZ PROPAGOVAŤ BOHA A VIERU, BOLO ZAKÁZANÉ ŚÍRIŤ AJ MYŠLIENKY AKÝM SA DARÍ PRÁVE V SEKCII DROGY.
ALE KU TEJ ANKETE MAJU PRISTUP NAJCASTEJSIE LUDIA KTORY SU DROGAM PRAVE NAKLONENY A TAK POTOM STRACA ZMYSEL CELA ANKETA.
drogy sú hnus, ale este väcsi hnus su rodicia tych detí co drogujú.
nevedia sa dostatočne postarať a ustrážiť si svoje dieťa, ktoré všetko samozrejme vyskúša.
rodičia si nevedia rady z deťmi. nač si potom robili decko keď nič pre jeho zdravý vývin neurobia?
nie sú to len drogy, ale aj sex a podobne co sa tu rozoberá. deti si to rozdajú už v trinástich rokoch. no je to normálne? nie!
To že sa tu rozpytvávaju drogy nie je vina birdzu, je to vina rodičov, ktori nevedia vychovávať deti a potom tie deti nesú sem reči o drogách a preto je aj táto téma samostatne vyčlenená ako DROGY, pretože deti o tom písali a @tomas to chcel mať iba pekne roztriedené.
Tým ze sa zruší sekcia DROGY nezabrániš tomu aby deti o tom písali.
cloveku je z dnesnej generácie zle- teda aspon mne.
nechapem ta :/ @tomas ma fakt pravdu ked si pozres hlasovanie vcera si hlasoval... takze nechapem ta!!! a podla mna tu to nic nema s vierou... si len nieco potrebujes dakde dokazat..
@tomas nedáva dohromady náboženstvo a fšizmus
@tomas dal dohromady veci, ktoré sa nemajú propagovať, aby nevznikli hádky medzi názormi každého jedného kto navštevuje BIRDZ.
aby neprišlo k nezhodám, tak je to ZAKÁZANÉ a to že je to v jednom odstavci a čo? snáď nebude tomáš vypisovať každú jednu vec zvlášť?
@stephan
S prvým odsekom súhlasím. Pre další platí čo je hore.
V sekcii filozofovanie sa v teme potraty hadájú(a dosť nechutne)! Nemalo by sa to tam premazať.
@camo tvoje @8 tvrdenie je vagne.... jediny kto tu moze tvrdit, ze nejaka sekcia je viac statisticky navstevovana nejakou skupinou obyvatelstva, som tu ja, lebo ty ziadnymi statistikami nedisponujes. Ty sam si prikladom toho, ze navstevujes sekciu Drogy, lebo si v tej ankete hlasoval a pritom drogy neberies. Tvoje tvrdenie v bode @8 je vagne, povrchne a da sa povedat ze je zavadzajuce.
Prečo sa potom nezruší aj "SEX a všetko o sexe","Masturbácia a onanovanie" lebo predsa masturbácia a sex pred svatbou sú neprípustné a tam sa iné ani nerozoberá...a prečo sa nezruší aj "Gay+Bi Fórum" a "Lesbian+Bi Fórum" veď tí idú do pekla nie ?
To je taký problém dať mu ban????????
@camo miesto svojej posadnutosti by si sa mohol venovať napríklad pravopisu lebo tie tvoje sračky sa nedajú čítať...
a k @8 ty si vážne narušený? Že tam chodia len k drogám naklonený LOL. Takže 80% hlasujúcich v tej ankete su feťáci len preto že s tebou nesúhlasia?
» www.birdz.sk/forum/kto-za-zr...
Ty si rodený demagóg(ako Fico).
Tvoja cenzúra by sa dobre uplatnila v Sudáne, Venezuele alebo u komunistov. Ale ja som proti takýmto ,,sebavedomím,, moderátorom...
Ak by na BIRDZ bola cenzúra, už dávno by boli zmazané obidve tvoje fóra v ktorých kritizuješ BIRDZ. Ale na BIRDZ nie je cenzúra, BIRDZ je demokratický portál, ktorý má pár jednoduchých pravidiel, čím častejšie niekto nejaké pravidlo porušuje, tým prísnejšie sa s ním zaobchádza, ale nie preto, že by robil dačo čo sa nám nepáči, ale preto, že porušuje pravidlá, na ktoré bol upozornený dopredu.
» www.birdz.sk/forum/pohlad-ok...
Založím novú tému, kde všetko znovu vysvetlím, ale najprv si oddýchnem od ľudí ako je piper.
PS. @tomas Ten piper ma asi u teba nejaký špeciálny účet s neobmedzeným počtom nadávok, nie?
Človeka poznáš po reči, nie podľa pravopisu @21.