pane bože, veď si prečítaj komentáre a myslím si, že dostaneš obraz o tom, aký tu majú ľudia na neho názor, fakt to netreba preháňať a každý deň tie isté diskusie a statusy o ňom písať
@sasi2680 prepáč, nie som tu tak často a nevšimla som si tie diskusie predtým (pokiaľ boli), len tú poslednú. Mne ide skôr o ten graf teraz, nie o komenty
@sasi2680 A ešte jedna vec to spôsobila, pôvodne som chcela dať otazku "Volili ste OĽANO? A zmenili ste na Matoviča po voľbách názor?" - lenže tie možnosti som nevedela tak dobre skombinovať, bolo to moc komplikované vo výsledku, tak som to na poslednú chvíľu zmenila.
stale sa trochu bojim zakazdym, ked zacne rozpravat, a s vela vecami aj nesuhlasim, navyse jeho retorika mi nikdy nebola uplne blizka, a trochu ma prekvapilo, ako rychlo zacal kydat na novinarov (sice asi len na urcitu skupinu, ale asi dlho nebude trvat, kym sa mu znepacia aj ostatni)
anyway, akoze co ja viem, mohlo to byt brutalne horsie, a mozno aj trochu lepsie, ale v ramci toho, co sledujem okolo, je igi mensie zlo asi
trochu mi chyba Pelleho upokojovaci ton (ked prave nekrical cez kameru na luntera a vseobecne asi opoziciu), ale jako asi to prezijem
a hlavne tusim sa zacal konecne trochu menej vyhovarat, co mi naozaj na zaciatku velmi vadilo ok, treba poukazat na chyby, ale zasa to uz bolo imho moc
wtf preco tolko pisem
len ma nezabite pls, lebo clovek co ho nemiluje alebo nenenavidi je automaticky nepriatel vsetkych, mam pocit
aj tak to asi zajtra zmazem
hej ale s dovolenim nezahlasujem, lebo ja vobec neviem vlastne sam, ze ako som na tom pozriem si vecer spravy a dam hlas potom asi
Ďakujem velmi všetkým, ktorí zahlasovali/zahlasuju! Naozaj ma to velmi zaujíma, lebo tej poslednej ankete o nom som sa potešila, ale co som pozerala, tak dost ludi hlasovalo za ano aj nie a takto mi to pride presnejsie a jasnejšie a naviac su tu moznosti aj pre menej rozvodných...
@teal Ahoj Teal, ďakujem za reakciu. Prepáč hm...no tak ja ňevjemuš čo robiť, ak ani v ankete na jednu správnu odpoveď sa nedá hlasovat za 2 možnosti :/
@drazoal nie prosím, nemaz ho a ak budeš moct, aj zahlasuj. Napísal si to pekne, súhlasím. Ja som v podstate niečo ako Matovicova fanynka, lebo najma vďaka nemu som začala sledovat politicku situaciu na SK uz davnejsie... Avšak mala som obavy ako zvladne koronavirus. Ale berie to zodpovedne, pride mi, ze hlavne je pre neho zdravie starých ludi a rizikovych skupin, nie ekonomika. To si naozaj vazim a som rada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
?
anyway, akoze co ja viem, mohlo to byt brutalne horsie, a mozno aj trochu lepsie, ale v ramci toho, co sledujem okolo, je igi mensie zlo asi
trochu mi chyba Pelleho upokojovaci ton (ked prave nekrical cez kameru na luntera a vseobecne asi opoziciu), ale jako asi to prezijem
a hlavne tusim sa zacal konecne trochu menej vyhovarat, co mi naozaj na zaciatku velmi vadilo ok, treba poukazat na chyby, ale zasa to uz bolo imho moc
wtf preco tolko pisem
len ma nezabite pls, lebo clovek co ho nemiluje alebo nenenavidi je automaticky nepriatel vsetkych, mam pocit
aj tak to asi zajtra zmazem
hej ale s dovolenim nezahlasujem, lebo ja vobec neviem vlastne sam, ze ako som na tom pozriem si vecer spravy a dam hlas potom asi