Takže... som celkom veľkým fanúšikov stolovo-doskových hier. A tak ma napadlo, že by sme si tu o nich mohli písať. Ak je dakte podobná téma, tak prepáčte, ale prehliadol som ju.
Aby sme predišli nedorozumeniam, všimolsom si, že mnoho ľudí si
Milujem tie hry, aj keď stále prehrávam v poslednej dobe ma zaujal Pandemic (aj keď to som nehrala, ale aj pozorovať to bolo zaujímavé ) a potom The Clue...
ja tiez zboznujem tieto hry, len mam malo casu ich hravat a aj ked uz mam cas tak nie je s kym...rada hram hry typu monopoly, investor...alebo scrable, ale aj kufr, resp. activity a tak...kedy si som ich hravala aj ne nete, teda tie monopoly, kedy si sa to volalo kurnik.pl ale teraz je to » www.playok.com/... a tusim uz ani tie monopoly tam nie su
lubim ich treba k tomu zapojit aj alkohol, vtedy byva vacsia sranda, napr. ze ked sa stane to a to, musis pit........ ale tak aj bez toho lubim BANG!, Citadelu, Cech zlodejov, Monopoly, Dostihy a sazky, Kralovske rosady, aj klasicke Clovece....
preboha, je az desive kolko ich poznam a mam rada... ale tak to patri na chaty a setky taketo akcie
fúha.. no, máš kartičky s postavami, vražednými zbraňami a miestnosťami. Z každej kategórie vylosuješ tajne jednu kartu a odložíš bokom.. zvyšné rozdáš hráčom. A ty máš vlastne počas hry raz za čas šancu vidieť karty iných hráčov (toto sa mi teraz nechce vysvetľovať, tak snáď netreba ) a odškrtávaš si ich, až nakoniec dojdeš na to, ktoré tri karty sú bokom a keď to uhádneš ako prvý, vyhral si.. keď nie, ostatní pokračujú bez teba
alebo potom nakúpiť figurky a hrať Warhammera tak, jak to hrajú profesionáli! stol aspoň tak 3x2 metre, pekná dioráma, zásobník figuriek, meter a tie hrubé pravidlá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Je to moooc premakaná hra.. Len ju nemám s kým hrať, lebo na každého sú tie pravidlá príliš zložité..
A plánujem si zohnať Arkham Horor. Poznáte to dakto?
preboha, je az desive kolko ich poznam a mam rada... ale tak to patri na chaty a setky taketo akcie
Dobrá na temné večery po sledovaní hororu keď ste roztrasení... Uvidíte tú atmosféru
Skús to trošku opýsať....