Ahojte, v posledných dnoch sa dostali na verejnosť celkom znepokojujúce videá z nitri kde neonacisti zbili studentov v podniku, to je len vrchol tejto neonacistickej vlny ktora tu nabera na sile.
Čo si o tam myslité, ako to pocitujete vo svojom okoli al
@ssnehulienka ozaj si myslis ze sa mi este nikdy neuslo? a to teraz mam jak kokot zalozit forum s peticiou a mysliet si ze mi to pomoze?
@ork92 co ja viem ked uz zakladas taketo picoviny ... co takto napriklad spisat peticiu za satana nech cestuje do soci alebo nejaku inu zbytocnu vec ...
@sabnacke Je velmi naivné myslieť si to, ale peticia spolu z mediami vytvára natlak a aby fico pred prezidenskymi volbami tu mal takyto skandal, tak snad sa aspon niečo udeje,
pisat peticie a dufat ze sa spolocnost zmeni to je ehm.. dost naivne..
este vyzdielajte nieco na socialnej sieti s dodatkom ze cim viac lajkov tym rychlejsie pride zmena
nemám na to názor, nezaujíma ma to.
keď je niekto kokot tak mu treba.
neviem síce aký má význam ubližovať fyzicky druhým ale tak oni tomu asi rozumejú.
ale skúste mi vysvetliť, ako chcete toto riešiť? ako donútite niekoho, aby niekoho iného nezbil? zákonmi? pochodmi za mier? stužkami na oblečení? inými chujovinami? ak niekto niečo naozaj chce robiť tak mu je jedno čo si o tom kto myslí a čo mu za to hrozí. proste to urobí
@no2 keby kazdy zmyslal takto a nevyuzival demokraticke formy vyjadrenia nesuhlasu k nejakej teme tak by sme boli uz v naozaj zlej situacii.
a jedna vec je tvoj ignorantsky postoj, ale druha ked ho presadzujes ako "ten spravny".
je mi uplne jedno kolko krat si dostal na picu, snazim sa ti vysvetlit, ze toto nie je nahodicka ani malickost, toto je vec hodna nie je jedneho fora a vec, ktora ma potencial nabrat na rozmere, ale jediny tvoj argument, ktorym disponuejs je Neries picoviny" congrats!
@no2 ok, ak si mysliš že je moje forum zbytočné tak načo sa k nemu vyjadruješ? Či len sa nudiš tak pišeš pičoviny všade kde sa da aby si prečkal samotu ? Nechápem...
@ork92 a čo má s tým kotleba? áno, boli kedysi členmi jeho strany, ale už nie sú...z toho vyplýva, že asi niekde neboli rovnaké názory...btw, nie som jeho zastancom, ale je smiešne to hádzať hneď na niekoho, keď nič nebolo dokázané
@sveter ako ? no ak niekdo niekkoho zbije ubliži mu na zdravy a porušuje zakony tak ho treba potrestat dať ho do vezenia, kde po par rokoch si druhí krat romysli či niekomu ubliži, Tu ide o to ze v nitre taketo bitky su pravidelne a nič sa tam nedeje aj ked o tom všeci vedia.
@ork92 chlapce ... ty by si mal radsej vykladat z kariet ... alebo aj bez nich lebo celkom ti to ide
@ssnehulienka ved mi povedz normalny dôvod na co je toto dobre ... a ci mas pocit ze sa tym nieco vyriesi ... dotycnemu poskakali po hlave tak spisem peticiu ... a co sa teraz zmeni ... prestane mu rast typel na hlave? ... zajtra dostane napicu zas a s podpisom na papieri si mozes akurat tak utret rit ...
@ork92 vieš, v obehu je toľko petícií a v takomto prípade naozaj podľa mňa neporiešia nič.. jediné petície, ktoré naozaj vytvárajú tlak sú cez amnesty international asi... ale budem rada ak sa mýlim!
a k tomu ficovi, on má predsa škandálov mrte, a aj tak sa tvárime, že to nevidíme tak čo + - jeden škandálik z nejakej Nitry... not interesting enough, lebo to nie je na Slovensku
@onetouch nič s incidentom v Nitre kotleba asi nema nič, nikde som ani nepisal že s tym nieco ma, tu ide o nieco iné, len som ho spomenul ako priklad narastajucemu nacionalizmu
@no2 takto, mam pocit, ze asi hovorime kzdyo svojom
totiz tvrdim 2 veci:
1. incident ako vyssie spomenuty jen ieco, comu sa musi prikladat dolezitost, aj v kontekte vyvstanuvsich politickych azakonnych zmien.
2. peticia je legitimny prostriedok demokracie pre vyjadrenie suhlasu/nesuhlasu obcanov a existuju pripady kedy sa moc tymyto peticiami kvazi musela riadit.
az teraz si citam tu peticiu, a i ked myslim, zep oziadavky su privelke, i tak sa domnievam, ze aj toto je sposob ako ukazat, ze obcania sa boja a vidia tieto problemy.
