Jasné. Ale nie až tak, že by som mal potrebu odpočúvať, sledovať, vyzvedať alebo zisťovať, to sa mi zdá už dosť nevhodné.
Napr. známy má takú, čo mu volá snáď každú hodinu a zisťuje s kým je, on robí to isté, ale nie až tak intenzívne... nerozumiem, ako to spolu vydržia stále "ťahať", ja by som už zrejme rezignoval.
Nie .) neviem pride mi uplbe pritodzene na to ani nepomysliet ako naco by som mu narusala jeho slobodu? To aj na svojich naj kamosov a najkamosky ziarlite nech sa z nikym nebavia?
Ale, ako ano par krat ma slabunko chytil ten pocit a to som musela dlho analyzovat, lebo som nevedela co sa deje .D a hned to aj odislo .)
V tomto som celkom divna, lebo napriklad vobec nemyslievam na take veci akoze bohvieco robi moj frajer vonku, ci ma nepodvadza a pod., a to si aj uvedomujem ze isto nie je svaty a zrejme aj s niekym poflirtuje obcas, ale take veci ma akosi netrapia, pokial o nich neviem. Skor niekedy ked na mna pridu blbe stavy tak zacnem rozmyslat ci ma ma ozaj najradsej zo vsetkych, ci by nechcel radsej nejaky celkom iny typ zeny nez som ja, a ci si nerozumie s niektorymi kamaratkami lespsie nez so mnou, proste taketo veci by ma asi mrzeli viac nez keby ma s niekym podviedol, tak ze cisto sex bez citov. Ja chcem byt ta naj prenho, potrebujem sa citit vynimocne
Trosku
Myslim ze v unosnej miere a vacsinou si uvedomujem ze je to kktina a neriesim
Ale podla mna by ludia trosku mali ziarlit, zase ked ma ten druhy uplne pici kam chodim a s kym tak to by sa mi tiez nepacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Napr. známy má takú, čo mu volá snáď každú hodinu a zisťuje s kým je, on robí to isté, ale nie až tak intenzívne... nerozumiem, ako to spolu vydržia stále "ťahať", ja by som už zrejme rezignoval.
vo vsetkej skromnosti
Ale, ako ano par krat ma slabunko chytil ten pocit a to som musela dlho analyzovat, lebo som nevedela co sa deje .D a hned to aj odislo .)
Myslim ze v unosnej miere a vacsinou si uvedomujem ze je to kktina a neriesim
Ale podla mna by ludia trosku mali ziarlit, zase ked ma ten druhy uplne pici kam chodim a s kym tak to by sa mi tiez nepacilo