všetci čo ti tu písali o tom že sa máš na to vysrať určite nevyzerajú nijak k svetu a len tíško závidia tým, čo majkú chudé nohy a vôbec dobrú postavu.... Ak sa nebudeš snažiť, vživote nikdy nedosiahneš to čo chceš a nejde tu len o chudnutie...
Mala by si si len dávať pozor na to čo ješ, samozrejme stravovať sa pravidelne a športovať, vtedy kilá pôjdu dole samé ani nebudeš vedieť ako...
Tak teda mne pomohlo behanie a rýchla chôdza, rýchla chôdza je podla mňa najlepšia lebo ti to zvyšuje kardio a tým pádom chudneš. A skús sa vyhnúť mliečným výrobkom, lebo tuk z ml. výrobkov sa ukladá práve do stehien.
Byt natvojom miesta začal by som bicyklovat,behávať potom pocase možno fitko a ak by váha stála (normalne chudnutie je asi polkila -kilo za týžden) a ked sa zastavi váha tak potom možeš upravovať stravu
Ale take zakladne upravy na zaciatok neuskodia
nejest po 6 hodine je picovina
nejedz 2hodiny pred spánkom resp nejedz nič tučné ani sladké
jedz minimálne 5x denne ak si ejdla iba 3x tak kazdu porciu si rozdel na 2
@pimkiee každá fyzická zataž zvysuje kardio omg nesnaž sa písať rozumy ked otom nič nevieš
tak, prvoradé je,si uvedomiť, akú máš postavu. ak máš geneticky dané, že budeš mať trošku širšie stehná a lýtka, nikdy s tým nič neurobíš-a ak výrazne hej, tak to bude boj na celý život a nieje nič horšie, ako zapierať svoju prirodzenosť.
neviem či zrovna beh je na zoštíhlenie nôh-skôr by som povedala, že nie, ale ak by si si chcela vyformovať nohy, tak skús KALANETIKU-často sa hovorí, že je to cvičenie pre staré babky, ale je veľmi-veľmi účinné. už po pár hodinách /myslím tým cvičebné hodiny/ je badať výsledok. funguje to na princípe naťahovania a ak by si to skombinovala s behom, poprípade aerobicom bolo by to asi najideálnejšie.
ale zase aby si nebola sklamaná, nie vždy ide tuk dole odtiaľ, odkiaľ chceme
a hlavne je dôležitá strava-myslím, že 60% úspešnosti je v strave, poprípade aj masáže nôh pre lepšie prekrvenie nebudú k zahodeniu.
na začiatok by som nebehala. teda ja mám čo hovoriť ale behaním nohy svalnatejú a hrubnú.. síce zavisí od toho ako rýchlo budeš bežať.. ale tak ako tu niekto vyššie radil tak rýchla chôdza napr.
@v3nty ...Za prve, NEJESŤ PO 6. HODINE NIE JE ŽIADNA PIČOVI.A!!!!!!!.....je to ta najlepsia rada pod slnkom...9 rokov som plaval, 6 hral futbal, nejake 4 robil thajsky box, cvicil bez steroidov a podobnych sraciek a stale som mal 10 kg viac ako bolo treba.....prestal som zrat po 6 hodine a bolo, inac cez den zjem plno sladkosti a ine gebuziny a nemam ziaden problem s nadvahou, za 3 tyzdne som zhodil 9 kg a je to parada, len som prestal zrat po 6....ale samozrejme treba CVICIT, BEH JE NA NOHY VIAC AKO IDEALNY, teraz hovorim tomu dievcatu a hlavne nepocuvaj rady emakov a podobnych komediantov, co su spokojni s tym ako vyzeraju a radia ti aby si necvicila, najradsej mam tie hluposti, ze cvicenim si ludia nieco kompenzuju ..... ser na nazory druhych aj tak ti bude kazdy radit nieco uplne ine, nepros o rady a nevypisuj soamriny, ale zacni uz konecne cvicit, jedine tak schudnes ina cesta ako dieta neexistuje.
@yusuke a určite si boxoval euroligu že jajááj pekný joke na večer
A po tej 6 hodine je uplna picovina v tom ma nepresvedcí nikto. Bzniklo to tka že nejesť po 6hodine sacharidy (to určite veis co je) ale bielkoviny su povolené pocítalos a stým že o 8 sa spí čiže 2hodiny nejesť nič tažké na noc žiadne sachre ale uplne najlepsie co zjest hned pored spaním je tvaroh. Vo svojej praci som to odvovodnil tým že pri chudnutí ide otom co najviac zrýchlit metabolizmus . V noci sa metabolizmus spomaluje ciže zoberme si ejdnalnicek hend od rana.
Rano- cloveks azobudi v pici metabolizmu spomalený pomali travy atd.
Najlepsie na ranajky si jebnut rychle sachaidy cos a lahko stravuju a je to vysoký prisun energie. Ciže kludne aj sladkosti.
Tým nastartujeme emtabolizmus a potom udržovať kazdé 2hodiny prísun jedla lebo ekd nic neje urcitu dobu tak sa spomaluje metabolizmus(hl pri hladovke) potom aby sme nanoc zabranili spomaleniu meabolizmu (ten sa spomaluje len preto že telo nema co travit) tak uplne najlepsie je si zajebať tvaroh ktorý ma pomalé bielkoviny (kazein) a tým pádom sa stravuje skoro cleu noc(niektory dávaci sa zobudzajuv strede spanku a daju dalsiu dvaku tvarohu)
Táto uprava stravy dost pomaha pri chudnutí no ak enckto potrebuje rýchlo chudnút su tu sacharidové vlny na principe podobnom ako toto. Lenže sa strieda pocet sacharidov medzi 3-7 dní podla volby ja chodim 3dnové(chodil som) 1den -50g
2den-100
3den150g
Rýchle sacharidy sa uplne nachradzaju komplexnými (pomalsími ale lahko stravitelnými) TJ ryža,ousené vločky,sčasi zemiaky atd...
