Podľa mňa je v to v pohode.
Pri najlepšom ťa iba znásilnia a pri najhoršom ťa po znásilnení zabijú.
Ale ber to pozitívne. Možno tvoj prípad bude riešiť kriminalista so pseudonymom Dominik Dán a z tvojej smrti bude čerpať inšpiráciu pre svoju ďalšiu knihu.
ja som teraz prvý krát stopovala, super vec choď do toho, nie sama, my sme boli tri, auto sme mali do 10 min ale to bola mega krátka vzdialenosť len pár miest a dosť náhoda podľa mňa
neviem čo majú nado mnou proti tomu, plno ľudí stopuje, kamoška takto teraz na prvý stop išla sama do Brna, žije, ja neviem pokiaľ sa na to cítiš tak áno ak nie tak nie...
Vďaka hej ja som už šla ale len cez deň... Tak som zvedavá ale neviem či ísť stopom.. A nie všetci sú zlý.. Raz ma chytili fizli a v pohode boli vzali má domov a mala som pokoj
Ja som stopom išla už viackrát,ale nikdy nie sama,vždy aspoň s dvoma ľuďmi a bolo to kvôli tomu že sme nestihli prísť z túry včas a ušiel nám bus,alebo vlak.A z osobnej skúsenosti môžem povedať,že nás to veľakrát zachránilo,neboli problémy doteraz,mali sme asi šťastie,ale už som sa o svoj život aj bála, keď nám zastavila jedna seriózna pani v strednom veku,na prvý pohľad vyzerala v pohode,no keď sme sa rozbehli,to bol des....Šla asi 1000,nepripútaná,dívala sa všade inde len nie pred seba....Je to niekedy fajn,človek ušetrí,ale vždy je to risk,a dosť nebezpečné,nevieš komu sadneš do auta,určite by som to nerobila z nejakej frajeriny a už vôbec nie sama,a pre 16 ročné dievča,no neviem,byť tebou idem radšej vlakom...
V dnešnej dobe? Tak to je jasne, že nie. Aj keď idete viacej holky tak aj tak to nie je záruka, že dojdete v pohode. Veď predsa len bezbranné dievčatá, veď vidíš čo sa deje vo svete... máš 16 nechaj si poradiť, inak to si ty s tým bratom však? tak aspoň v tomto nevymýšľaj
aj keby si šla s chalanom, jemu prijebú a nepomože ti... radšej nech ti priplatí vlak, autobus a nie chujoviny... veď aj keď niektorí píšu, že to je super, ale to neznamená, že ty nenatrafíš na dajakého úchyla... to je otázka času..
Áno a presne pre to chcem ísť sama.. Veď by ma zabil ak by som mu povedala že idem stopom.. Ale musím saDostať domov... A nechcem aby sa po mňa vrátil lebo bude asi dosť nahnevaný že som tak ďaleko a že O tom nevie
@olivie zavolaj bratovi nech príde po teba a nepozeraj nato či bude vreskať abo čo... bude musieť prísť keď nechce aby jeho sestru dakde prepadli... tak to vyrieš tak a nevymýšľaj somariny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
:letim:
Pri najlepšom ťa iba znásilnia a pri najhoršom ťa po znásilnení zabijú.
Ale ber to pozitívne. Možno tvoj prípad bude riešiť kriminalista so pseudonymom Dominik Dán a z tvojej smrti bude čerpať inšpiráciu pre svoju ďalšiu knihu.
neviem čo majú nado mnou proti tomu, plno ľudí stopuje, kamoška takto teraz na prvý stop išla sama do Brna, žije, ja neviem pokiaľ sa na to cítiš tak áno ak nie tak nie...