@hoperwale no ty kokos to by som aj ja rada vedela, či chodím po nejakom fakt madafaka teréne
@najivna no hej, kamarátove steely sú takrečeno po roku ako nové, kdežto kamoškine sú úplne odpálené ... a stále počúvam názory že culty sú krajšie navonok, tak neviem :?
@flagrantine mne sa bytostne hnusi ta podrazka taka...neviem hrozna proste je akoze aj martensky maju podobnu tie by som mozno mozno len preto ze su to martensky ale inak som verna tej zubatej steelovej
este sa mi hrozne nepacia take tie vysoke culty pod kolena co maju este taku pracku cez pistalu
ja si pekne obujem svoje 10 dierkove steely a budem v nich stastna
áno áno ďakujem @etelnair za tagnutie, ja by som si byť tebou kúpila steely, zvyknú vydržať dlhšie ako culty a menej sa odierajú, je lepšie že tá špička je obšitá.. a netreba ich tak natierať, ale culty majú krajší tvar si myslím.. ale pozor aby ti nevypadli šróby, vraj sa to stáva, u steelov nie..
@smajdalf su iste typy schodov, ktore maju na ich vrchu vycnelok smerom k tebe co dost slusne odiera topanky O_____________o ale sak necham ta, ked si najmudrejsi a vies ako chodim lebo ty uz si ma chodit videl.. si sa vyznamenal O________o
Ja mám Marteny a som s nimi nadmieru spokojná, neotláčaju a sú makkšie a lepšie sa v nich beží
A z týchto dvoch čo ti ja viem... Steely mojmu oku viac sedia, culty sú také čo ja viem, mužské. Ale tak videla som aj ženy ktorým mrte sekli k oblečeniu aj vlastne k nim celým.
@smajdalf nevyskakujem, ty mas potrebu ma tagovat aj ked nemam zaujem.. urcite sledujes topanky aj inym ludom ked vies ze si nic neodieraju.. ta nasa skola stoji min. 60 rokov, tie schody su stare a maju uplne napicu tvar, na dlzku nohy su kratke a aj ked dam nohu na koniec schodov pata mi stale trci von.. cize keby som ich nedavala plnohodnotne na schod tak by som sa zjebala.. ale ako hovorim necham ta, ano, ja neviem chodit O_____o
@etelnair ono pravdupovediac ani nie, lebo takéto topánky má človek väčšinou celkovo oblečený a ladený do takého mne nie príliš príbuzného štýlu, takže ho celkovo vôbec neriešim.. mňa skôr štve ak sa nejaký pekný, sympatický, dobre oblečený chalan dojebe nejakými trekingovkami xD
@smajdalf@32 v škole má @hoperpohroma kopu spolužiakov, na intrákú sú, a nikto z nich nemá potrebu jej pičovať že nevie chodiť, len jedna jebnutá zemiaková hlava musí byť strašne múdra
mam aj Steely aj Culty... osobne sa mi viacej vzhladovo pacia Steely, ale na druhej strane Culty su teplejsie a pohodlnejsie,maksie. na Steeloch sa mi uz zacina olupovat ta koza. Culty su zatial bez chyby. na Steeloch sa mi nepaci podrazka, ze je taka zubkovana, na Cultoch sa mi zas paci podrazka, lebo neni zubkovana Steely su sirsie ako Culty a to sa mi nepaci, Culty su zas uzsie, ale jak je spic, a ta ocel, tak to cele je take velke proste takze tolko moje zhodnotenie ale rada nosim obe
@najivna kupoval som steely v júli, nosil som ich iba večer a aj to sporadicky a v septembri bola podrážka totálne zodratá. ak chceš tak ich aj vyhrabem a pošlem ti foto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
steelky maju peknu podrazku taku zubatu
culty - častejšie vypadávajú šróby, koža sa zvykne dosť natiahnuť.
(toť moje a známych skúsenosti)
a vpredu mam osuchanych len par malinkych pasikov
plus co mozem povedat vsetci steelkari sme boli doteraz so svojou obuvou spokojni
@najivna no hej, kamarátove steely sú takrečeno po roku ako nové, kdežto kamoškine sú úplne odpálené ... a stále počúvam názory že culty sú krajšie navonok, tak neviem :?
akoze ja si ich vycistim raz za cas normalne handrickou nakremujem vyboxujem naolejujem a je to a nic im neni dokonca ani snurky este nemam roztrhane
mala som culty, celkom sa mi páčili, no čo ja viem, u mňa závisí aj na ich výške (dierkach) a tak ..
este sa mi hrozne nepacia take tie vysoke culty pod kolena co maju este taku pracku cez pistalu
ja si pekne obujem svoje 10 dierkove steely a budem v nich stastna
A z týchto dvoch čo ti ja viem... Steely mojmu oku viac sedia, culty sú také čo ja viem, mužské. Ale tak videla som aj ženy ktorým mrte sekli k oblečeniu aj vlastne k nim celým.
Hlavne vyber podľa seba a nie podľa názorov ľudí.
čím to asi bude
@hoperpohroma myslel som si že si piča, teraz sa mi to len a len potvrdilo Ďakujem...
(asi ti nedoslo ze keby to bolo moej realne priezvisko nedavam to na birdz)