to že som na PC každý deň znamená že som závislí??? dobrá chujovina.... koľko ľudí pracuje s PC každý deň 8 a viac hodín a dostávajú za to prachy....aj oni sú závislí...
podľa mňa sa závislosť nedá merať podľa času stráveného za PC. som za ním často - či už pracovne (som informatik) alebo z dlhej chvíle. no akonáhle sa nájde nejaká lepšia zábavka, okamžite pc vypínam - je to len nástroj, nie môj svet (aj keď si to možno viacerí o mne myslia). napr. keď idem niekam preč na dlhšie (dovolenka, brigáda, hocičo iné) tak mi pc absolútne nechýba.
Dokážem tu byť hrozne dlho, aj keď sa tu nudím. Neskutočne rýchlo mi tu ujde čas. Samozrejme ešte aj veci do školy riešim cez net. Naši mi stále nadávajú Ako sa to odnaučím?
Keď som však niekde na dovolenke alebo sa nejde lepšia vec než tu byť, internet mi vtedy nechýba.
Síce trávim za PC dosť času, ale závislá určite niesom, v tom zmysle, že by som nevydržala bez PC.
Samozrejme, že by to bolo ťažké bez PC, hlavne kvôli tomu, že na internete nájdem rôzne informácie, som v kontakte s ľudmi, je dobrý na zabíjanie času , ale vydržala by som aj bez PC.
ked som doma, mam niektore priznaky - idem nan aj ked nemam vlastne dovod, dokonca aj ked mam povinnosti, tak sem tam ceknem FB, mail alebo tak...som prihlaseny na icq aj ked nemusim a zacinam dialogy s ludmi len tak z nejakej vnutornej potreby, hoci mam aj inu a uzitocnejsiu pracu...ale ked som het, tak nepocitujem chybanie PC, alebo len malo...cize nieco medzi...nie som celkom slobodny, ale ani nie vazne zavisly
ja som zavisla iba od facebooku, ruky sa mi trasu a ocicka ziaria ked mam moznost sa aj zo zapadnutej chaty v horach prihlasit sa na nho.. ale viete co? neprihlasila som sa.. kaslala som na to proste nie som zavisla, len tu obcas (pomerne casto) zabijam cas mno
ked sa mam rozhodnut ist von alebo doma,tak idem von..hocikedy..ale ked som uz doma,tak preco nezapnut pc? nie som zavisla..ale ked doma nemam co robit,zapnem pc,pocuvam hudbu,pozriem facebook..a popritom zapnuta telka xD ale som schopna vypnut pc..ist do vane,na posteli si citat casopis a pod a po osmej nie som na nete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Keď som však niekde na dovolenke alebo sa nejde lepšia vec než tu byť, internet mi vtedy nechýba.
Samozrejme, že by to bolo ťažké bez PC, hlavne kvôli tomu, že na internete nájdem rôzne informácie, som v kontakte s ľudmi, je dobrý na zabíjanie času , ale vydržala by som aj bez PC.