tak je to dosť na prd ak sa snažíš spraviť dobrú náladu, nahodiť atmosféru a chlap sa ti začne smiať a keď sa ho opýtaš že čo je? tak ti povie že ho to neskutočne šteklí .... ale ako to väčšinou po pár minútach prejde... len by som chcela vedieť či to niekedy prejde na stálo D alebo ako
@1lentilka závisí aj od toho, ako presne sa ho dotýkaš. Ale skôr či neskôr si zvykne, nemaj strach. Štekliví sú väčšinou neskúsení chalani, ja to nazývam "nie som zvyknutý na pocity z týchto dotykov, tuším ma šteklia, chichichi" ale časom pochopia, že to neznáme ševelenie je vlastne príjemnosť, nie šteklenie
@defender hej trafila si zrovna skúsený nie je... čo keď som zistila som pozerala ako puk nevypadá na malé "nedotknuté" chlapča... bola som veľmi prekvapená a toto sa mi ešte nestalo takže... som bola fakt dosť zaskočená
@1lentilka tak možno ani ty nie si skúsená, keď ťa to natoľko prekvapilo Faktom ostáva, že ľudia sú vskutku kadejakí a je fascinujúce, na čo všeličo sa pri ich spoznávaní dá natrafiť ! A práve toto tak ľúbim.
stretla. aj ked neviem ci to bolo naozaj "steklenie" ako ked ta niekto stekli pod pazuchami..ale podla mna zavisi aj od nalady alebo od situacie.
a poctivim treningom to podla mna prejst moze ( mi napadlo ako v dirty dancing ked skusali ten tanec co jej po ruke prechadzal a nakoniec sa nechala v pohode)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Neboj však nič, chytíš ho 5x a už bude zvyknutý.
no ak bude časom zvyknutý... tak to bude fajn ďakujem za odpoveď
a poctivim treningom to podla mna prejst moze ( mi napadlo ako v dirty dancing ked skusali ten tanec co jej po ruke prechadzal a nakoniec sa nechala v pohode)