nestopovala som, ale párkrát som sa tak nejak accidentally zviezla s cudzími ľuďami. ta možno som aj trošku stopovala a raz aj poriadne stopovať budem!
ja prejdem velke vzdialenosti aj pesi ... pokial ma neobmedzuje cas, a mozem dojst tam kde mam namierene trebars aj spoteny. je to len o vlastnej pohode.
ešte som nestopovala, ale ľudia čo poznám a niekedy stopovali, tak mi rozprávajú o tom super zážitky, takže by som to chcela niekedy skúsiť už len pre ten adrenalín
...v dnesnej dobe... SAMOZREJME!
...to len taka slovacka mentalita-> stopar = masovy vrah
...v zapadnej europe ziadny problem, niekolko stovak kilometrov a ziadny incident.. kamionisti, babky, dedovia typci, rodinka, rusak... a na slovensku sa tiez dalo, sice niekedy ked som videl tie slovenske xichty za volantom, sa mi dalo vracat....
mali by ste menej pozerat vymietace mozgov(Tv hnoj, Tv Narkoza) a viac verit ludom,
raz ked sme este boli deti a boli sme na karate sustredeni sme mali vybehnut 7km do kopca, tak sme si stopli auto co islo hore na chatu ale okrem toho nikdy ale bat by som sa nebal
niekolkokrat je to parada, ta sranda, ked konecne zastavi auto... a po pár vetách clovek zisti, ze ma spolocných známych so soferom ale sama by som sa asi bala...
jasné, minule sme sa tak s kamoškou dostali na nejakú firemnú akciu a hrali sme sa na sesternice tých vodičov ..ešte sme sa aj najedli zadarmo, a nakoniec nás šli "bratranci" odviezť až domkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
stopoval som
btw. najhorsie je stopovat asi v europe
...to len taka slovacka mentalita-> stopar = masovy vrah
...v zapadnej europe ziadny problem, niekolko stovak kilometrov a ziadny incident.. kamionisti, babky, dedovia typci, rodinka, rusak... a na slovensku sa tiez dalo, sice niekedy ked som videl tie slovenske xichty za volantom, sa mi dalo vracat....
mali by ste menej pozerat vymietace mozgov(Tv hnoj, Tv Narkoza) a viac verit ludom,
@dee99