Ako by ste sa cítili, keby ste vedeli, ktorí ľudia konkrétne hlasovali proti vám. Veď to môžu byť aj kamaráti, alebo proste ľudia, ktorých by ste nečakali
Ak by sme zverejnili, kto konkrétne ako hlasoval, tak by to len spôsobilo hnev a nenávisť. Hej, možno pár ľudí by to zobralo s radosťou, ale väčšina by bola možno smutná/sklamaná/naštvaná a niektorí by možno začali niekoho nenávidieť (Aj keď možno to preháňam a zachádzam do extrémov). A BIRDZ nikdy nemal byť o nenávisti a smútku a sklamaniach, BIRDZ mal byt o radosti, radujte sa, že koľko hlasov páči ste dostali (teda sú žiaľ aj takí, čo mali nula - tí si povedzte, že nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa)...
Proste, ja si myslím, že zverejnenie by spôsobilo viac škody ako osohu.
Netrápte sa kto vám dal zlý hlas (možno ste mali len trochu zlú fotku
Dávala som babam vačšinou kladne hlasy ale aj tak.. nechcem ani vedet kto zamna hlasoval paci a nepaci .. boli by len zbytocne konflikty medzi usermi ...
@levicok ehm, dobre zle som sa vyjadril. Proste si sa pár ľuďom páčil a pár ľuďom (a tých bolo tušim v tvojom prípade menej) nepáčil. Tak vlastne na tvojom mieste by som bol rád, že viac ľuďom sa páčiš ako nepáčiš
@14 nezgunaj ,.. preco kamarat _? nedje o fotku ,... ide tam aj o to co tam napises a ide o to ze kamarat by ti nemaldat zly hlas ak je tvoj skutocny kamarat,..nemyslis ?
@levicok a uvažoval si, že ak väčšina tvojich kamarátov sú chalani, tak, že sa im nemusíš zdať pekný (a zahlasujú nepáči) a majú ťa radi... (to len tak hypoteticky
Mne je to jedno, mňa si asi nikto nejak nevšimol, preto mám len jedno nepáči a je mi dosť jedno od koho Ja by som skôr chcela vedieť, kto bolo tých pár ľudí, čo ma našli a dali mi páči
@21 tomas,.....ale to nieje o tom ci sa pacis ,...ale proste ked je dakto kamos ,..tak ti neda nepaci ,..a je jedno ci vypadas jak keby ta presiel kamion,..
@xhtml ,....tusim sme sa prvykrat v zivote zhodli a to ta neznasam
@24 ty si pekna,... a mozno as moc lebo vraj sa pacia chalanom viac stredne pekne baby a nie najkrajsie lebo na tie najkrajsie si netrufaju tak mozno si as pripekna
@36 ja to viem ze to tak je cital som o tom rbili take prieskumy a neviem ti m0c povedat preco ,..mozno preto ze najkrajsie dievcata niesu dievcata nastalo mozno preto ze su drahena prevadznku nemaju super povahu alebo nevedia co chcu ja neviem ale vraj to tak je a ja tomu ich prieskumu verim lebo to aj vidim
ja si myslim ze je to maximalne jedno ... kludne by si kazdy sutaziaci mohol otvorit na jeho poziadanie kto ako hlasoval ale ved koniec koncov to je jednooo... ja som tlacitko nepaci nepouzival bud sa mi niekto paci a dam mu kladny hlas alebo nepaci a nedam mu ziaden ... nesom az taky spatny clovek aby som mu to musel zhorsovat
@37 tak no ja moc nedavam teda na nejake prieskumy, ja vravim podla seba... a nehadz ich do jedneho vreca ! preco by nemohli byt na stalo, preco by nemali vediet co chcu, preco by nemohli mat super povahu? :p
@Chevro súhlasím... @Levicok , Ty si celý nejaký pomýlený , nie ? Neviem, keď sa tak zamyslím nad babami, ktoré poznám a ja subjektívne ich považujem za fakt tie najkrajšie, čo som kedy videla, musím povedať, že sú to vždy aj strašne milé a inteligentné bytosti A k tomu, že nie sú ´nastálo´ - ja sa síce ani zďaleka nepovažujem za krásnu, ale keď už si to načrtol, tak - mám už štvrtý rok parádny vzťah a nemyslím, že sa to tak skoro zmení. To trochu podvracia tie prieskumy, nie ?
suhlasim s @tomas.... napr ako pretdym som davla nektorym znamym nepaci sa mi ale spoznala som cih a teraz vim ze su to super ludia tak by som im dala paci s ami
@0 joj chudátko. si skončil na zlom mieste a chceš si na niekom vybíjať zlosť, že ti dal "nepáči"? to si kedy a kde prosím ťa videl, aby sa zverejňovali takéto podrobnosti??!? sa nezapájaj do súťaží krásy, keď nevieš zniesť, že sa niekomu nepáčiš.
