ak nepoužívam štedrú kartu od slovenskej sporitelne tak mi to strhne len 8 eur za zriadenie alebo ešte viac? tá tetka v banke totálne zavádzala a teraz mám nervy lebo zrušenie je za 100 eur
mne tu picovinu tiez nanutili,pokial s nou nebudes nic platit tak len tych 8 zaplatis ale musis tie prachy previest zo svojho osobneho uctu na ten kartovy cez i banking
@koalioza Ja som to počul v banke tak, že za kartu platíš 8 Eur na tri roky. Našťastie som sa tomu vyhol a odmietol som to a včera bolo v správach, že kreditné karty sú pri porovnaní s inými úvermi najdrahšie. Pozri si napr. na stránke, čo je napísané a ja by som to vyrovnal a peniaze z banky by som nepoužíval, keďže za ne pýtajú toľko.
ja som ju nevyužila ani raz, len mi prišiel výpis a na ňom hento tak som z toho magor lebo 2x 8 eur bolo písané a zaplatila som 8 cez inkaso automaticky, zrušiť to nemôžem lebo 100 eur je predsa len veľký peniaz
som v tomto ešte fakt nováčik, ale peniaze na zrušenie nemám zrovna navyše, tak len zisťujem či ma táto oklamaná srandička bude stáť len 8 eur dokopy alebo je za tým ešte niečo viac
@koalioza V tomto prípade pokiaľ nebudeš so štedrou kartou nič platiť, nemali by Ti chodiť upomienky, ale máš tam SMS - notifikáciu, tak budeš vedieť. Hlavne si vyrovnaj tie účty do 50 dní, pokiaľ tam nebudeš mať úroky. Najprv si preštuduj zmluvu k tej karte, aby si nebola prekvapená. Pokiaľ tam bude tá pokuta spomenutá, tak s tým rátaj.
cez inkaso sa mi to myslím že zaplatilo tých 8 eur, čo mi uviedli v transakcii, čiže teraz už to len nechať ležať a nekupovať, len ma štve že tam boli 2x tie -8....v zmluve je ten poplatok za zriadenie napísaný a potom už iba veci k tomu keby som platila, a tiež cena za odstúpenie od zmluvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a v transakciách -8
ako sa toho zbavím ľudkovia?