@ork92 pohode, problém je, že aj v bežnom živote sa niektorým zlieva nacizmus s nacionalizmom a nacionalista je automaticky fašista, to ma vie nasrať trošku
@sabnacke A tak ked som z niečim nespokojný tak skúsim spraviť všetko čo je v mojich silach, ako napriklad šíriť peticiu, možno sa to za par dni len tak vysumi a slovensko pojde dalej, alebo sa to chytí a začne sa to riešiť.
Celi policajny zbor su nacisti. Preco sa o tom verejnost dozvedela teraz? Ked sa to stalo na zaciatku oktobra? Su to vazne veci, co sa udiali asi 200 m od mojho domu!!!! Dufam ze budu potrestani, krasne vidime ako policia pomaha a chrani, tym ze chyta 15 rocne deti za pol gramu travy.
Deje sa to lebo zákony stoja za velké hovno,sú moc benevolentné. Dal by som 20 rokov basy za fyzické napadnutie a každý by si to hned rozmyslel.Za vraždu trest smrti. A nech mi nikto nehovorí,že to je prísne,pretože každý by dopredu vedel aká je sazdba,takže koná s tým vedomím,že vie čo ho čaká. A ak nevie jeho smola,neznalosť zákona neospravedlnuje.
@boloabude Ale hrá ,lebo takíto tupci ako hentí nemajú strach. Vedia,že aj ked ich chytia tak dostanú max. podmienku nič viac. Keby mali na vedomí,že pôjdu zato sediet 20 rokov hned by sa k tomu inak postavili. Ver tomu.
alarmujúca je skôr neschopnosť a nevôľa polície. nech sa mi niekto opováži tvrdiť, že ich nemajú ako vypátrať, že na nich nič nemajú, tak im dám šalátu. ale aj tak to bude časom len horšie. najlepšie kúpiť si ostrov a odsťahovať sa tam. svätý pokoj od všetkých.
ja som si to pozrela az teraz, cele to video...a v tomto pripade vidim ucinok jedine v represii, pozatvarat taketo hovada, nic viac nepomoze. lenze to by u nas museli policia a sudy fungovat.
mimochodom z toho clanku na smecku:
"Hoci sú útočníci prepojení na ľudí zo strany Mariana Kotlebu ĽSNS, aj ten mlčí.
Kotlebova strana prvýkrát dosiahla podporu, aká by jej stačila na vstup do parlamentu. V prieskume MVK získala 7,6 percenta."
mohli by si to precitat tupe hlavy z BB co ho volili.
Je mi ľúto tých obetí a primitívne násilie sa mi hnusí, ale akým spôsobom je priamo zodpovedný Kaliňák za to, čo robí polícia v Nitre a prečo by sakra mal byť odvolaný za lokálne prešľapy Gašpar?
Je fajn, že SME to zverejnilo (to video), ale odkedy je SME verejnou inštitúciou zadávajúcou agendu Ministrovi vnútra? Uvedomujú si vôbec ľudia KOĽKO je to agendy? A odkedy verejnosť podporuje politické zásahy do fungovania Policajného zboru?
Je teda smutné, že zbili tých mladých ľudí pred barom. Ľudia sú hovädá že? Je smutné aj, že sú tam prieťahy. Je však smutné aj, že niekto si na takom prípade mieša svoju politickú polievočku, len pretože sa predpokladá, že Kaliňák bude premiérom, keď Fico pôjde za prezidenta.
Nie je to niečo, čomu by som na istej úrovni nerozumel. Udivuje ma však, že to nie je také zjavné pre kohokoľvek, čo si text tej zasranej petície pozrie.
V živote by som sa k takejto fraške nepripojil a nenechal sa kýmkoľvek politicky použiť pod záštitou falošného morálneho pobúrenia.
@zerone skor je na hovno že to nevyriešili za tri mesiace ale hneď potom ako to bolo zverejnene už včera padli obvinenia a nezverejnilo to len sme ale všetky media
Tak sa teda zakročilo a padli obvinenia konečne. To nič nemení na tom, že to je lokálny prúser.
Všetky slovenské médiá? Aj keby. Znova- médiá sú dobrá spoločenská páka (aj keď zväčša slúžia len súkromným záujmom), ale napriek tomu to nie sú úrady, ktoré by podávali akokoľvek zaväzujúce správy.
@ork92 veď ale teraz akože nie sú zákony o trestoch za ublíženie na zdraví? sú.
a ubližujú ľudia stále? ubližujú.
tak potom ako to chceš riešiť? ja hovorím, že tie zákony ľuďom nepomôžu, pretože človek keď niečo chce urobiť tak mu je jedno či to smie alebo nesmie.
a keď s tým nikto nič u vás v nitre nerobí tak buď nie sú dôkazy o tom, že to bol niekto konkrétny, alebo sú všetci podplatení a funguje tam rodinkárstvo a neviem čo a to už naozaj neviem ako chceš vyriešiť.