keby som sa nahlasil do sutaze tak by som to chcel vydiet jednoznacne.... zvedavost
ale po precitani tychto komentov a zisteni "logickeho" myslenia uzivatelov (ked sa niekomu nepacim je zly/falosny/nieje moj priatel) si nemyslim ze to je dobry napad
ježiš je mi to tak jedno...aj tak by som si to nepozrela..lebo by toho bolo určite strašne veľa...možno len negatívne hlasy by som si pozrela.. ja som pozitívne hlasovala len za jedného..a negatívne neviem..asi za dvoch ked chcete aj vám tu poviem za koho ale myslím, že vás to netrápi tak ako mňa hlasovanie ostatných...preto je mi to aj jedno či to zverejníte alebo nie..chápete
Nečítal som všetko, možno to už niekto spomenul, ale ja som hlavne za to, nech sú pravidlá jasné pred súťažou a nech sa počas a ani po nemenia. Napríklad niekto by do toho nešiel, keby sa toto zverejnilo alebo zverejnilo celkové poradie všetkých
@levicok podla mna je to cele len o tom, ze sa trosku hnevas alebo si smutny ze si nevyhral a preto tu riesis ze kto ti dal a kto nedal hlas. ale ved vyhrat neznamena vsetk dolezite je predsa zucastnit sa..... ale to je len moj nazor
@radulik7 to by nebolo tiež dobre , barac... počítal som stým že mi dala kladný ale nedela priznala sa mi skôr ako sa dozvedela že sa zverejnili len hlási a nie od koho sú , takže márne by som ju hľadal medzi tými čo dali páči
Pozerala som teraz výsledky, ale detailnejšie, že kto mal koľko páči a nepáči a ostala som zarazená, že koľko mali všetci, aj tí prví, nepáči.
Ja som dala nepáči pár krát a to len vtedy ak mi bol niekto strašne nesympatický aj na fotke, aj v profile aj z pôsobenia na birdzi, takže ma to prekvapilo, že ľudia dávali toľko nepáči. :/
Asi by bolo dobré, keby nabudúce možnosť nepáči nebola, lebo to veľmi skreslí výsledky.
I ked som to zo začiatku považovala za fajn nápad, dať aj nepáči...
@ 79 nemusel si tam strkat tie @ , ja nepotrebujem dostavat ziadne notifikacie o tom, ze som proti tebe hlasoval. ja to viem aj bez toho, aby si mi to povedal.
@66 vôbec najde o to kolkaty som to mi je fuc mne len ide o to či by som tam nasil hlasy ludi co má údajne majú nielen radi a potm by tam určite aj kamos bol 1
. . .to su rechty. K teme: "Ste za zverejnenie, bla. . ." Mne je to jedno, ja som prihlaseny do sutaze nebol a "nepaci" som nerozdaval. A "paci" bolo len raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Ako by ste sa cítili, keby ste vedeli, ktorí ľudia konkrétne hlasovali proti vám. Veď to môžu byť aj kamaráti, alebo proste ľudia, ktorých by ste nečakali
Ak by sme zverejnili, kto konkrétne ako hlasoval, tak by to len spôsobilo hnev a nenávisť. Hej, možno pár ľudí by to zobralo s radosťou, ale väčšina by bola možno smutná/sklamaná/naštvaná a niektorí by možno začali niekoho nenávidieť (Aj keď možno to preháňam a zachádzam do extrémov). A BIRDZ nikdy nemal byť o nenávisti a smútku a sklamaniach, BIRDZ mal byt o radosti, radujte sa, že koľko hlasov páči ste dostali (teda sú žiaľ aj takí, čo mali nula - tí si povedzte, že nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa)...
Proste, ja si myslím, že zverejnenie by spôsobilo viac škody ako osohu.
Netrápte sa kto vám dal zlý hlas (možno ste mali len trochu zlú fotku
@21 tomas,.....ale to nieje o tom ci sa pacis ,...ale proste ked je dakto kamos ,..tak ti neda nepaci ,..a je jedno ci vypadas jak keby ta presiel kamion,..
@xhtml ,....tusim sme sa prvykrat v zivote zhodli a to ta neznasam
@33 a co ak budes us v azii ? ci si si to rozmyslel?
nemalo sa to logicky odpocitavat?
nemal by vyhrat by clovek co mal najviac hlasov po odpocte? alebo najlepsi pomer paci/nepaci?
@tomas oprav po 10 rokoch forum prosim, chcem zahlasovat - neda sa
@tomas
ach ty .... precitaj si este raz co som napisal prosim ta =D
Bolo povedané, že sa nezverejní, kto hlasoval a ako hlasoval, ale niektorí musíte stále do toho rýpať :/
ty si cely dvojzmysel..proste nazor bab je podstatny.. mozno ze mi dali chalani 60 z celkovych 92 nepaci..
a také veci by sa už len z princípu nemali zverejňovať...
ale po precitani tychto komentov a zisteni "logickeho" myslenia uzivatelov (ked sa niekomu nepacim je zly/falosny/nieje moj priatel) si nemyslim ze to je dobry napad
dala som ze som za to, ale teraz po precitanie niektorych veci som si uvedomila ze fakt by to asi nebolo dobre=D=D
a co tak zverejnit iba od koho boli kladne hlasy?=D=D=D=D
asi blbost =D=D=D
Ja som dala nepáči pár krát a to len vtedy ak mi bol niekto strašne nesympatický aj na fotke, aj v profile aj z pôsobenia na birdzi, takže ma to prekvapilo, že ľudia dávali toľko nepáči. :/
Asi by bolo dobré, keby nabudúce možnosť nepáči nebola, lebo to veľmi skreslí výsledky.
I ked som to zo začiatku považovala za fajn nápad, dať aj nepáči...
sak co
to co hlasovaly sami teplosi ? lol , sak take zlatunke pekne baby