PRi redukovani hmotnosti alebo zmene jedalnicka dost zaleží na GI(glykemický index) ktorý ovplivnuje inzulínovú citlivosť v tele určite vieš ako rpacuje inzulín v tele že ???
tka mi tu ešte chvilku rozpravaj rozpravky na funny noc a naozaj od smiechu nezaspím , pán chuck norris
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
*headdesk*
jeb nato! aj tak ti to nepomôže!
a ešte že to by som dala do iného titulu či čo to je, ne Birdz a jeho svet
Mala by si si len dávať pozor na to čo ješ, samozrejme stravovať sa pravidelne a športovať, vtedy kilá pôjdu dole samé ani nebudeš vedieť ako...
Dúfam že som aspoň trochu pomohla
Neber diety , cvic a uvidis ako sa to bude vyvijat dalej.
Ale take zakladne upravy na zaciatok neuskodia
nejest po 6 hodine je picovina
nejedz 2hodiny pred spánkom resp nejedz nič tučné ani sladké
jedz minimálne 5x denne ak si ejdla iba 3x tak kazdu porciu si rozdel na 2
@pimkiee každá fyzická zataž zvysuje kardio omg nesnaž sa písať rozumy ked otom nič nevieš
neviem či zrovna beh je na zoštíhlenie nôh-skôr by som povedala, že nie, ale ak by si si chcela vyformovať nohy, tak skús KALANETIKU-často sa hovorí, že je to cvičenie pre staré babky, ale je veľmi-veľmi účinné. už po pár hodinách /myslím tým cvičebné hodiny/ je badať výsledok. funguje to na princípe naťahovania a ak by si to skombinovala s behom, poprípade aerobicom bolo by to asi najideálnejšie.
ale zase aby si nebola sklamaná, nie vždy ide tuk dole odtiaľ, odkiaľ chceme
a hlavne je dôležitá strava-myslím, že 60% úspešnosti je v strave, poprípade aj masáže nôh pre lepšie prekrvenie nebudú k zahodeniu.
ak nemáš nadváhu, resp. nie si vyslovene bacuľatá, kašli na to
z behania Ti akurát zhrubnú nohy, z chôdze detto
mám oskúšané, čím viac chodím, tým mám hrubšie nohy
kašli na to, z kostí neschudneš
Len jej radim nech nezacne kvoli vzhladu robit blbosti , vzdy to zacina nevinne .....
Nech je sama so sebou spokojna , ty by si z nej spravila to cim dufam ze nechce byt
stačí sa neprežierať a sem tam výjsť vonku a neulievať sa z telesnej
Ale inak cool story bro Vidím že je tu další majster sveta Rovno jej porad mrkvovú dietu kokot
Ked budeš robit pár ludom jedalnicky a cvicebný plan za penáze tak sa ozvy
A po tej 6 hodine je uplna picovina v tom ma nepresvedcí nikto. Bzniklo to tka že nejesť po 6hodine sacharidy (to určite veis co je) ale bielkoviny su povolené pocítalos a stým že o 8 sa spí čiže 2hodiny nejesť nič tažké na noc žiadne sachre ale uplne najlepsie co zjest hned pored spaním je tvaroh. Vo svojej praci som to odvovodnil tým že pri chudnutí ide otom co najviac zrýchlit metabolizmus . V noci sa metabolizmus spomaluje ciže zoberme si ejdnalnicek hend od rana.
Rano- cloveks azobudi v pici metabolizmu spomalený pomali travy atd.
Najlepsie na ranajky si jebnut rychle sachaidy cos a lahko stravuju a je to vysoký prisun energie. Ciže kludne aj sladkosti.
Tým nastartujeme emtabolizmus a potom udržovať kazdé 2hodiny prísun jedla lebo ekd nic neje urcitu dobu tak sa spomaluje metabolizmus(hl pri hladovke) potom aby sme nanoc zabranili spomaleniu meabolizmu (ten sa spomaluje len preto že telo nema co travit) tak uplne najlepsie je si zajebať tvaroh ktorý ma pomalé bielkoviny (kazein) a tým pádom sa stravuje skoro cleu noc(niektory dávaci sa zobudzajuv strede spanku a daju dalsiu dvaku tvarohu)
Táto uprava stravy dost pomaha pri chudnutí no ak enckto potrebuje rýchlo chudnút su tu sacharidové vlny na principe podobnom ako toto. Lenže sa strieda pocet sacharidov medzi 3-7 dní podla volby ja chodim 3dnové(chodil som) 1den -50g
2den-100
3den150g
Rýchle sacharidy sa uplne nachradzaju komplexnými (pomalsími ale lahko stravitelnými) TJ ryža,ousené vločky,sčasi zemiaky atd...
PRi redukovani hmotnosti alebo zmene jedalnicka dost zaleží na GI(glykemický index) ktorý ovplivnuje inzulínovú citlivosť v tele určite vieš ako rpacuje inzulín v tele že ???
tka mi tu ešte chvilku rozpravaj rozpravky na funny noc a naozaj od smiechu nezaspím , pán chuck norris