@sveter hej ale je rozdiel medzi tym ked chce clovek srpavit neico zle a potom ho poslu do vezenia ako to ked chce spravit nieco zle a nic sa mu nestane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
toto je tema, ktoru by mali riesit mladi, nie tie kokotiny co sa tu stale omielaju -.-
@2 @3 @4
@luxie tak peticia vie vyvinuť istý tlak, ked je velka zaujme media a tie zas idu otravovať kompetetných,
@semhamforas na to vyzerali malo svetovane a mali priliš vela svalov
@ork92 co ja viem ked uz zakladas taketo picoviny ... co takto napriklad spisat peticiu za satana nech cestuje do soci alebo nejaku inu zbytocnu vec ...
este vyzdielajte nieco na socialnej sieti s dodatkom ze cim viac lajkov tym rychlejsie pride zmena
keď je niekto kokot tak mu treba.
neviem síce aký má význam ubližovať fyzicky druhým ale tak oni tomu asi rozumejú.
ale skúste mi vysvetliť, ako chcete toto riešiť? ako donútite niekoho, aby niekoho iného nezbil? zákonmi? pochodmi za mier? stužkami na oblečení? inými chujovinami? ak niekto niečo naozaj chce robiť tak mu je jedno čo si o tom kto myslí a čo mu za to hrozí. proste to urobí
a jedna vec je tvoj ignorantsky postoj, ale druha ked ho presadzujes ako "ten spravny".
je mi uplne jedno kolko krat si dostal na picu, snazim sa ti vysvetlit, ze toto nie je nahodicka ani malickost, toto je vec hodna nie je jedneho fora a vec, ktora ma potencial nabrat na rozmere, ale jediny tvoj argument, ktorym disponuejs je Neries picoviny" congrats!
@ssnehulienka ved mi povedz normalny dôvod na co je toto dobre ... a ci mas pocit ze sa tym nieco vyriesi ... dotycnemu poskakali po hlave tak spisem peticiu ... a co sa teraz zmeni ... prestane mu rast typel na hlave? ... zajtra dostane napicu zas a s podpisom na papieri si mozes akurat tak utret rit ...
a k tomu ficovi, on má predsa škandálov mrte, a aj tak sa tvárime, že to nevidíme tak čo + - jeden škandálik z nejakej Nitry... not interesting enough, lebo to nie je na Slovensku
totiz tvrdim 2 veci:
1. incident ako vyssie spomenuty jen ieco, comu sa musi prikladat dolezitost, aj v kontekte vyvstanuvsich politickych azakonnych zmien.
2. peticia je legitimny prostriedok demokracie pre vyjadrenie suhlasu/nesuhlasu obcanov a existuju pripady kedy sa moc tymyto peticiami kvazi musela riadit.
az teraz si citam tu peticiu, a i ked myslim, zep oziadavky su privelke, i tak sa domnievam, ze aj toto je sposob ako ukazat, ze obcania sa boja a vidia tieto problemy.
Tvorba zakonov je trochu zlozitejsia
mimochodom z toho clanku na smecku:
"Hoci sú útočníci prepojení na ľudí zo strany Mariana Kotlebu ĽSNS, aj ten mlčí.
Kotlebova strana prvýkrát dosiahla podporu, aká by jej stačila na vstup do parlamentu. V prieskume MVK získala 7,6 percenta."
mohli by si to precitat tupe hlavy z BB co ho volili.
Je fajn, že SME to zverejnilo (to video), ale odkedy je SME verejnou inštitúciou zadávajúcou agendu Ministrovi vnútra? Uvedomujú si vôbec ľudia KOĽKO je to agendy? A odkedy verejnosť podporuje politické zásahy do fungovania Policajného zboru?
Je teda smutné, že zbili tých mladých ľudí pred barom. Ľudia sú hovädá že? Je smutné aj, že sú tam prieťahy. Je však smutné aj, že niekto si na takom prípade mieša svoju politickú polievočku, len pretože sa predpokladá, že Kaliňák bude premiérom, keď Fico pôjde za prezidenta.
Nie je to niečo, čomu by som na istej úrovni nerozumel. Udivuje ma však, že to nie je také zjavné pre kohokoľvek, čo si text tej zasranej petície pozrie.
V živote by som sa k takejto fraške nepripojil a nenechal sa kýmkoľvek politicky použiť pod záštitou falošného morálneho pobúrenia.
Tak sa teda zakročilo a padli obvinenia konečne. To nič nemení na tom, že to je lokálny prúser.
Všetky slovenské médiá? Aj keby. Znova- médiá sú dobrá spoločenská páka (aj keď zväčša slúžia len súkromným záujmom), ale napriek tomu to nie sú úrady, ktoré by podávali akokoľvek zaväzujúce správy.
Ale inak nikde nie je pisane kto co nosi oblecene nie je to zakon
a ubližujú ľudia stále? ubližujú.
tak potom ako to chceš riešiť? ja hovorím, že tie zákony ľuďom nepomôžu, pretože človek keď niečo chce urobiť tak mu je jedno či to smie alebo nesmie.
a keď s tým nikto nič u vás v nitre nerobí tak buď nie sú dôkazy o tom, že to bol niekto konkrétny, alebo sú všetci podplatení a funguje tam rodinkárstvo a neviem čo a to už naozaj neviem ako chceš vyriešiť.
[/code]